QUOTE(dagli @ 2012 09 16, 20:04)
Taip, maitinamės tik šerniena praktiškai, tai gaminu visad greitpuodį, taip žymiai greičiau, o svarbiausia, kad skaniau.
Na reikės išbandyt.
Tiesa, vakar kepiau obuolių pyragą su garbanom, iš trečios knygos, tai mums labai patiko, ryt kartosiu, jau šeimyna užsisakė.
Tik va bėda, kad mikserio neturiu, jau vien dėl to nemėgstu kepti kepinių, reikia įsigyt, o tos kurios turit, tai su plakimo indu turit ar pakanka rankoj laikomo?
Vadinas jus labiau patyrus su serniena nei as

labai ydomu bus sulaukt jusu atsiliepimu
Kaip tik masciau kuri nors dar obuoliu pyraga isbandyt is 3 knygos, reiks su garbanom tada bandyt.
As turiu mikseri su plakimo indu, vis dar negaliu atsidziaugt juo

Anksciau naudojau paprasta (tiksliau tik su viena sluotele), tai kai reikedavo isplakt koki sviestini krema ar morengams mase...

fui, nenoriu net prisimint... Bet velgi viskas priklauso nuo to, kiek daznai jums prireikia panaudot bei ar gaminant reik ilgo plakimo