Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" gerbėjos 6 tema

Ieskau ir gal kas parduodate naujaja knyga pigiau. Lauksim i az.
Papildyta:
O gal kas nors ka nors bandete is naujos knygos gaminti, gal galit pasidalinti ispudziais?
Atsakyti
gal kas gaminot grikių pyragą? receptas iš naujos knygos, gamino naujausioje laidoje, įdomu, ar skanus, ar verta bandyti? smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Knopkute3 @ 2012 09 05, 17:01)
Ieskau ir gal kas parduodate naujaja knyga pigiau. Lauksim i az.

knygą pigiau galimės įsigyt, kai bus akcijos visokios maximoje ir rimi knygoms 30,40 proc. nuolaidos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bad_cat: 05 rugsėjo 2012 - 20:19
Kaip tik dabar vyksta "Maximoje" visoms knygoms 30 proc. nuolaida bigsmile.gif

Knygu akcija
Atsakyti
QUOTE(Ailada @ 2012 09 05, 23:36)
Kaip tik dabar vyksta "Maximoje" visoms knygoms 30 proc. nuolaida  bigsmile.gif

Knygu akcija

bet naujajai ji negalioja schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2012 09 05, 22:38)
bet naujajai ji negalioja  schmoll.gif

praeis mėnuo, galios ir naujajai. dabar ir taip ją perka, tai neapsimoka jiems dar ir akcijų daryt. dabar maximoje knygos kaina 59,99 lt.

man tai ši knyga kiek varčiau pasirodė labai šiaip sau. saldžius kepinius retai kepu, įdomesni nesaldūs pyragai ir pyragėliai labiau sudomino, tačiau jų tik keletas, tad visos knygos neverta dėl tiek pirkti, galima dominančius receptus iš interneto ir laidų susirankiot, tikrai ji neverta 60 litų. nuotraukų pusė iš šeimos ir pažįstamų, vaikų - visai nesusijusių su receptais, išėmus tas nuotraukas knyga perpus suplonėtų ir kainuotų perpus pigiau, tada galimėtų pirkti, dabar tai neverta, nebent norite turėti namie brangų beatos ir jos draugų nuotraukų albumą smile.gif labai aiškiai matosi, kad specialiai taip buvo daryta, užkimšt knygos puslapius bet kuo, kad tik storesnė išeitų ir brangiau kainuoti galėtų, tačiau tas sumanymas labai akivaizdžiai matosi ir atrodo labai nefaina, juk pirkėjai nekvaili.
Atsakyti
QUOTE(<...Neringa...> @ 2012 09 05, 12:18)
Sveikos  4u.gif  Aš taip pat ateinu pasidalinti nusivylimu pirmąja laida  schmoll.gif  Na kam tų pokalbių reikėjo?  doh.gif Dabar pagamina vos kelis patiekalus, kai pirmojo sezono laidose išties meniu buvo nemažas ir daugiau ką pasirinkti galėjai  g.gif

pritariu kiekvienam zodziui drinks_cheers.gif Man irgi tu pokalbiu abosliuciai nereikia, gana ju ir taip televizijoje. Nepalyginamai geresne praejusiame sezone laida buvo.
Atsakyti
Aš knygos dar nevarčiau, bet tie pokalbiai man nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 09 06, 09:49)
pritariu kiekvienam zodziui  drinks_cheers.gif  Man irgi tu pokalbiu abosliuciai nereikia, gana ju ir taip televizijoje. Nepalyginamai geresne praejusiame sezone laida buvo.

Tai vat būtent, juk visos su nekantrumu laukėme kulinarijos laidos, o ne pokalbių smile.gif
Atsakyti
O aš esu baisiai pikta, nes iš Beatos tinklapio užsisakiau naująją knygą rugpjūčio 21d., o iki šiol negavau ir neaišku kada gausiu doh.gif Taip laukiau tos knygos, nekantravau išbandyti naujus receptus, tinklapyje Beata rašė, kad gerbėjai pirmieji gaus su parašu, bla bla bla..., o dabar išėjo taip, kad knygų visur pilnos lentynos, o gerbėjai laukia nesulaukia cool.gif Tai va, apie naująją knygą daugiau neturiu komentarų kol kas biggrin.gif

QUOTE(vija @ 2012 09 04, 21:11)
Man jos pirmoji knyga yra be priekaištų, nebuvo dar mano gyvenime tokios knygos, išl kurios tiek daug būčiau išbandžius, beveik viską.

Pritariu 100% drinks_cheers.gif

QUOTE(spinsa @ 2012 09 05, 06:12)
kaip jums naujoji beatos laida?  man nelabai tie jos pasikalbejimai su sveciais, ne cia jos arkliukas, butu smagu kad pasikvietusi svecius juos ir vaisintu savo ruostais kepiniais  4u.gif

Man naujoji laida irgi nepatiko, tie pokalbiai tikrai visai ne temą, visą laidą erzino schmoll.gif Be to, kažkodėl žiūrint pasirodė labai keistai/keistu kampu filmuota, nes kiek vyko pokalbiai, didžiąją dalį ekrano užėmė Beatos kojos- tas man irgi labai užkliuvo biggrin.gif
Jeigu ir toliau laida bus su tokiais pokalbiais- toli nenueis unsure.gif

QUOTE(vija @ 2012 09 05, 13:39)
Nemačiau laidos, kada ji būna?

Aš laidos irgi neturėjau galimybės pamatyti, tai vėliau pažiūrėjau per tv3 play mirksiukas.gif

Atsakyti
Na ką išbandžiau pirmuosius receptus iš kepinių knygos. kepiau kibinus ir didelius sausainius su šokoladu ir griliažu smile.gif Nu žinokit dar tikrai darysiu. vyras grįžęs nučiupęs sausainį pasakė jėga thumbup.gif kibinai labai minkšti gavos. tikrai vykę receptai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2012 09 02, 17:53)
Taip kad užkliuvo už akies vienas vienintelis receptas - sausainiai su griliažu, tad būčiau dėkinga, jei kas nufotografuotų ir įmestų receptą. Na gal dar kada prie progos vartydama kokius kitus sausainius nužiūrėsiu...

Buvau prižadėjusi nufotkinti ir įmesti receptą. Deja, na niekaip nepavyksta to padaryti-sutalpinti į kadrą (mažos raidės labai). Tai jeigu tinka-galiu perrašyti receptą 4u.gif
DIDELI SAUSAINIAI SU ŠOKOLADU IR GRILIAŽU

180 g minkšto sviesto
260 g rudojo cukraus
1 kiaušinio
250 g miltų
10 griliažinių saldainių
100 g juodojo šokolado
žiupsnelio druskos

1. Įjunkite orkaitę-teperatūra 190 C. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi.
2. Griliažinius saldainius pasmulkinkite grūstuvėje arba sudėję į gana tvirtą plastikinį maišelį, padaužykite plaktuku, kad subyrėtų į nedidelius gabaliukus.
3. Juodąjį šokoladą susmulkinkite kvadratėliais, iš kurių būna suformuota šokolado plytelė ir kiekvieną perpjaukite per pusę.
4. Sviestą su cukrumi ir kiaušiniu gerai išplakite elektriniu plakikliu, kad pasidarytų purus ir minkštas kremas.
5. Miltus kartu su druska persijokite arba tiesiog sumaišykite su druska ir įberkite į sviesto mišinį. Dėkite šokolado gabaliukus ir susmulkintus griliažinius saldainius, viską sumaišykite šaukštu. Tešla bus gana kieta, bet gerai lips prie rankų.
6. Rankomis formuokite rutuliukus (golfo kamuoliuko dydžio ar mažesnius) ir dėkite į skardą, jie kepdami susmuks.
7. Kepkite apie 15 min. kol krašteliai pradės ruduoti. Dėmesio-sausainiai gana trapūs, kol šilti, bet kuo ilgiau juos kepsite, tuo labiau jie kietės. kai iškeps, atsargiai išimkite iš skardos arba palikite joje atvėsti ir sukietėti.

Uuuuuff, perrašiau karsta.gif
Papildyta:
QUOTE(Finna @ 2012 09 06, 17:07)
1. O aš esu baisiai pikta, nes iš Beatos tinklapio užsisakiau naująją knygą rugpjūčio 21d., o iki šiol negavau ir neaišku kada gausiu doh.gif
2. Man naujoji laida irgi nepatiko, tie pokalbiai tikrai visai ne temą, visą laidą erzino schmoll.gif
3. Aš laidos irgi neturėjau galimybės pamatyti, tai vėliau pažiūrėjau per tv3 play mirksiukas.gif

1. Aš užsisakiau už Jus vėliau keliom dienom, bet gavau vos po trijų dienų nuo užsakymo. Tai niekaip nesuprantu, nuo ko čia priklauso g.gif
2. Kai paskelbė Beata, kad laidoje bus pokalbiai, jau tada maniau-kad tai visai nereikalingas dalykas (daugelyje tokių laidų būna pašnekovų-tai ir Beatai prisireikė rolleyes.gif ).
3. Aš visai džiaugiuosi, kad teko žiūrėti per TV3 play, nes galėjau "prasukti" tuos pokalbius, kurie nieko bendro neturi su laida doh.gif
Atsakyti
o aš įkelsiu sausainių su šokoladu ir griliažu nuotrauką rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti