Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" gerbėjos 6 tema

QUOTE(gitaaa @ 2012 08 25, 18:10)
laba diena, gerbėjos.
gavau ir aš Beatos naują knygą. trumpai - man labai patiko, labai labai. gaminu jau antrą patiekalą - Dangišką datulių pyragą biggrin.gif pirmasis buvo - Lašišos ir porų pyragas su krapais ir grūdėtomis garstyčiomis, pasibaisėtinai skanus, tikrai kepsiu dar ne kartą wub.gif
o štai rytdienos planuose išbandyti kibinų giminaičius - Kornvalietiškus pyragėlius Cornish Pasty rolleyes.gif
taigis, rašau knygai dešimtuką cool.gif

Kaip šaunu thumbup.gif wub.gif man ir ką tik atnešė knygą, reiks būtinai išbandyt pyragą su lašiša wub.gif ir dar daugiau biggrin.gif
Atsakyti
As tai nesuprantu. tai cia ne receptų tema? tik pokalbiai apie knygą. juk čia kulinarijos tema, o ne bendraminčių pokalbiai.
Atsakyti
QUOTE(zivile.simona @ 2012 08 29, 12:29)
As tai nesuprantu. tai cia ne receptų tema? tik pokalbiai apie knygą. juk čia kulinarijos tema, o ne bendraminčių pokalbiai.

Cia yra Beatos gerbeju tema!!!!! Isejo naujoji jos knyga,tai elementaru,kad yra kalbama apie ja!!! smile.gif
Bendraminciuose yra laba diena,kaip gyvenat,viso gero. O sioje temoje nieko panasaus nera.
Viskas savo vietoje smile.gif
vakar isbandziau varskinius sausainius. Su uogiene ir cinamonu,nu superiniai sausainiai! smile.gif
Atsakyti
tai bent receptus ar nuorodas šalia įdėtumėte.
Atsakyti
QUOTE(zivile.simona @ 2012 08 29, 13:29)

QUOTE(zivile.simona @ 2012 08 29, 13:48)

doh.gif kai padarysim tai ir įdėsim/pakomentusoim, nesuprantu ko čia pykti doh.gif tai jei aš užėjus į temą paparšysiu primintui kąžkokį receptą tai jau blogai g.gif tema Beatos gerbėjams kaip suprantu apie viską cool.gif
Atsakyti
QUOTE(zivile.simona @ 2012 08 29, 13:48)

Čia yra Beatos gerbėjų tema, todėl aptariame viską, kas susiję su ja:
receptai, tv laidos, knygos.
Paskutinė naujiena- jos trečioji knyga, tai va merginos ir parašė, ką jau išbandė, ką kartos , kas patiko arba ne... Tai jei aptariamas naujos knygos receptas, tai kam ta nuoroda ar foto, juk žinom apie ką kalba eina, dauguma knygą turi, o jei jūs neturit ir konkrečiai kuris nors receptas jums įdomus, sakykit- kuri nors narė visad nurašo, o jei yra bloge- tuomet įmeta nuorodą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zivile.simona @ 2012 08 29, 12:48)

Laba diena, ponia. Šiek tiek kultūros nepakenktų tamstai...
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2012 08 29, 16:16)
Laba diena, ponia. Šiek tiek kultūros nepakenktų tamstai...

o kas čia nekultūringo?
Atsakyti
Na ateinu ir aš su savo nuomone apie naują knygą. Pirmas įspūdis - labai didelė, sunki ir stora. Be proto daug šeimyninių ir kitokių nuotraukų, nieko bendro neturinčių su receptais - net pasirodė jų daugiau nei receptų nuotraukų... Lyg koks šeimos albumas... g.gif biggrin.gif Be jų knyga būtų gerokai patogesnė. Užtat kepinių nuotraukos visiškai "neskanios" (gaila, pamiršau pažiūrėt, kas fotografas), o kai kurių kokybė išvis apgailėtina... Man receptų knygose nuotrauka yra pats svarbiausias dalykas - tik išvydus turi iškart seilės pradėt tekėt bigsmile.gif Tokio įspūdžio naujos knygos nuotraukos visai nepadarė. Nežinau, ar dėl popieriaus, ar dėl fotografo neišmanymo, kaip turi būti fotografuojamas maistas. Tortuose ir pyraguose man visad norisi matyti pjūvį... Žodžiu, nors buvau alkana, apetitas vartant nesukilo tongue.gif
O dėl receptų - tai knyga visai ne man, bet čia jau, aišku, asmeniški dalykai. Mielinius iškart užverčiau, nemėgstu kepinių su mielėm, duona man irgi neaktulu, visokie kreminiai keksiukai - irgi ne, tortai, kuriems reikia skirti visą dieną - irgi ne mano stichija... Taip kad užkliuvo už akies vienas vienintelis receptas - sausainiai su griliažu, tad būčiau dėkinga, jei kas nufotografuotų ir įmestų receptą. Na gal dar kada prie progos vartydama kokius kitus sausainius nužiūrėsiu...
Tai tokia mano kukli nuomonė smile.gif Džiaugiuosi sutaupius 60 litukų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija: 02 rugsėjo 2012 - 16:55
Aš vakar kepiau tortą "Sodžius" ir vežiausi į svečius. Visiems labai patiko, nes buvo nelabai saldus, gaivus ir drėgnas ir iškepamas gana greitai. Tikrai dar kepsiu ne vieną kartą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2012 09 02, 17:53)
Na ateinu ir aš su savo nuomone apie naują knygą. Taip kad užkliuvo už akies vienas vienintelis receptas - sausainiai su griliažu, tad būčiau dėkinga, jei kas nufotografuotų ir įmestų receptą.

Na vat žodis žodin mano nuomonė biggrin.gif
Jau kaip ir anksčiau rašiau, nuotraukų nereikalingų-begalė (mano kuklia nuomone), o pačios foto-na neryškios jos man ir nepatrauklios. nesvarbu, kad knygos popierius, pasak Beatos, toks, kokio Lietuvoje dar nebuvo.
vija, man irgi užstrigo tie patys sausainiai. Prie progos pasistengsiu nufotkinti ir receptą įdėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2012 09 02, 18:01)
nesvarbu, kad knygos popierius, pasak Beatos, toks, kokio Lietuvoje dar nebuvo.

Būų popierius koks Lietuvoj buvęs, knyga kainuotų ~50Lt kaip ir anos smile.gif
Atsakyti