QUOTE(laurindre @ 2012 09 25, 18:13)
Ar pastebejote, kiek daug visur pas ja cukraus dedasi

Man tai ziauriai daug i sokoladaini deti 500 gr. cukraus. As kepdavau pagal kita recepta, ten 200 gr ir tai as mazindavau. Viskas man pasidare aisku, kai su viena mergina atvaziavusia is Anglijos pabendravau. Ji pasiguode, kad ju cukrus maziau saldus. Tai gal tada galima tokius kiekius pateisinti
Šiaip matyt užusieny visur cukrus ne toks saldus kaip pas mus

Nes jei tik ką kepu pagal uzsienietiškus receptus, tai cukraus tenka mažinti vos ne perpus...
Papildyta:
QUOTE(DaivaVe @ 2012 09 23, 10:25)
Daznai kepu morku pyraga (ne Beatos), tai karts nuo karto gaunasi guminis, toks lyg nedakepes, tai manau, kad tiesiog nenutaikau miltu kiekio, per mazai idedu
Morkų pyragą visad kepu paga
Best Carrot Cake Ever- išbandžiau sykį ir kitų nemėginu, jis man tobulas...

Nebe reikalo beveik tūkstantis atsiliepimų. Rekomenduoju.