QUOTE(ingakyca @ 2013 01 27, 16:37)
Šokoladiniai sausainiai iš pirmos knygos, labai greitai iškepa, todėl reikia neužsižiopsoti

Kitą kartą bandysiu mažinti kakavos kiekį, man jos per daug dviejų šaukštų su kaupu

Ypatingai trapūs, todėl nerekomenduoju neštis tarkim į svečius, nes neaišku ar transportuojant liks kuo vaišinti
Keista, kad jie gavosi šitokie trapūs. Aš dažnai juos transportuoju važiuodama į svečius (dėl tos priežasties, kad be galo paprasta ir greita pagaminti), nieko neatsitinka, gaunasi tikrai tvirti. Gal kepėt ilgokai? Nes pastebėjau, kad kuo ilgiau kepi, tuo labiau kietėja ir trapesni gaunasi
Šitie sausainiai bene vieninteliai Beatos, kur nekoreguoju recepto, nes taip tai dažniausiai man cukraus kiekis kosminis jos receptuose pasirodo

ir kakavos visada dedu kiek nurodyta, bet čia, aišku, skonio reikalas

Asmeniškai man, šitie sausainiai ir patinka labiausiai tuo, kad yra stipriai šokoladiniai, kas yra dėka kakavos ir šokolado
O šiaip tai šitie sausainiai tikrai labai skanūs, nereikalaujantys daug darbo, ypatingų įgūdžių, produktų ar pan. Dažnai juos kepu
QUOTE(Miranda80 @ 2013 01 27, 18:31)
Ydomu, nes man jie gaunasi pakankamai tvirti

Esu nekart juos "transportavusi" ir ne dezuteje, o paprastai i maiseli sudejus, kuo graziausiai issilaike. Del kakavos tai turbut cia jau individualiai skonis pasireiskia, man ten viskas tinka