Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" gerbėjos 6 tema

QUOTE(Nome @ 2012 09 02, 19:01)
Na vat žodis žodin mano nuomonė  biggrin.gif
Jau kaip ir anksčiau rašiau, nuotraukų nereikalingų-begalė (mano kuklia nuomone), o pačios foto-na neryškios jos man ir nepatrauklios. nesvarbu, kad knygos popierius, pasak Beatos, toks, kokio Lietuvoje dar nebuvo.
vija, man irgi užstrigo tie patys sausainiai. Prie progos pasistengsiu nufotkinti ir receptą įdėti  4u.gif

Pavarčiau ir aš knygą, nuotraukos tikrai labai prastos, atsižvelgiant į tai, kad saldumynai paprastai būna fotogeniški gaminiai. Tikrai nepriverčiančios varvinti seilės. Keista, kad užuot skyrus daugiau dėmesio pačių gaminių pateikimui pridėta begalė šiaip asmeninių nuotraukų. g.gif
Atsakyti
Ko tais ne į gerbėjų temą čia panašu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(13 @ 2012 09 04, 20:35)
Ko tais ne į gerbėjų temą čia panašu biggrin.gif

Kritika irgi yra gerai, niekas iš mūsų nėra tobulas biggrin.gif
Man jos pirmoji knyga yra be priekaištų, nebuvo dar mano gyvenime tokios knygos, išl kurios tiek daug būčiau išbandžius, beveik viską.
Atsakyti
Aš ir jau turiu naujausią knygą. Nu man super thumbup.gif laaaaabai patiko. o ir neradau receptų, kurie dubliuotųsi g.gif
tikrai žinau, kad daug receptų bus išbandyti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renacio: 04 rugsėjo 2012 - 21:12
QUOTE(vija @ 2012 09 04, 22:11)
Kritika irgi yra gerai, niekas iš mūsų nėra tobulas biggrin.gif

Tikrai - tobulų nebūna smile.gif
Tik šiaip parašiau pastebėjimą tokį ir tiek, kuris kilo perskaičius forumo temą ir jos komentarus.. biggrin.gif
Atsakyti
kaip jums naujoji beatos laida? man nelabai tie jos pasikalbejimai su sveciais, ne cia jos arkliukas, butu smagu kad pasikvietusi svecius juos ir vaisintu savo ruostais kepiniais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2012 09 05, 07:12)
kaip jums naujoji beatos laida?  man nelabai tie jos pasikalbejimai su sveciais, ne cia jos arkliukas, butu smagu kad pasikvietusi svecius juos ir vaisintu savo ruostais kepiniais  4u.gif

Man irgi nepatiko. Pirmojo sezono laidos buvo idomesnes, o dabar tie pokalbiai visai ne i tema, nors kalbetu apie maisto gaminima ar kazka visi kartu bendrai gamintu.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Aš taip pat ateinu pasidalinti nusivylimu pirmąja laida schmoll.gif Na kam tų pokalbių reikėjo? doh.gif Dabar pagamina vos kelis patiekalus, kai pirmojo sezono laidose išties meniu buvo nemažas ir daugiau ką pasirinkti galėjai g.gif Na bet mačiau ir facebook'e daug kas rašo, kad blogai tie pokalbiai, galėtų filmuojant tolimesnes laidas nebekviesti pašnekovų g.gif
Atsakyti
Nemačiau laidos, kada ji būna?
O pašnekovai bent įdomūs buvo? Nes čia irgi svarbu, ką kalbini...

Tai čia gal kažkas panašaus dabar kaip vyksta laidos su Nomeda: gamina, bet kalba ne apie maistą?
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2012 09 05, 14:39)

Tai čia gal kažkas panašaus dabar kaip vyksta laidos su Nomeda: gamina, bet kalba ne apie maistą?

Vakar rodė, 19.40 4u.gif
Buvo Samas ir Agnė Grigaliūnienė (Armoškaitė). va kažkas panašaus kaip pas Nomedą (nors jos tik vieną laidą mačiau). man ir labiau patiko ankstesnės Beatos laidos, o tie pokalbiai ne į temą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Renacio @ 2012 09 05, 15:59)
Vakar rodė, 19.40  4u.gif
Buvo Samas ir Agnė Grigaliūnienė (Armoškaitė). va kažkas panašaus kaip pas Nomedą (nors jos tik vieną laidą mačiau). man ir labiau patiko ankstesnės Beatos laidos, o tie pokalbiai ne į temą  ax.gif

tai kad tie pokalbiai nesusije su valgio ruosimu g.gif tai tegu kviecia svecius ir beata isbando tu sveciu po recepteli, tada kartu tegu ragauja, o cia gamina maista ir kalba apie naujo sezono x faktoriu g.gif
nei i tvora, nei i meta schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2012 09 05, 13:39)

QUOTE(Renacio @ 2012 09 05, 13:59)
Vakar rodė, 19.40  4u.gif
Buvo Samas ir Agnė Grigaliūnienė (Armoškaitė). va kažkas panašaus kaip pas Nomedą (nors jos tik vieną laidą mačiau). man ir labiau patiko ankstesnės Beatos laidos, o tie pokalbiai ne į temą  ax.gif

Na nepasakyčiau, kad panašu į Nomedą, nesakykit, nėra jau taip blogai 4u.gif Greičiau gal į kokį šeštadienio/sekmadienio rytą, na tą dalį, kai gamina valgyti, tačiau tikrai ne kaskart kalba apie maistą g.gif Gaila, kad sugadino laidą išties verysad.gif

Nežinau kaip jums, bet man ir senoji virtuvė buvo jaukesnė, tas langas, ant kurio palangės augindavo žalumynus taip gražiai atrodė, o gal tik akys turi prisprasti... g.gif
Atsakyti