QUOTE(zvaigzdut @ 2012 06 24, 22:30)
o i kuri regiona vaziuot, jei norima kasdien kazka idomiai veikt, o ne viesbuty gulet?
antalija? nes ten visokie plaukimai kalnu upem? pasivaiksciojimas po miesta - ne veikimas

Giriat Bodruma, ale kazkaip neuztikau labai jau veiklos dideles jame (nors ir nelabai guglinai dar

)
kazkaip pries kelias dienas geriau ta turkija isivaizdavau, kol neperziurejau cia visokiu reportazu ir temu. nebezinau net i kur ir as apskritai cia reik i ta turkija keliaut.
rugsejo menesi turim savaite ir reik kazkur paatostogaut, ale niekaip neissirenkam. Is musu miesto tik turkija, kanarai, maljorka, graikijos salos ir lyg tunisas. KAs maziausia blogybe?
i raftinga galima vaziuoti is visu kurortu, tik is vienu bus arciau, is kitu toliau.
o kas jums yra veikimas? norite ekskursiju, ar vazinesites savarankiskai? norisi aktyviu pramogu, ar kazka pamatyti tiesiog. aplamai, tai man rodos visur, kur isvardinote, yra ka paziureti. O kas jums labiau patinka, tai cia jau tik jums geriau matyti. As Turkijoje visada randu ka pamatyti ir net nesuspeju visur, kur bunu numaciusi, visada kitam kartui lieka. Na bet as esu megeja senoviniu griuvesiu, o Turkijoje ju pilna, tai man ten rojus tiesiog. Dar koki grazesni papludymi aplankau, tai isvis geris.
Manau neprasausite pasirinke bet kuria isvardinta vietove, visur yra labai graziu vietu. Blogu vietu nera, yra blogas nusiteikimas ir prastas pasiruosimas pries kelione, kai nezinoma ka norisi pamatyti, nuveikti ir ar tai imanoma toje salyje ar vietoveje.