Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" gerbėjos 6 tema

Ar pastebejote, kiek daug visur pas ja cukraus dedasi g.gif Man tai ziauriai daug i sokoladaini deti 500 gr. cukraus. As kepdavau pagal kita recepta, ten 200 gr ir tai as mazindavau. Viskas man pasidare aisku, kai su viena mergina atvaziavusia is Anglijos pabendravau. Ji pasiguode, kad ju cukrus maziau saldus. Tai gal tada galima tokius kiekius pateisinti g.gif doh.gif
Atsakyti
Nesamone,normalus tas musu cukrus
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2012 09 25, 18:13)
Ar pastebejote, kiek daug visur pas ja cukraus dedasi g.gif Man tai ziauriai daug i sokoladaini deti 500 gr. cukraus. As kepdavau pagal kita recepta, ten 200 gr ir tai as mazindavau. Viskas man pasidare aisku, kai su viena mergina atvaziavusia is Anglijos pabendravau. Ji pasiguode, kad ju cukrus maziau saldus. Tai gal tada galima tokius kiekius pateisinti g.gif  doh.gif

Šiaip matyt užusieny visur cukrus ne toks saldus kaip pas mus smile.gif Nes jei tik ką kepu pagal uzsienietiškus receptus, tai cukraus tenka mažinti vos ne perpus...
Papildyta:
QUOTE(DaivaVe @ 2012 09 23, 10:25)
Daznai kepu morku pyraga (ne Beatos), tai karts nuo karto gaunasi guminis, toks lyg nedakepes, tai manau,  kad tiesiog nenutaikau miltu kiekio, per  mazai idedu  g.gif

Morkų pyragą visad kepu paga Best Carrot Cake Ever- išbandžiau sykį ir kitų nemėginu, jis man tobulas... wub.gif Nebe reikalo beveik tūkstantis atsiliepimų. Rekomenduoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *~sniege~*: 25 rugsėjo 2012 - 20:55
QUOTE(laurindre @ 2012 09 25, 18:13)
Ar pastebejote, kiek daug visur pas ja cukraus dedasi g.gif Man tai ziauriai daug i sokoladaini deti 500 gr. cukraus. As kepdavau pagal kita recepta, ten 200 gr ir tai as mazindavau. Viskas man pasidare aisku, kai su viena mergina atvaziavusia is Anglijos pabendravau. Ji pasiguode, kad ju cukrus maziau saldus. Tai gal tada galima tokius kiekius pateisinti g.gif  doh.gif


Pastebėjau, ir dar riebalų visur daug dedasi biggrin.gif Bent jau aš visada gerokai mažinu ir visų riebalų kiekį, nes kai kurie patiekalai gaunasi tokio riebumo, kad neskanu valgyti.

Gal UK cukrus ir ne toks saldus, kaip mūsų. Bet vistiek nesąmonė, kad būtų nesaldus šitiek (lyginu tik pagal jūsų pateiktą pvz.- vietoje 500g UK cukraus, užtenka 200g LT) schmoll.gif Gal tiesiog skoniai mūsų skiriasi, Beata gi ir neslepia, kad yra baisi saldžiamėgė smile.gif
Atsakyti
As vakar kepiau pakoreguota varskes pyraga pagal Beatos Varskes pyragas su melynem. Hmmm, nezinau ar del mano pakeitimu ar dar del ko nors, bet labai jau nieko gero mastau.gif Neturejau melyniu, tai dejau saldytu trintu braskiu su cukrumi, del tos pat priezasties nedejau cukraus. Teko kept ilgiau, nes pagal mane per skystas buvo ir skonis schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miranda80: 26 rugsėjo 2012 - 09:27
Sniege, o koki krema darote morku pyragui,gal galit recepta?
Atsakyti
Savaitgali kepiau morku ir zemes riesutu torta.Nu tikrai nerealus wub.gif Labai skanus rolleyes.gif
Atsakyti
Šiandien kepiau vištą iš pirmosios knygos. Be galo skanu, o dar turejau naminę vištytę, tai visai apsivalgymas bigsmile.gif Rekomenduoju būtinai išbandyti mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo latte..: 01 spalio 2012 - 16:13
QUOTE(Neringasha @ 2012 10 01, 08:21)
Sniege, o koki krema darote morku pyragui,gal galit recepta?

Aš kremo kažkaip nedarau, man tas morkų pyragas skanus ir be kremo...
O šiaip tai jam sumaišomas kreminis sūris (maskarponė, rikota), šiek tiek minkšto sviesto ir cukraus pudros pagal skonį ir ta mase aptepama. Turėtų būt skanu.
Atsakyti
Dar Sniege klausimukas, morkos tarkuojamos smulkiai ar per burokine? doh.gif ir puodelis kokio dydzio kiek jus gramais dedat apytiksliai? Aciu labai
Atsakyti
QUOTE(Neringasha @ 2012 10 02, 07:44)
Dar Sniege klausimukas, morkos tarkuojamos smulkiai ar per burokine? doh.gif  ir puodelis kokio dydzio kiek jus gramais dedat apytiksliai? Aciu labai

Aš morkas tarkuoju smulkia tarka arba bulvių tarkavimo mašina, taip, kaip bulviniams blynams. O puodelis - tai didelis įprastinis puodelis arbatai, žiūriu maždaug, tiksliai nematuoju.
Atsakyti
sveikos,
man Beatos virtuves laida ir jos patiekalai labai irgi patinka. gaminu pagal jos knyga labai daznai arba bent jau kokia ideja pasigaunu. sestadieni kepiau tora pagal Beatos praeitos savaites laida, biskvitas gavosi puikiai, bet jau pertepimai nemokejau oi nemokejau nieko neisejo. nors pertepiau kaip jau man ten gavosi, visi gyre tipo skanus, bet norejosi zymiai geriau. oi nepykit pasiguodziau del tortuko. ka padarysi, kad nemoku, bet mokausi, bent jau stengiuosi.
Atsakyti