Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" gerbėjos 6 tema

o, ačiū 4u.gif Pati nesusiprotėjau ten pažiūrėt biggrin.gif
O šokoladą, matyt, eigoj sugalvojo įdėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2012 09 12, 12:40)
Dabar jau būsiu nebe pikta komentatorė biggrin.gif ir pagirsiu kiaulieną, troškintą obuolių sultyse, ir kur aš buvau anksčiau... Mėsa sultinga, minkšta, padažas koks skanus rolleyes.gif Valgėm su bulvių koše ir marinuotais agurkėliais- tobulas derinys, tikrai šitas patiekalas bus kartojamas ne kartą.

Kur gaut tos kiaulienos obuolių sultyse receptą? Yra bloge? Kaip tik va turiu obuolių sulčių.
Atsakyti
QUOTE(*~sniege~* @ 2012 09 14, 11:12)
Kur gaut tos kiaulienos obuolių sultyse receptą? Yra bloge? Kaip tik va turiu obuolių sulčių.

Kiauliena obuolių sultyse
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 09 13, 22:10)
gal galit pasakyt, kiek ten kiaušinių reikia? Kažkaip nesupratau bežiūrėdama.. praklausiau gal  ax.gif


3 kiaušiniai smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Kepiau Blondiną iš naujosios knygos, bet net nežinau ką pasakyt... Skanus, saldus smile.gif bet, kad būtų kažkas tokio ir, kad galvočiau, kad dar kepsiu kada, tai nea schmoll.gif O iki pusbrolio Šokoladainio jam toli kaip iki mėnulio biggrin.gif MB labai mėgsta riešutus ir pyragus su riešutais, bet konstatavo, kad riešutai šitame pyrage yra visai "ne į temą", kad be jų būtų geriau ir pyragas būtų skanesnis smile.gif Nors nežinau ar dar kada bandysiu jį kepti be riešutų.

QUOTE(<...Neringa...> @ 2012 09 13, 14:33)
Na šiandien išsikepiau Beatos keksiukus, kuriuos gamino antrojoje laidoje smile.gif Patiko, ir tikrai labai, skanūs, tik nežinau, ką galėjau blogai padaryti, kad šokolado gabalėliai visiškai neišsilydė?  g.gif


Manau, kad čia kaltas šokoladas. Būna gi visokių jo rūšių, skirtingi procentai kakavos ir pan. Man irgi kelis kartus yra taip buvę, kad šokoladas, neišsilydo, bet jis taip sušyla, suminkštėja, gaunasi tokia šokoladinė košelė, kai kandi biggrin.gif Irgi labai skanu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 15 rugsėjo 2012 - 17:49
Gal supermamos zino koki kombaina Beata naudoja savo naujoje laidoje? Kur ji galima rasti? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
As vakar gaminau kiauliena obuoliu sultyse, labai patiko, tikrai gaminsiu dar ne karta. Ir siaip labai nedaug darbo prie sio patiekalo, kas irgi prideda papildomu pliusu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Miranda80 @ 2012 09 16, 09:34)
As vakar gaminau kiauliena obuoliu sultyse, labai patiko, tikrai gaminsiu dar ne karta. Ir siaip labai nedaug darbo prie sio patiekalo, kas irgi prideda papildomu pliusu  thumbup.gif


Tikrai su ta kiauliena mažai darbo drinks_cheers.gif Viską sukepi, sudedi, užpili sultimis ir viskas vyksta savaime (aš net nemaišiau nei karto) . Mes su MB tuo tarpu, kol vakarienė pati gaminosi biggrin.gif ir vyno pagurkšnojom, ir filmą pažiūrėjom biggrin.gif O skonis mums irgi labai patiko. Patiko, kad mėsa gavosi labai minkšta (tiesa, troškinau kiek daugiau nei valandą), padažas be galo skanus. O su bulvių koše toks maistas yra beveik nenukonkuruojamas smile.gif

Šiandien turėjau minčių iškepti "Meduolinį pyragą su slyvomis"- visą savaitę ieškojau maltų gvazdikėlių, specialiai rudo cukraus ir slyvų nusipirkau, bet va klausimas- kur Blondiną dėti, kurio dar nemažai liko g.gif Jis labai saldus, tai valgosi tik po mažą gabalėlį, be to dar kai ne itin vertas dėmesio, šitas procesas irgi sulėtėja doh.gif Išmesti irgi ranka nekyla- vistik sudėta daug gėrio- pusantros plytelės šokolado sunaudota, ne patys pigiausi riešutai, ir kiti produktai unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 16 rugsėjo 2012 - 11:07
QUOTE(Finna @ 2012 09 16, 11:05)
bet va klausimas- kur Blondiną dėti, kurio dar nemažai liko g.gif

Kviestis svečių biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Finna @ 2012 09 16, 11:05)
Tikrai su ta kiauliena mažai darbo drinks_cheers.gif Viską sukepi, sudedi, užpili sultimis ir viskas vyksta savaime (aš net nemaišiau nei karto) . Mes su MB tuo tarpu, kol vakarienė pati gaminosi biggrin.gif ir vyno pagurkšnojom, ir filmą pažiūrėjom biggrin.gif O skonis mums irgi labai patiko. Patiko, kad mėsa gavosi labai minkšta (tiesa, troškinau kiek daugiau nei valandą), padažas be galo skanus. O su bulvių koše toks maistas yra beveik nenukonkuruojamas smile.gif

Nu gundausi ta kiauliena, nes kaip tik turiu obuolių sulčių... Bet paskaičius receptą pastebėjau, kad receptas beveik identiškas kiaulienai su putojančiu vynu iš I knygos, o šitoji kiauliena man visai nepatiko... Klausimas - ar nesigauna panašus skonis, nes abu kartus kiualiena troškinasi rūgščiame padaže? Gal kas yra išbandęs abu receptus?
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2012 09 16, 12:15)
Kviestis svečių  biggrin.gif
Papildyta:

Nu gundausi ta kiauliena, nes kaip tik turiu obuolių sulčių... Bet paskaičius receptą pastebėjau, kad receptas beveik identiškas kiaulienai su putojančiu vynu iš I knygos, o šitoji kiauliena man visai nepatiko... Klausimas  - ar nesigauna panašus skonis, nes abu kartus kiualiena troškinasi rūgščiame padaže? Gal kas yra išbandęs abu receptus?

As bandziau abu, sis (su obuoliu sultimis) man labiau patiko, nera specifinio skonio putojancio vyno mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2012 09 16, 11:15)
Kviestis svečių  biggrin.gif
---
Nu gundausi ta kiauliena, nes kaip tik turiu obuolių sulčių... Bet paskaičius receptą pastebėjau, kad receptas beveik identiškas kiaulienai su putojančiu vynu iš I knygos, o šitoji kiauliena man visai nepatiko... Klausimas  - ar nesigauna panašus skonis, nes abu kartus kiualiena troškinasi rūgščiame padaže? Gal kas yra išbandęs abu receptus?


Svečių buvo vakar, ne itin tuo klausimu padėjo biggrin.gif Gal jiems irgi jis pasirodė šiaip sau, nors šiltas buvo žymiai skanesnis.
---
Su putojančiu vynu nebandžiau, nes jo nemėgstu (turi kažkokį šlykštų prieskonį) schmoll.gif Iškart pamaniau, kad su juo man nepatiks biggrin.gif O su obuolių sultimis dažnai kepu vištą, kelis kartus dariau Beatos kalakutienos guliašą, troškintą su tarkuotais obuoliais- šitas irgi labai patinka, tai nesibaiminau ir šitos kiaulienos bandyti su obuolių sultimis, ir mums labai patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2012 09 16, 12:32)
Svečių buvo vakar, ne itin tuo klausimu padėjo biggrin.gif Gal jiems irgi jis pasirodė šiaip sau, nors šiltas buvo žymiai skanesnis.
---
Su putojančiu vynu nebandžiau, nes jo nemėgstu (turi kažkokį šlykštų prieskonį) schmoll.gif  Iškart pamaniau, kad su juo man nepatiks biggrin.gif O su obuolių sultimis dažnai kepu vištą, kelis kartus dariau Beatos kalakutienos guliašą, troškintą su tarkuotais obuoliais- šitas irgi labai patinka, tai nesibaiminau ir šitos kiaulienos bandyti su obuolių sultimis, ir mums labai patiko smile.gif


o kurioj jis knygoj?
gal internete jo receptas yra?
Atsakyti