Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" gerbėjos 6 tema

Pavarvinti seilei parodau Obuolių pyragą su garbanom mirksiukas.gif
Ypatingai tinka su ledais
user posted image

o taip atrodė mano grikių pyragas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Renacio @ 2012 09 10, 17:36)
o taip atrodė mano grikių pyragas

Žiūrėjau laidą, bet kažkaip nesugundė tas grikių pyragas... Grikiai ir miltai ... O ir veikt su ta trapia tešla yra ką, užima laiko...

Visgi kiek ir ko esu gaminusi su grikiais, skaniausi jie paprastai išvirti ir patiekti su sviestuku smile.gif Na dar man patinka su apkeptom daržovėm, bet vis tiek skaniausi - be nieko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*~sniege~* @ 2012 09 10, 20:02)
Visgi kiek ir ko esu gaminusi su grikiais, skaniausi jie paprastai išvirti ir patiekti su sviestuku smile.gif Na dar man patinka su apkeptom daržovėm, bet vis tiek skaniausi - be nieko smile.gif

Man irgi biggrin.gif tik norėjosi išbandyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2012 09 09, 20:08)
Kad nebūčiau pikta "superteta"  lotuliukas.gif , tai pagirsiu jau ne pirmą kartą gaminamą sriubą-na labai skani  biggrin.gif
Aštri moliūgų sriuba

Ir dar atėjau pagirti, bet vėk ne iš naujo knygos receptas cool.gif .
Vištų sparneliai iš 1-osios knygos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nome: 10 rugsėjo 2012 - 20:35
[quote=Renacio,2012 09 10, 18:36]
Pavarvinti seilei parodau Obuolių pyragą su garbanom mirksiukas.gif
Ypatingai tinka su ledais
gal receptuką galima 4u.gif
Atsakyti
Toks jausmas, kad piktieji Delfi komentatoriai į SM persikėlė doh.gif
Nauja knyga nuvylė, nauja laida ne tokia nei dauguma tikėjosi... Žmogus dirba, kuria, kažką daro, o jūs tik kritika žarstytis temokate... Kuri mėtanti akmenis gyvenime dar spėja tiek nuveikti g.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kalipse: 12 rugsėjo 2012 - 08:04
Merginos, kiekviena turi savo nuomone, kad cia yra Beatos receptu myletoju tema, tai dar nereiskia, kad visi receptai bei ju platinimo budas visoms patiks. Sveika kritika niekam nepamaiso, nors abejoju, kad ji skaitytu sia tema biggrin.gif

P.S. man visos jos knygos patinka, laidu neziurejau ir neziuriu, nes laiko neturiu, o i jos bloga ir labai retai ilendu pasizvalgyt.
Atsakyti
QUOTE(Kalipse @ 2012 09 11, 19:01)
Toks jausmas, kad piktieji Delfi komentatoriai į SM persikėlė  doh.gif
Nauja knyga nuvylė, nauja laida ne tokia nei dauguma tikėjosi... Žmogus dirba, kuria, kažką daro, o jūs tik kritika žarstytis temokate... Kuri mėtanti akmenis gyvenime dar spėja tiek nuveikti  g.gif ?

Pritariu 100 proc. biggrin.gif
Atsakyti
Nei vienas nesame 100% idealus, Beata ne išimtis. Ir šita tema tikrai yra ne vien pagyroms, mažų mažiausiai, keistai atrodytų jei visi ir visur rašytų jai vien liaupses. Be to, protinga kritika, žmones kaip tik veda į priekį, padeda tobulėti, neužmigti ant laurų smile.gif

Dabar jau būsiu nebe pikta komentatorė biggrin.gif ir pagirsiu kiaulieną, troškintą obuolių sultyse, ir kur aš buvau anksčiau... Mėsa sultinga, minkšta, padažas koks skanus rolleyes.gif Valgėm su bulvių koše ir marinuotais agurkėliais- tobulas derinys, tikrai šitas patiekalas bus kartojamas ne kartą.
Šiandien planuoju kepti kažką saldaus iš naujosios kepinių knygos, bet kaip sunku išsirinkti- ir to norisi, ir kitko, ir, kad darbo kuo mažiau būtų biggrin.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
esu isbandziusi ne viena Beatos patiekala, si karta noriu pasigaminti viena pyraga, bet ten raso kad reikia tepamos varskes. gal galit pasakyti kas cia per tepama varske ar kaip ji atrodo?aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juo_2ke @ 2012 09 12, 14:01)
sveikos 4u.gif
esu isbandziusi ne viena Beatos patiekala, si karta noriu pasigaminti viena pyraga, bet ten raso kad reikia tepamos varskes. gal galit pasakyti kas cia per tepama varske ar kaip ji atrodo?aciu  4u.gif

Manyciau, kad gal kazkas tokio kaip "Rama" be priedu mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miranda80: 12 rugsėjo 2012 - 13:16
QUOTE(Miranda80 @ 2012 09 12, 15:15)
Manyciau, kad gal kazkas tokio kaip "Rama" be priedu mastau.gif

turit omenyje ta tepama varskes sureli?
as irgi manau kad tas ir bus..nes ivedziau i google tai tokius ir ismeta man rolleyes.gif
Atsakyti