Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" gerbėjos 6 tema

QUOTE(juo_2ke @ 2012 09 12, 14:19)
turit omenyje ta tepama varskes sureli?
as irgi manau kad tas ir bus..nes ivedziau i google tai tokius ir ismeta man rolleyes.gif

Taip, apie ta pati 4u.gif
Atsakyti
aš išbandžiau duona su bulvėm. Na šeimynai visai patiko. Ryt norėčiau tas sriubines bandutes pabandyt dar biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos gerbejos smile.gif dievinu Beata kaip asmenybe bei jos laidas ir knygas! thumbup.gif
Sulauksiu knygu akciju ir leksiu III knygos pirkti smile.gif jei nesulauksiu iki Kaledu, vyrui jau uzsiminiau, ko dovanu noriu ax.gif
Iki to laiko cia pasiskaitinesiu jusu komentarus, Beatos laideles paziuresiu, kuo cia skanaus pasilepinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juo_2ke @ 2012 09 12, 14:01)
sveikos 4u.gif
esu isbandziusi ne viena Beatos patiekala, si karta noriu pasigaminti viena pyraga, bet ten raso kad reikia tepamos varskes. gal galit pasakyti kas cia per tepama varske ar kaip ji atrodo?aciu  4u.gif

Aš naudoju Philadelpia tepamą varškę be priedų 4u.gif

Aš kepiau kibinus thumbup.gif labai skanūs thumbup.gif tik rieboki smile.gif

Dar bandžiau obuolių pyragą, tik nepamenu pavadinimo doh.gif bet skonis pasakiškas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Calla: 13 rugsėjo 2012 - 10:33
Na šiandien išsikepiau Beatos keksiukus, kuriuos gamino antrojoje laidoje smile.gif Patiko, ir tikrai labai, skanūs, tik nežinau, ką galėjau blogai padaryti, kad šokolado gabalėliai visiškai neišsilydė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Calla @ 2012 09 13, 11:32)
Dar bandžiau obuolių pyragą, tik nepamenu pavadinimo  doh.gif  bet skonis pasakiškas  4u.gif

Knygoje jų yra ne vienas, būtų įdomu sužinotu kurį?
Noriu vakare kažką skanaus prakepti iš obuoliukų.
Atsakyti
QUOTE(dagli @ 2012 09 13, 15:39)
Knygoje  jų yra ne vienas, būtų įdomu sužinotu kurį?
Noriu vakare kažką skanaus prakepti iš obuoliukų.

As po kol kas tik su varske ne karta kepus, labai patiko.
Atsakyti
Aš kartą išbandžiau Trupininį obuolių pyragą iš knygos "Beatos virtuvė". Skonis nerealus, kažkas tokio!!! Šį pyraga kepu dažnai, šiandien vakare turbūt irgi kepsiu:)
Atsakyti
Svesim greit dukryciu gimtadienius ir norisi iskepti skanu tortuka, gal galetumet nurasyti ar nuskanuoti koki Beatos tortuko recepta? aciu
Atsakyti
QUOTE(Miranda80 @ 2012 09 13, 16:22)
As po kol kas tik su varske ne karta kepus, labai patiko.

taip, šitas ir mano šeimai labai patiko, kepiau ne kartą.
Atsakyti
QUOTE(<...Neringa...> @ 2012 09 13, 14:33)
Na šiandien išsikepiau Beatos keksiukus, kuriuos gamino antrojoje laidoje smile.gif Patiko, ir tikrai labai, skanūs, tik nežinau, ką galėjau blogai padaryti, kad šokolado gabalėliai visiškai neišsilydė?  g.gif

gal galit pasakyt, kiek ten kiaušinių reikia? Kažkaip nesupratau bežiūrėdama.. praklausiau gal ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 09 13, 23:10)
gal galit pasakyt, kiek ten kiaušinių reikia? Kažkaip nesupratau bežiūrėdama.. praklausiau gal  ax.gif

Beatos keksiukai
Tik čia apie šokoladą nieko neparašyta mirksiukas.gif
Atsakyti