Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" gerbėjos 6 tema

QUOTE(rek @ 2013 03 15, 11:34)
rytoj imesiu, neturiu po ranka knygos dabar. bet kiek pamenu imi duonele, ant riekutes dedi kamambero ir ant virsaus spanguoliu uogienytes, ir pakepi orkaitej

Del duoneles, tai as kepu su prancuzisku batonu, patogu, kad nedideli gabaliukai buna 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rek @ 2013 03 15, 10:22)
nu laukiu nesulaukiu vakaro kad pabandyt. ale va, namuos nepaziurejau recepte kokios duoneles pirkt, ciabatos?

Dažniausiai kepu su prancūzišku batonu- kaip ir minėjo, gražios formos būna smile.gif O kartais tiesiog net ir paprasčiausią kvadratinį batoną pjaustau trikampėliais, kai paskrunda orkaitėje- irgi labai skanu 4u.gif
Atsakyti
šiandien gaminau du Beatos patiekalus - kalakutienos guliašą, kuris pavyko puikiai. Ir plikytus sausainius - fiasko doh.gif tešla gavosi per skysta, sausainiai tiesiog blynai, beformiai ... Kažin kas gausis,nes tik ką pašoviau į orkaitę. Ar kitoms kepusioms juos jie gavosi ?
Atsakyti
Išbandžiau Beatos kibinus. Skanu, bet rieboka... wub.gif
Atsakyti
Ar kas nors kepet datuliu pyraga is trecios knygos? Kepiau, bet gavos jis man sausas, ir glaistas visai nesigavo g.gif Atrodo dariau viska pagal recepta.

QUOTE(lince23 @ 2013 03 14, 08:40)
Labai patiko sausainiai su sezamo seklomis. pasigamino per pusvalandi smile.gif

Ir man patiko jie smile.gif I darba buvau nusinesus tai visos isgyre juos taip pat smile.gif
Atsakyti
Kadangi įsivaizduoju, jog skaitote ir Beatos blog'ą tai gal kartais matėte ar ji rašo ką nors apie virtuvėje naudojamus indus, įrankius, prietaisus, techniką? Nes manau, kad ji daug apie tai turėtų išmanyti tai sakau gal kokių komentarų yra parašiusi g.gif Nes renkantis orkaitę/kaitlentę/blenderį/virtuvinį kombainą ir t.t. kartas nuo karto parašoma ką ji naudoja (atitinkamose temose)... bet kodėl būtent tai ir kas kam labiau tinka būtų tikrai įdomu sužinoti nes ji žurnalistė ir manau neblogai susitvarkytų su tuo darbu ir padėtų ne vienam nes tikrai nelengva išsirinkti kai dar nelabai ko turi...
Atsakyti
QUOTE(egllute @ 2013 03 13, 20:55)
Turbūt ieškosiu visų trijų pagal galimybes  4u.gif
labai lauksiu nuolaidų wink.gif

manau pirmąją ir antrąją, ten įvairesni receptai, visokioms progom ir kasdienai rasi, o trečia - daugiausia saldumynai.
Papildyta:
QUOTE(lince23 @ 2013 03 14, 10:40)
Medaus tortas isejo grazus  biggrin.gif , neragavau, nes dariau vaikui i mokykla, sake labai skanus, mama ,buvo wub.gif ir svoris jo buvo virs 2 kg.

O del Beatos knygu tai turiu Kepiniu knyga ir Metai Beatos virtuveje, tik pirmosios neturiu, bet reikes butinai isigyti, nes viskas pas ja paprasta ir skanu ax.gif , lauksiu nuolaidu Maximoje.

Vakar kepiau bananu duona, isnyko kaip dumas, prie arbatos  biggrin.gif
Labai patiko sausainiai su sezamo seklomis. pasigamino per pusvalandi smile.gif

Man sausainiai su sezamais nepatiko, per saldūs, ir nežinau, kur problema, net vaikai jų nenorėjo, gal vaikai sezamų nemėgsta? kepiau juos perskaičius keletą atsiliepimų forume, kad paprastai pagaminami ir skanūs ir pačios Beatos komentarą knygoje, kaip i svečiuose suvalgė visus sausainius ir dar paprašė. Pamaniau, čia tai bus super, o išėjo atvirkščiai... tai pirmas patiekalas nepavykęs iš Beatos receptų, tiksliau iškepė normaliai, tik nepatiko skonis.
Dar nepavyko su duona, man ji kietoka, ir šeima nevalgė.. sad.gif Pripratę mes prie minkštos duonos... ir raugą gaminausi pagal jos aprašymą, tai nežinau, ar taip turi būti, jis toks sluoksniuotas, viršuje skystis,apačioje miltai, nors kvapas raugo ir kėlimas neblogas.
Atsakyti
Merginos, padėkit, nežinau ką ne taip darau, bet nesugebu atidaryti karšto šokolado metalinio dangtelio, gal kas susidūrėt? Nei nagai nei plonas šaukštelis netelpa g.gif Turbūt šokolado ilgam užteks biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egllute: 17 kovo 2013 - 00:12
QUOTE(egllute @ 2013 03 16, 23:33)
Merginos, padėkit, nežinau ką ne taip darau, bet nesugebu atidaryti karšto šokolado metalinio dangtelio, gal kas susidūrėt? Nei nagai nei plonas šaukštelis netelpa g.gif Turbūt šokolado ilgam užteks  biggrin.gif

Su plonu peiliu atsargiai pabandykit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2013 03 17, 12:08)
Su plonu peiliu atsargiai pabandykit mirksiukas.gif

atidariau šiaip ne taip, bet irgi ne iš kart 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(loremi @ 2013 03 16, 19:29)
Ar kas nors kepet datuliu pyraga is trecios knygos? Kepiau, bet gavos jis man sausas, ir glaistas visai nesigavo  g.gif Atrodo dariau viska pagal recepta.
Ir man patiko jie smile.gif I darba buvau nusinesus tai visos isgyre juos taip pat smile.gif

Man gal glaistas ne tokios spalvos gavosi, bet buvo skanu... gal šiektiek saldoka...kas nemėgsta labai sladžiai tai ir nelabai jo valgė, bet pagal receptą viskas pavyko cool.gif
Atsakyti
Rytoj planuoju kepti picas iš antros knygos. Gal kas turit kokių komentarų ar pastebėjimų? smile.gif
man kažkaip keistokai pasirodė mielinės tešlos kildinimas- "paliekame ramybėje arba per naktį šaldytuve" g.gif Kiek esu kepusi iki šiol, reikėdavo dėti į šiltą vietą, kad pakiltų unsure.gif Ir ar tikrai kelias valandas laikote tešlą? Nes noriu kepti grįžus iš darbo, tai jei lauksiu kelias valandas kol tešla ramiai pagulės, naktį jau nebenorėsiu valgyti biggrin.gif
Atsakyti