Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" gerbėjos 6 tema

QUOTE(keistuole @ 2012 09 16, 12:39)
o kurioj jis knygoj?
gal internete jo receptas yra?


2 knygoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miranda80 @ 2012 09 16, 12:43)


ačiū!
einu pabandysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2012 09 16, 11:32)
kelis kartus dariau Beatos kalakutienos guliašą, troškintą su tarkuotais obuoliais- šitas irgi labai patinka

Ooooo, šitas gerulis, dažnai darau ir su višta, ir kalakutu, labai skanu wub.gif
Atsakyti
4u.gif

Blondina ir as kepiau, nesusizavejau... ir gavosi visai sausas, nors Beata sake, kad bus dregnas g.gif kepiau trumpiau nei nurodyta ir mazesnej temperaturoj net.. Produktu kiekiu irgi nekeiciau unsure.gif
Atsakyti
as sian pasigaminau keksiukus is kondensuoto pieno ir balta tinginy, niam thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Voiblina @ 2012 09 16, 10:02)
Gal supermamos zino koki kombaina Beata naudoja savo naujoje laidoje? Kur ji galima rasti? blush2.gif  4u.gif

o jo virtuvinį kombainą naudoją? g.gif biggrin.gif ot pastabumas mano.....

Na išgirtąją kiaulieną reikės būtinai išbandyt, įdomu jei kiauliena keisčiau šerniena ar taip pat tiktų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dagli @ 2012 09 16, 17:43)
Na išgirtąją kiaulieną reikės būtinai išbandyt, įdomu jei kiauliena keisčiau šerniena ar taip pat tiktų? g.gif


Nebandzius nezinosit, bet kiek susidurus su serniena, tai reik zymiai ilgiau troskint, nebent gal kokiam greitpuodyje apie val mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Bulčia trupinėlis @ 2012 09 16, 14:55)
4u.gif

Blondina ir as kepiau, nesusizavejau... ir gavosi visai sausas, nors Beata sake, kad bus dregnas  g.gif kepiau trumpiau nei nurodyta ir mazesnej temperaturoj net.. Produktu kiekiu irgi nekeiciau  unsure.gif

Aš taip pat šiandien kepiau. Tikrai gavosi sausas.
Man taip pat atrodo, kad kepti 45 minutes per daug. Jau po 20 minučių uždengiau kepimo popierium, nes viršus labai parudavo.
Bandysiu dar kepti, bet eksperimentuosiu su laiku. Ir gal būt dėsiu kepimo miltelių truputėlį ax.gif Nes šokoladainį dievinam, bet norisi ir kažko kito ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Miranda80 @ 2012 09 16, 17:50)
Nebandzius nezinosit, bet kiek susidurus su serniena, tai reik zymiai ilgiau troskint, nebent gal kokiam greitpuodyje apie val mastau.gif

Taip, maitinamės tik šerniena praktiškai, tai gaminu visad greitpuodį, taip žymiai greičiau, o svarbiausia, kad skaniau.
Na reikės išbandyt.

Tiesa, vakar kepiau obuolių pyragą su garbanom, iš trečios knygos, tai mums labai patiko, ryt kartosiu, jau šeimyna užsisakė.
Tik va bėda, kad mikserio neturiu, jau vien dėl to nemėgstu kepti kepinių, reikia įsigyt, o tos kurios turit, tai su plakimo indu turit ar pakanka rankoj laikomo? g.gif
Atsakyti
Atėjau apgint blondiną mirksiukas.gif Mes du kartus jau kepėm - patiko mum labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dagli @ 2012 09 16, 20:04)
Taip, maitinamės tik šerniena praktiškai, tai gaminu visad greitpuodį, taip žymiai greičiau, o svarbiausia, kad skaniau.
Na reikės išbandyt.

Tiesa, vakar kepiau obuolių pyragą su garbanom, iš trečios knygos, tai mums labai patiko, ryt  kartosiu, jau šeimyna užsisakė.
Tik va bėda, kad mikserio neturiu, jau vien dėl to nemėgstu kepti kepinių, reikia įsigyt, o tos kurios turit, tai su plakimo indu turit ar pakanka rankoj laikomo?  g.gif

Vadinas jus labiau patyrus su serniena nei as blush2.gif labai ydomu bus sulaukt jusu atsiliepimu rolleyes.gif

Kaip tik masciau kuri nors dar obuoliu pyraga isbandyt is 3 knygos, reiks su garbanom tada bandyt.

As turiu mikseri su plakimo indu, vis dar negaliu atsidziaugt juo biggrin.gif Anksciau naudojau paprasta (tiksliau tik su viena sluotele), tai kai reikedavo isplakt koki sviestini krema ar morengams mase... doh.gif fui, nenoriu net prisimint... Bet velgi viskas priklauso nuo to, kiek daznai jums prireikia panaudot bei ar gaminant reik ilgo plakimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miranda80 @ 2012 09 16, 17:50)
Nebandzius nezinosit, bet kiek susidurus su serniena, tai reik zymiai ilgiau troskint, nebent gal kokiam greitpuodyje apie val mastau.gif

Šernieną reikia prieš gaminant marinuoti.Tuomet nelieka kvapo ir tampa minkšta.
Atsakyti