gal kvailai paklausiu - o sonine turi buti zalia mesa ar ta, kuria jau nusipirkus galima iskart valgyt?
noriu pasidaryti vistu kepeneliu pasteta
gal kvailai paklausiu - o sonine turi buti zalia mesa ar ta, kuria jau nusipirkus galima iskart valgyt?
gal kvailai paklausiu - o sonine turi buti zalia mesa ar ta, kuria jau nusipirkus galima iskart valgyt?
QUOTE(spinsa @ 2012 08 18, 15:15)
noriu pasidaryti vistu kepeneliu pasteta
gal kvailai paklausiu - o sonine turi buti zalia mesa ar ta, kuria jau nusipirkus galima iskart valgyt?

gal kvailai paklausiu - o sonine turi buti zalia mesa ar ta, kuria jau nusipirkus galima iskart valgyt?
Na čia skonio reikalas. Aš naudoju tik šalto rūkymo šoninę, nes man labai patinka tas lengvas dūmo kvapas. Išvis kepenėlės su pakepinta rūkyta šonine yra tobulas derinys.
Tačiau ta "šalto rūkymo šoninė" turi būti tikra šaltai rūkyta šoninė, ne mirkyta visokiuose dūmo kvapo tirapaluose, tad geriau ją pirkti iš turgaus ar kokio ūkininko.
Beje, dar turėjom šiek tiek pašteto, tad suvyniojom šįryt jį į lietinius - panašus receptas ir yra antroje knygoje. Tikrai patiks tiems, kas mėgsta kepenėles. Ir labai sotu, beje.
Stoju ir aš į Beatos gerbėjų būrį, priimsit..?!
Jau atspausdintos knygos, užsisakiau internetu, todėl laukiu su didžiausiu nekantrumu,
tikiuosi netreikės nusivilti, nes tikėjausi kako kito, ne vien kepinių. Na bet reikia sulaukti, o tada jau vertinti.
tikiuosi netreikės nusivilti, nes tikėjausi kako kito, ne vien kepinių. Na bet reikia sulaukti, o tada jau vertinti.
QUOTE(dagli @ 2012 08 20, 11:34)
Jau atspausdintos knygos, užsisakiau internetu, todėl laukiu su didžiausiu nekantrumu,
tikiuosi netreikės nusivilti, nes tikėjausi kako kito, ne vien kepinių. Na bet reikia sulaukti, o tada jau vertinti.
tikiuosi netreikės nusivilti, nes tikėjausi kako kito, ne vien kepinių. Na bet reikia sulaukti, o tada jau vertinti.
Aš pirma noriu pavartyti.. . O paskui turbūt lauksiu kokios knygų akcojos
QUOTE(vija @ 2012 08 20, 13:00)
Knygynuose pasirodys kitos savaitės pradžioje, taip bloge rašyta, tai bus proga pavartyt neužilgo , o kol kas - intriga
QUOTE(spinsa @ 2012 08 18, 16:15)
noriu pasidaryti vistu kepeneliu pasteta
gal kvailai paklausiu - o sonine turi buti zalia mesa ar ta, kuria jau nusipirkus galima iskart valgyt?

gal kvailai paklausiu - o sonine turi buti zalia mesa ar ta, kuria jau nusipirkus galima iskart valgyt?
Gal galima būtų receptą?
Labutis,kreipiuosi cia.Gal kam pabodo,ar jau mintinai mokat receptus,mielai perpirkciau,Metai Beatos viruveje knyga. I az
Naująsias Beatos virtuvės laidas rodys antradieniais 19.40 val.
QUOTE(zivile.simona @ 2012 08 20, 14:47)
Gal galima būtų receptą?
http://www.beatosvir...olemis-ir-romu/
truputi brnagoka knyga bus (60lt) ale kazkaip laukiu nesulaukiu
QUOTE(spinsa @ 2012 08 22, 21:14)
tai juk ir pirmosios dvi panašiai kainavo, o ši kaip supratau bus ir storesnė, ir lapais ypatingais, kokiais nėra Lt išleista nei viena kulinarinė knyga, tai visa tai ir kaina matyt įtakoja








