Ieskau ir gal kas parduodate naujaja knyga pigiau. Lauksim i az.
Papildyta:
O gal kas nors ka nors bandete is naujos knygos gaminti, gal galit pasidalinti ispudziais?
gal kas gaminot grikių pyragą? receptas iš naujos knygos, gamino naujausioje laidoje, įdomu, ar skanus, ar verta bandyti? 
Papildyta:
knygą pigiau galimės įsigyt, kai bus akcijos visokios maximoje ir rimi knygoms 30,40 proc. nuolaidos

Papildyta:
QUOTE(Knopkute3 @ 2012 09 05, 17:01)
knygą pigiau galimės įsigyt, kai bus akcijos visokios maximoje ir rimi knygoms 30,40 proc. nuolaidos

QUOTE(Ailada @ 2012 09 05, 23:36)
bet naujajai ji negalioja

QUOTE(keistuole @ 2012 09 05, 22:38)
praeis mėnuo, galios ir naujajai. dabar ir taip ją perka, tai neapsimoka jiems dar ir akcijų daryt. dabar maximoje knygos kaina 59,99 lt.
man tai ši knyga kiek varčiau pasirodė labai šiaip sau. saldžius kepinius retai kepu, įdomesni nesaldūs pyragai ir pyragėliai labiau sudomino, tačiau jų tik keletas, tad visos knygos neverta dėl tiek pirkti, galima dominančius receptus iš interneto ir laidų susirankiot, tikrai ji neverta 60 litų. nuotraukų pusė iš šeimos ir pažįstamų, vaikų - visai nesusijusių su receptais, išėmus tas nuotraukas knyga perpus suplonėtų ir kainuotų perpus pigiau, tada galimėtų pirkti, dabar tai neverta, nebent norite turėti namie brangų beatos ir jos draugų nuotraukų albumą

QUOTE(<...Neringa...> @ 2012 09 05, 12:18)
Sveikos
Aš taip pat ateinu pasidalinti nusivylimu pirmąja laida
Na kam tų pokalbių reikėjo?
Dabar pagamina vos kelis patiekalus, kai pirmojo sezono laidose išties meniu buvo nemažas ir daugiau ką pasirinkti galėjai

pritariu kiekvienam zodziui

Aš knygos dar nevarčiau, bet tie pokalbiai man nepatiko

QUOTE(saintlina @ 2012 09 06, 09:49)
pritariu kiekvienam zodziui
Man irgi tu pokalbiu abosliuciai nereikia, gana ju ir taip televizijoje. Nepalyginamai geresne praejusiame sezone laida buvo.

Tai vat būtent, juk visos su nekantrumu laukėme kulinarijos laidos, o ne pokalbių

O aš esu baisiai pikta, nes iš Beatos tinklapio užsisakiau naująją knygą rugpjūčio 21d., o iki šiol negavau ir neaišku kada gausiu
Taip laukiau tos knygos, nekantravau išbandyti naujus receptus, tinklapyje Beata rašė, kad gerbėjai pirmieji gaus su parašu, bla bla bla..., o dabar išėjo taip, kad knygų visur pilnos lentynos, o gerbėjai laukia nesulaukia
Tai va, apie naująją knygą daugiau neturiu komentarų kol kas
Pritariu 100%
Man naujoji laida irgi nepatiko, tie pokalbiai tikrai visai ne temą, visą laidą erzino
Be to, kažkodėl žiūrint pasirodė labai keistai/keistu kampu filmuota, nes kiek vyko pokalbiai, didžiąją dalį ekrano užėmė Beatos kojos- tas man irgi labai užkliuvo
Jeigu ir toliau laida bus su tokiais pokalbiais- toli nenueis
Aš laidos irgi neturėjau galimybės pamatyti, tai vėliau pažiūrėjau per tv3 play

QUOTE(vija @ 2012 09 04, 21:11)
Man jos pirmoji knyga yra be priekaištų, nebuvo dar mano gyvenime tokios knygos, išl kurios tiek daug būčiau išbandžius, beveik viską.
Pritariu 100%

QUOTE(spinsa @ 2012 09 05, 06:12)
kaip jums naujoji beatos laida? man nelabai tie jos pasikalbejimai su sveciais, ne cia jos arkliukas, butu smagu kad pasikvietusi svecius juos ir vaisintu savo ruostais kepiniais 

Man naujoji laida irgi nepatiko, tie pokalbiai tikrai visai ne temą, visą laidą erzino

Jeigu ir toliau laida bus su tokiais pokalbiais- toli nenueis

QUOTE(vija @ 2012 09 05, 13:39)
Nemačiau laidos, kada ji būna?
Aš laidos irgi neturėjau galimybės pamatyti, tai vėliau pažiūrėjau per tv3 play

Na ką išbandžiau pirmuosius receptus iš kepinių knygos. kepiau kibinus ir didelius sausainius su šokoladu ir griliažu
Nu žinokit dar tikrai darysiu. vyras grįžęs nučiupęs sausainį pasakė jėga
kibinai labai minkšti gavos. tikrai vykę receptai

QUOTE(vija @ 2012 09 02, 17:53)
Taip kad užkliuvo už akies vienas vienintelis receptas - sausainiai su griliažu, tad būčiau dėkinga, jei kas nufotografuotų ir įmestų receptą. Na gal dar kada prie progos vartydama kokius kitus sausainius nužiūrėsiu...
Buvau prižadėjusi nufotkinti ir įmesti receptą. Deja, na niekaip nepavyksta to padaryti-sutalpinti į kadrą (mažos raidės labai). Tai jeigu tinka-galiu perrašyti receptą

DIDELI SAUSAINIAI SU ŠOKOLADU IR GRILIAŽU
180 g minkšto sviesto
260 g rudojo cukraus
1 kiaušinio
250 g miltų
10 griliažinių saldainių
100 g juodojo šokolado
žiupsnelio druskos
1. Įjunkite orkaitę-teperatūra 190 C. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi.
2. Griliažinius saldainius pasmulkinkite grūstuvėje arba sudėję į gana tvirtą plastikinį maišelį, padaužykite plaktuku, kad subyrėtų į nedidelius gabaliukus.
3. Juodąjį šokoladą susmulkinkite kvadratėliais, iš kurių būna suformuota šokolado plytelė ir kiekvieną perpjaukite per pusę.
4. Sviestą su cukrumi ir kiaušiniu gerai išplakite elektriniu plakikliu, kad pasidarytų purus ir minkštas kremas.
5. Miltus kartu su druska persijokite arba tiesiog sumaišykite su druska ir įberkite į sviesto mišinį. Dėkite šokolado gabaliukus ir susmulkintus griliažinius saldainius, viską sumaišykite šaukštu. Tešla bus gana kieta, bet gerai lips prie rankų.
6. Rankomis formuokite rutuliukus (golfo kamuoliuko dydžio ar mažesnius) ir dėkite į skardą, jie kepdami susmuks.
7. Kepkite apie 15 min. kol krašteliai pradės ruduoti. Dėmesio-sausainiai gana trapūs, kol šilti, bet kuo ilgiau juos kepsite, tuo labiau jie kietės. kai iškeps, atsargiai išimkite iš skardos arba palikite joje atvėsti ir sukietėti.
Uuuuuff, perrašiau

Papildyta:
QUOTE(Finna @ 2012 09 06, 17:07)
1. O aš esu baisiai pikta, nes iš Beatos tinklapio užsisakiau naująją knygą rugpjūčio 21d., o iki šiol negavau ir neaišku kada gausiu
2. Man naujoji laida irgi nepatiko, tie pokalbiai tikrai visai ne temą, visą laidą erzino
3. Aš laidos irgi neturėjau galimybės pamatyti, tai vėliau pažiūrėjau per tv3 play

2. Man naujoji laida irgi nepatiko, tie pokalbiai tikrai visai ne temą, visą laidą erzino

3. Aš laidos irgi neturėjau galimybės pamatyti, tai vėliau pažiūrėjau per tv3 play

1. Aš užsisakiau už Jus vėliau keliom dienom, bet gavau vos po trijų dienų nuo užsakymo. Tai niekaip nesuprantu, nuo ko čia priklauso

2. Kai paskelbė Beata, kad laidoje bus pokalbiai, jau tada maniau-kad tai visai nereikalingas dalykas (daugelyje tokių laidų būna pašnekovų-tai ir Beatai prisireikė

3. Aš visai džiaugiuosi, kad teko žiūrėti per TV3 play, nes galėjau "prasukti" tuos pokalbius, kurie nieko bendro neturi su laida

o aš įkelsiu sausainių su šokoladu ir griliažu nuotrauką