Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" gerbėjos 6 tema

Be šokoladinių sausainių, dar labai geri man Kalėdų senelio sausainiai iš antros knygos. Išbandžiau su visokiom variacijom, labai paprasti ir skanūs thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakyca @ 2013 01 28, 17:10)
Keista, kodėl man jie tada gavosi tokie trapūs  g.gif Dėžutėje gal dar ir išsilaikytų, bet į maišelį, tai niekaip nebent trupinius norėčiau atvežti  biggrin.gif Bandysiu šią savaitę kepti dar pakoregavus kakavos kiekį ir vietoj juodo šokolado dėsiu pienišką pažiūrėsiu ar ir šį kartą gausis tokie trapūs  rolleyes.gif

Jei kakava sumazinai, o miltu nepridejai papildomai, sumazejo bendra biriu produktu mase, tai ir gavosi trapesni 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(picea @ 2013 01 28, 17:15)
Be šokoladinių sausainių, dar labai geri man Kalėdų senelio sausainiai iš antros knygos. Išbandžiau su visokiom variacijom, labai paprasti ir skanūs  thumbup.gif

Šituos Kalėdų senelio sausainius ir aš kepiau kartu su vaikais Kalėdų išvakarėse. Dar dabar jaučiu skonį burnoje. Labai patiko. Artimiausiu metu planuoju kartoti.
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2013 01 28, 19:57)
Jei kakava sumazinai, o miltu nepridejai papildomai, sumazejo bendra biriu produktu mase, tai ir gavosi trapesni 4u.gif

Dar nemažinau pirmą kartą visada darau pagal receptą mirksiukas.gif Ryt gaminsiu ir mažinsiu ir žiūrėsiu kaip bus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šokoladiniai sausainiai labai dažnai gaminti, trapūs, bet normos ribose. Svarbiausia jų neperkepti, 12-13 min užtenka. Skaniausi man jie šilti, kai dar šokoladas nesustingęs, skanumėlis smile.gif Kalėdų senelio irgi žiauriai geri sausainiukai thumbup.gif

Nauji išbandyti patiekalai:
Sausio mėnesio receptas iš kalendoriaus - aštri morkų ir lešių sriuba, dariau iš pusės normos, nes mano vyrai trintų sriubų nemėgsta ir lešių nemėgstu biggrin.gif O aš ir tą, ir tą dievinu. Sriubytė gerulė, šaltam žiemos vakarui pats tas thumbup.gif Tiesa, aš truputį persistengiau su prieskoniais, man buvo truputį per aštru, bet čia jau skonio reikalas, labai lengva priderinti kiekvienam, kaip patinka.

Savaitgalį dariau varškinius žagarėlius (iš trečios knygos) - absoliutus gėris thumbup.gif Labai skanu, o ypač kai dar šilti, su pienu, mmm, noriu dar biggrin.gif Iš tiek produktų kaip pagal receptą išeina tikrai diiiidelis kalnas: patys valgėm, dar į darželį vaikučiams nunešėm, į darbą net liko, visi labai gyrė smile.gif
Atsakyti
Gal galetum tu zagareliu recepta idet? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Gal pasakykite kiek 1 Cup gramų turi? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agnie6ka @ 2013 01 29, 21:05)
Gal pasakykite kiek 1 Cup gramų turi?  blush2.gif

šiaip aplamai tradiciškai 237 ml. Gramais nieks jums nepasakys, nes skirtingų produktų tas pats kiekis svers skirtingai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakyca @ 2013 01 28, 23:45)
Dar nemažinau pirmą kartą visada darau pagal receptą  mirksiukas.gif Ryt gaminsiu ir mažinsiu ir žiūrėsiu kaip bus  mirksiukas.gif

Na tai štai iškepiau patobulinus, tai sumažinau kakavos, liuks šį kartą man gavosi skanesni mirksiukas.gif Bet kaip buvo trapūs, taip ir liko biggrin.gif Na man, tai nemaišo svarbu skanūs biggrin.gif

Dar išbandžiau Bulvių, porų ir krapų sriubą - labai skani sriuba mirksiukas.gif Ir svarbiausia labai paprasta ir nereikalaujanti daug laiko paruošimui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agnie6ka @ 2013 01 29, 22:05)
Gal pasakykite kiek 1 Cup gramų turi?  blush2.gif

Domina miltai ir cukrus
Atsakyti
QUOTE(agnie6ka @ 2013 01 29, 23:28)
Domina miltai ir cukrus

miltai apie 130 g
cukrus beveik atitinka ml - apie 230 g

http://www.tradition...ar_amounts.html
Atsakyti
Alaus sausainiai