Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 28 tema

o i kuri regiona vaziuot, jei norima kasdien kazka idomiai veikt, o ne viesbuty gulet?
antalija? nes ten visokie plaukimai kalnu upem? pasivaiksciojimas po miesta - ne veikimas biggrin.gif Giriat Bodruma, ale kazkaip neuztikau labai jau veiklos dideles jame (nors ir nelabai guglinai dar biggrin.gif )
kazkaip pries kelias dienas geriau ta turkija isivaizdavau, kol neperziurejau cia visokiu reportazu ir temu. nebezinau net i kur ir as apskritai cia reik i ta turkija keliaut.
rugsejo menesi turim savaite ir reik kazkur paatostogaut, ale niekaip neissirenkam. Is musu miesto tik turkija, kanarai, maljorka, graikijos salos ir lyg tunisas. KAs maziausia blogybe? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2012 06 24, 21:50)
Žmonės, skubiai reikia žinot - ar galima į Turkiją skrist turint tik asmens tapatybės kortelę, ar būtinai paso reikia? Vaikui vos pusmetis iki 16-o gimtadienio, be ryšio būtų dabar pasą naują daryt, o po pusmečio vėl iš naujo  g.gif

Kas cia per nesamone ? mano dukrai dabar 12, isdave pasa 5 metams, tai dabar darysis nauja jau 17 kai bus. O 16 metu privaloma asmens tapatybes kortele wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Smauglius @ 2012 06 24, 22:30)
Velnias...

Dar vienas klausimas- ar didelė savižudybė liepos mėnesį į Turkiją važiuot? Labai karšta?

Nieko normaliai, as dar gyva po pereitu metu, ir siemet liepos gale vaziuoju.
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2012 06 24, 21:50)
Žmonės, skubiai reikia žinot - ar galima į Turkiją skrist turint tik asmens tapatybės kortelę, ar būtinai paso reikia? Vaikui vos pusmetis iki 16-o gimtadienio, be ryšio būtų dabar pasą naują daryt, o po pusmečio vėl iš naujo  g.gif

Tai be jokių abejonių darykite pasą dabar.Tikrai nemanau,kad pasas galios tik pusmetį,ar jis bus koks kitoks nei suėjus 16 m. smile.gif
Papildyta:
Velnias...

Dar vienas klausimas- ar didelė savižudybė liepos mėnesį į Turkiją važiuot? Labai karšta?

Mes pernai buvom rugpjūčio pradžioje-buvo visai gerai thumbup.gif Šiemet jau liepos 1 d.būsim Turkijoj.Bijausi ne dėl karščio,o dėl lietaus,nes prognozės vis karts nuo karto jo žada doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zvaigzdut @ 2012 06 24, 22:30)
o i kuri regiona vaziuot, jei norima kasdien kazka idomiai veikt, o ne viesbuty gulet?
antalija? nes ten visokie plaukimai kalnu upem? pasivaiksciojimas po miesta - ne veikimas biggrin.gif Giriat Bodruma, ale kazkaip neuztikau labai jau veiklos dideles jame (nors ir nelabai guglinai dar biggrin.gif )
kazkaip pries kelias dienas geriau ta turkija isivaizdavau, kol neperziurejau cia visokiu reportazu ir temu. nebezinau net i kur ir as apskritai cia reik i ta turkija keliaut.
rugsejo menesi turim savaite ir reik kazkur paatostogaut, ale niekaip neissirenkam. Is musu miesto tik turkija, kanarai, maljorka, graikijos salos ir lyg tunisas. KAs maziausia blogybe?  g.gif

i raftinga galima vaziuoti is visu kurortu, tik is vienu bus arciau, is kitu toliau.
o kas jums yra veikimas? norite ekskursiju, ar vazinesites savarankiskai? norisi aktyviu pramogu, ar kazka pamatyti tiesiog. aplamai, tai man rodos visur, kur isvardinote, yra ka paziureti. O kas jums labiau patinka, tai cia jau tik jums geriau matyti. As Turkijoje visada randu ka pamatyti ir net nesuspeju visur, kur bunu numaciusi, visada kitam kartui lieka. Na bet as esu megeja senoviniu griuvesiu, o Turkijoje ju pilna, tai man ten rojus tiesiog. Dar koki grazesni papludymi aplankau, tai isvis geris.
Manau neprasausite pasirinke bet kuria isvardinta vietove, visur yra labai graziu vietu. Blogu vietu nera, yra blogas nusiteikimas ir prastas pasiruosimas pries kelione, kai nezinoma ka norisi pamatyti, nuveikti ir ar tai imanoma toje salyje ar vietoveje.
Atsakyti
[quote=beladona,2012 06 25, 08:40]
Kas cia per nesamone ? mano dukrai dabar 12, isdave pasa 5 metams, tai dabar darysis nauja jau 17 kai bus. O 16 metu privaloma asmens tapatybes kortele wink.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Tikrai taip. Mano dukrai greit šešiolika, pasą turi jau keli metai ir dar vienerius metus jis galios. Ir tik tada darysim naują. Jeigu turi galiojatį pasą, suėjus 16 metų, naujo daryti nereikia.
Atsakyti

QUOTE(Editukė @ 2012 06 25, 08:55)

Mes pernai buvom rugpjūčio pradžioje-buvo visai gerai thumbup.gif Šiemet jau liepos 1 d.būsim Turkijoj.Bijausi ne dėl karščio,o dėl lietaus,nes prognozės vis karts nuo karto jo žada doh.gif

As tik liepa ir rugpjuti keliauju i turkija.. man reikia silumos karscio.. kazkada buvau geguzes pradzioje.. jura salta buvo br.. nuo to laiko tik liepa ir rugpjuti keliauju..
o lietus.. ko jis toks baisus? palijo ir vel silta.. cia ne lietuva kai po lietaus atsala.. smile.gif
Atsakyti
Pagaliau po ilgu derybu ikalbejau vyra nuvaziuot visa seima pailset prie juros thumbup.gif , man labai patinka Turkija, 3 kartus jau buvau, nereikia man nieko kito, labai patinka thumbup.gif bet panos paziurejau siu metu kainas doh.gif cia dabar, tryse, su 5 metu vaiku be 5000 neapsieisi doh.gif ir cia tik 7 naktys, 3+ viesbutis, na bet ziuriu tik AI maitinima.

Planuojam rugpjucio pradzioje, radau paskutiniu minuciu pasiulymus, irgi kainos neikandamos, gal kas buvo nesenai, galetu kainas pakomentuot, ieskojau kelione tik LT operatoriu - Novatur, Teztur.

Gal patarsit kur galima pigiau ka rasti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(oksiaster @ 2012 06 25, 15:28)
Pagaliau po ilgu derybu ikalbejau vyra nuvaziuot visa seima pailset prie juros  thumbup.gif , man labai patinka Turkija, 3 kartus jau buvau, nereikia man nieko kito, labai patinka  thumbup.gif bet panos paziurejau siu metu kainas  doh.gif cia dabar, tryse, su 5 metu vaiku be 5000 neapsieisi  doh.gif ir cia tik 7 naktys, 3+ viesbutis, na bet ziuriu tik AI maitinima.

Planuojam rugpjucio pradzioje, radau paskutiniu minuciu pasiulymus, irgi kainos neikandamos, gal kas buvo nesenai, galetu kainas pakomentuot, ieskojau kelione tik LT operatoriu - Novatur, Teztur.

Gal patarsit kur galima pigiau ka rasti?  4u.gif

Is Varsuvos ieskokite. Visa tema tik apie ir kalba..
Atsakyti
QUOTE(oksiaster @ 2012 06 25, 15:28)
Pagaliau po ilgu derybu ikalbejau vyra nuvaziuot visa seima pailset prie juros  thumbup.gif , man labai patinka Turkija, 3 kartus jau buvau, nereikia man nieko kito, labai patinka  thumbup.gif bet panos paziurejau siu metu kainas  doh.gif cia dabar, tryse, su 5 metu vaiku be 5000 neapsieisi  doh.gif ir cia tik 7 naktys, 3+ viesbutis, na bet ziuriu tik AI maitinima.

Gal patarsit kur galima pigiau ka rasti?  4u.gif

Is Lietuvos nieko pigiau nerasite, nes cia monopolininkai valdo.
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2012 06 25, 14:30)
Is Varsuvos ieskokite. Visa tema tik apie ir kalba..

Aciu, jau kazkas 4u.gif tik praziurejau temas, neradau nei nuorodu rekomenduojamu kur galima butu pajeskot, pagooglinau - irgi tie patys LT operatoriai siulo keliones per Varsuva, cia reikia lenkisku agenturu jeskot ir rezervuot gal? soriukas bet nerandu jokios informacijos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(oksiaster @ 2012 06 25, 16:14)
Aciu, jau kazkas  4u.gif tik praziurejau temas, neradau nei nuorodu rekomenduojamu kur galima butu pajeskot, pagooglinau - irgi tie patys LT operatoriai siulo keliones per Varsuva, cia reikia lenkisku agenturu jeskot ir rezervuot gal? soriukas bet nerandu jokios informacijos  blush2.gif

itaka.pl, travelplanet.pl, galima rezervuoti keliones ir per Lietuvos agenturas, jos siulo ieskoti kelioniu per ta pacia itaka.Sioje temoje rasite atsiliepimu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MajaLi: 25 birželio 2012 - 15:24
as dar cia ziurineju www.tui.pl ww.odpoczne.pl
Atsakyti