Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" gerbėjos 6 tema

QUOTE(Rakelė @ 2013 01 22, 22:21)
Gal galit idet recepta tos perliniu kruopu sriubos ir kugelio pusbrolio  rolleyes.gif  4u.gif  4u.gif

Kugelio PuSBROLIS
http://tomoskepyklel...-pusbrolis.html
Atsakyti
QUOTE(Tedžiukė @ 2013 01 23, 00:06)

aciu smile.gif
Atsakyti
ką tik kepiau sausainius su kokosu ir riešutais iš trečiosios knygos. toookie puikūs:))
Atsakyti
Baravykų sriuba - labai skani sriuba. Baravykai naudoti šaldyti, nors Beata savo knygoje rašė, kad ir konservuotus galima naudoti, kas neturi mirksiukas.gif
Atsakyti
O aš šiandien kepsiu picą (tešla jau kyla thumbup.gif ) pagal Beatos receptą (2 knyga), jau n kartų išbandytas receptukas, tikrai skanu 4u.gif
Atsakyti
Keptos bulvės su šonine orkaitėje - labai paprastas ir visiškai nereikalaujantis laiko (na tik kepimui) patiekalas.
Atsakyti
Šokoladiniai sausainiai iš pirmos knygos, labai greitai iškepa, todėl reikia neužsižiopsoti rolleyes.gif Kitą kartą bandysiu mažinti kakavos kiekį, man jos per daug dviejų šaukštų su kaupu mirksiukas.gif Ypatingai trapūs, todėl nerekomenduoju neštis tarkim į svečius, nes neaišku ar transportuojant liks kuo vaišinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakyca @ 2013 01 27, 16:37)
Šokoladiniai sausainiai iš pirmos knygos, labai greitai iškepa, todėl reikia neužsižiopsoti  rolleyes.gif Kitą kartą bandysiu mažinti kakavos kiekį, man jos per daug dviejų šaukštų su kaupu  mirksiukas.gif Ypatingai trapūs, todėl nerekomenduoju neštis tarkim į svečius, nes neaišku ar transportuojant liks kuo vaišinti  biggrin.gif


Ydomu, nes man jie gaunasi pakankamai tvirti mastau.gif Esu nekart juos "transportavusi" ir ne dezuteje, o paprastai i maiseli sudejus, kuo graziausiai issilaike. Del kakavos tai turbut cia jau individualiai skonis pasireiskia, man ten viskas tinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakyca @ 2013 01 27, 16:37)
Šokoladiniai sausainiai iš pirmos knygos, labai greitai iškepa, todėl reikia neužsižiopsoti  rolleyes.gif Kitą kartą bandysiu mažinti kakavos kiekį, man jos per daug dviejų šaukštų su kaupu  mirksiukas.gif Ypatingai trapūs, todėl nerekomenduoju neštis tarkim į svečius, nes neaišku ar transportuojant liks kuo vaišinti  biggrin.gif


Keista, kad jie gavosi šitokie trapūs. Aš dažnai juos transportuoju važiuodama į svečius (dėl tos priežasties, kad be galo paprasta ir greita pagaminti), nieko neatsitinka, gaunasi tikrai tvirti. Gal kepėt ilgokai? Nes pastebėjau, kad kuo ilgiau kepi, tuo labiau kietėja ir trapesni gaunasi unsure.gif
Šitie sausainiai bene vieninteliai Beatos, kur nekoreguoju recepto, nes taip tai dažniausiai man cukraus kiekis kosminis jos receptuose pasirodo biggrin.gif ir kakavos visada dedu kiek nurodyta, bet čia, aišku, skonio reikalas smile.gif Asmeniškai man, šitie sausainiai ir patinka labiausiai tuo, kad yra stipriai šokoladiniai, kas yra dėka kakavos ir šokolado smile.gif
O šiaip tai šitie sausainiai tikrai labai skanūs, nereikalaujantys daug darbo, ypatingų įgūdžių, produktų ar pan. Dažnai juos kepu smile.gif

QUOTE(Miranda80 @ 2013 01 27, 18:31)
Ydomu, nes man jie gaunasi pakankamai tvirti mastau.gif Esu nekart juos "transportavusi" ir ne dezuteje, o paprastai i maiseli sudejus, kuo graziausiai issilaike. Del kakavos tai turbut cia jau individualiai skonis pasireiskia, man ten viskas tinka


drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 27 sausio 2013 - 20:31
Man irgi su tais šokoladiniais viskas puikiai. thumbup.gif Tik cukraus aš mažiau dedu. smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

savaitgalį kepiau iš trečios kepinių knygos du kepinius:

1, "vilmos trupininins obuolių ir varškės receptas" - buvau labai daug geru atsiliepimų girdėjusi,tai nusprendžiau gamint.. bet daugiau nedarysiu sad.gif man gavosi perdaug smėlinė tešla,nesigavo normalūs trupiniai, kai kepė tai visiškai nepakilo,aišku tešloj nebuvo jokiu kildinimo priemonių..tai iįėjo toks plonas šlapias pyragas,suvalgėm..bet turiu iš kito kažkurio "blogo" nusirašiusi ne kart jau išbandytą kitą trupininį pyrago receptą,tai tik pagal tą ir kepsiu..

2, "kondensuoto pieno pyragas" - dariau iškart dvigubą normą, nes turėjo būti daug valgytojų.. tai kitą kart manau pakaks ir vienos normos smile.gif nes gaunasi toks "ale pagerinto batono" variantas smile.gif nes tie persikai nusėdo visiškai į dugną, ir suteikė vos juntamo drėgnumo.. o visas pyragas neblogai iškilo, buvo skanios ir išvaizdžios tekstūros.. prie arbatos pusryčiams toks kaip tik smile.gif


tad kolkas tiek smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Miranda80 @ 2013 01 27, 20:31)
Ydomu, nes man jie gaunasi pakankamai tvirti mastau.gif Esu nekart juos "transportavusi" ir ne dezuteje, o paprastai i maiseli sudejus, kuo graziausiai issilaike. Del kakavos tai turbut cia jau individualiai skonis pasireiskia, man ten viskas tinka ax.gif


Keista, kodėl man jie tada gavosi tokie trapūs g.gif Dėžutėje gal dar ir išsilaikytų, bet į maišelį, tai niekaip nebent trupinius norėčiau atvežti biggrin.gif Bandysiu šią savaitę kepti dar pakoregavus kakavos kiekį ir vietoj juodo šokolado dėsiu pienišką pažiūrėsiu ar ir šį kartą gausis tokie trapūs rolleyes.gif
Atsakyti