As galesiu parasyt rytoj, kai gausiu

QUOTE(dagli @ 2012 08 23, 13:54)
Oi, merginos, atsiprašau, pasigyriau ir pamiršau

QUOTE(dagli @ 2012 08 23, 21:10)
Įdomu kaip ta knyga: ar labai gera ar labai prasta, kad nei jokio komentaro,
pirmo įspūdžio .... Žodžiu intriga
Na parašykit nors ką nors....
pirmo įspūdžio .... Žodžiu intriga

Na parašykit nors ką nors....
Na kaip čia gražiau pasakius, kad jūsų nenuvylus....

Žodžiu, gal mano nuotaika ne kokia, gal kas, bet netrykštu džiaugsmu. Pavarčiau visai abejingai ir padėsiu (matyt giliai ir ilgam). Labai viliuosi, kad visų kitų atsiliepimai ir įspūdžiai bus kitokie

Gal dar kas jau esate gave knyga? Jau buvau pasiryzus pirkti, kol nepaskaiciau komentaro, ir dabar rankos nelabai kyla. palauksiu gal dar kas pasidalins mintimis.
QUOTE(Knopkute3 @ 2012 08 24, 11:06)
Gal dar kas jau esate gave knyga? Jau buvau pasiryzus pirkti, kol nepaskaiciau komentaro, ir dabar rankos nelabai kyla. palauksiu gal dar kas pasidalins mintimis.
Neimkite taip giliai į širdį to mano komentaro

QUOTE(Nome @ 2012 08 23, 23:48)
Oi, merginos, atsiprašau, pasigyriau ir pamiršau
.
Smagu, kad su autografu ir tiek, daugiau... Na ne kažką, tikrai ne kažką
. Nežinau, ar tai kad tos pirmosios kygos tokios ryškios ir spalvingos buvo, padarė tokį įspūdį
. Na šita... Net nežinau ką pasakyti, tokia kažkokia blanki, neryški, nuotraukos kai kurios nesusiję visai nei su tekstu, nei su kažkio (su pačia Beata tiktai
). Nežinau....Gal kokie 3 receptai ir sudomino iš 360 (ar kiek ten tų puslapių) ir tai ...
Žodžiu, gal mano nuotaika ne kokia, gal kas, bet netrykštu džiaugsmu. Pavarčiau visai abejingai ir padėsiu (matyt giliai ir ilgam). Labai viliuosi, kad visų kitų atsiliepimai ir įspūdžiai bus kitokie

sakykit kodel patiko tik trys receptai? kiti buvo sudetingi ir reikalaujantys daug visokiu produktu? ar jums nepatiko delto, kad jau beveiks receptus visus zinojote?
Sveikos,
Aš turiu visas Beatos knygas
Paskutinioji knyga man jos taip pat patiko
Čia matyt priklauso nuo to, ko žmogus tikisi iš knygos, aš niekada nesureikšminu paveiksliukų, taip, knyga blankesnė, nei dvi pirmosios, bet man asmeniškai turinys nuo to nenublanksta
Šį kart receptų aprašymo būdas kitoks, išsamiau aprašyta, taip pat nepatingėta pakomentuoti kuo pakeisti galima tam tikrus produktus, man labai patiko kad šioje knygoje radau senuosius ,,mūsų močiučių" receptus, kai kurių vaikystės bandelių, žagarėlių, sausainių.... Yra keletas receptų nesaldžių pyragų ir bandelių, bet pagrindas saldėsiams.
Jei kas tikitės analogiškos knygos pirmoms dviem - tikrai taip nėra, tai visiškai kitokia knyga skirta kepiniams.
Aš turiu visas Beatos knygas

Jei kas tikitės analogiškos knygos pirmoms dviem - tikrai taip nėra, tai visiškai kitokia knyga skirta kepiniams.
QUOTE(spinsa @ 2012 08 24, 12:00)
sakykit kodel patiko tik trys receptai? kiti buvo sudetingi ir reikalaujantys daug visokiu produktu? ar jums nepatiko delto, kad jau beveiks receptus visus zinojote?
QUOTE(Triumfante @ 2012 08 24, 12:45)
Merginos, atsakymas, galėtų būti Calla postas
QUOTE(Calla @ 2012 08 24, 13:14)
Šį kart receptų aprašymo būdas kitoks, išsamiau aprašyta, taip pat nepatingėta pakomentuoti kuo pakeisti galima tam tikrus produktus, man labai patiko kad šioje knygoje radau senuosius ,,mūsų močiučių" receptus, kai kurių vaikystės bandelių, žagarėlių, sausainių.... Yra keletas receptų nesaldžių pyragų ir bandelių, bet pagrindas saldėsiams.
Pagrindas saldėsiams, bet tokiems, na ...žinomiems (žagarėliai, medaus tortas, dar kažkas iš senų gerai žinomų). Aš, matyt, per daug tikėjausi ir per daug laukiau tos knygos. Visų pirma man ji nespalvota (galite juoktis, bet lyginu ją su kitomis Betos knygomis), blanki. Receptai gal ir nesudėtingi, bet neįdomūs-jau matyti netgi jos pačios knygose (matyt išpindėjau aš -ką gi čia naujo beprikursi).
Dėl sudėtingumo receptų. Nėra sudėtingi (manau), bet "nekabina"-pažiūri foto, ir praverti abejingai. Teisybės dėlei turiu pasakyt, kad aprašymai gal 3 kart išsamesni, nei praėjusiose knygose, bet (mano atveju)-jie negelbsti tos blankios knygos

Ir aš jau parsinešiau į namus naująją Beatos knygą, kai atidariau tai pakvipo spaustuve
Man ji labai patiko, nes yra turinys ir receptų rodyklė. Knyga iliustruota originaliai nėra ryškių paveikslėlių, o man tai patinka. Praversdama radau daug įvairiausių patarimų, pvz. kokie pagrindiniai produktai turi būti spintelėje.
Labai nekantrauju išbandyti naujuosius receptus

Labai nekantrauju išbandyti naujuosius receptus

QUOTE(JurgitaL @ 2012 08 24, 17:11)
Man ji labai patiko, nes yra turinys ir receptų rodyklė.

Taip kad, kol pačios nepavartysit-nesužinosit-tinka jums ar ne ta knyga

gal naujoje knygoje yra kokio nors obuolių pyrago receptukas?
būtų smagu ryt pavaišinti svečius

Visiskai pritariu Calla, po kiekvienu zodziu pasirasau
Del obuoliu pyrago, ten yra 3 receptai, vienas jos bloge randamas (Vilmos obuoliu pyragas su varske, labai skanus), galit isbandyt si, jei nebandet
Dar dorai neperziurejau visos knygos, bet man jau sirdis dainuoja vien turini paskaicius ir greitosiomis pervertus knyga

Del obuoliu pyrago, ten yra 3 receptai, vienas jos bloge randamas (Vilmos obuoliu pyragas su varske, labai skanus), galit isbandyt si, jei nebandet

Dar dorai neperziurejau visos knygos, bet man jau sirdis dainuoja vien turini paskaicius ir greitosiomis pervertus knyga