Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir lengvos klasikos gerbėjos/-ai, 21 tema

QUOTE(daffni @ 2012 06 25, 20:53)
mano sveciu kambariuko langai.
user posted image

Sveciu kambaryje gali buti ir tokios - kambario apatine dalis bus neuzgriozdinta ilgomis uzuolaidomis, o virsus vizualiai praplatins siaurejancias skliauto sienas.:

user posted image

Atsakyti
QUOTE(daffni @ 2012 06 25, 21:53)
Noriu pasikonsultuot del uzuolaidu. Neturiu jokiu ziniu uzuolaidu niuansuose ir pavadinimuose, tad tikiuosi ta ismanancios pades.
mano sveciu kambariuko langai.
user posted image

Nepaisant to, kad esu ilgu uzuolaidau gerbeja, bet kiekviena situacija yra skirtinga. Siuo atveju ilgos trukdys vaikscioti, trumpos atrodys primityviai, su kaspineliais paristas reikes raisioti ryta vakara (as tingeciau ax.gif ), todel man tinkamiausias, patogiausias naudoti ir zinoma grazus mirksiukas.gif butu pats subtiliausias sprendimas - linines romanetes, kaip kad pirmoje temos nuotraukoje arba foto zemiau.
Audinukas vienspalvis, jo spalva galetu buti: tapeto fono spalva, blyskesne violetine lovatieses spalva, balta arba blyski naturalaus lino spalva. Kuo maziau rez aki, tuo geriau.
user posted image

Romaneciu neturiu, todel del lango varstymo nezinau cool.gif
Gal pasisakys turincios romanetes lango reme smile.gif

QUOTE(Jei @ 2012 06 25, 22:38)
Labas vakaras,

noriu paklausti kauniečių,  kur Kaune galima rasti naudotų interjero detalių, baldų, na kur prekiauja tokiais dalykais. Ryt būsim Kaune, tai norėčiau ir tokias vietas aplankyti  smile.gif

Su atsakymu jau pavelavau, bet temos pradzioje yra visas sarasas sendaikciu krautuveliu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 26 birželio 2012 - 12:17
Graziai cia man jusu variantai atrodo, sirdis kuzda kad romanetes kaip ir butu neblogas variantas, tik va neramu del varstymo ir dar jei jau gerai suprantu, tai romaneciu koks trecdalis kaip ir lieka ant lango, ania blush2.gif (niekada neturejau lig siol romaneciu), ar netruks sviesos man? butu didesni langai tai jokiu problemu, o kazin dabar....
tik prasau man paaiskint nieko nenusimanaciai siuo klausimu: o kur tos romanetes tvirtinasi: ant lango, ant apvado, ar virs apvado blush2.gif ??

tai iskart aptariam visus kambarius 4u.gif
miegamas
user posted image
beje, vis dar lovatieses paieskose doh.gif buvau parsivezus tokia purvinai ruzava spalva ( nugi is to noro ivest kita spalva) , uzdejau, man rodos net nufotkinus kazkur turiu.. Tai tragedija. visgi esu tikrta kad lovatiese bus arba balta, ar kremine, o jei jau baisiai noresiu spalvos - pleda patiesiu ar va geliu pasistatysiu:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daffni: 26 birželio 2012 - 13:29
Sveikos,
pas mus klasika kol kas bandoma isgauti fasade, tad atkeliauju vel su klausimu apie fasada...
cia sena foto, kad priminciau apie koki nama kalbu user posted image

tai va, cia su paint papaisiau siek tiek, nes langai bus balti, pakalimai irgi. is pradziu galvojom deti tamsiai rudus garazo vartus ir balta apvada aplinkui ir dvigubas lauko duris ir balta apvada aplink jas. taciau dbr apsistojom ties variantu kaip nuotraukoj- vienos rudos durys ir aplink balti languciai, o garazo vartai tiesiog rudi....nes balti man baisiai atrodo (baltas blynas didelis).
gal zinote kur kaune nebrangiai gamina medzio duris kokybiskai, ir su tais langeliais aplink kad pagamintu???
Atsakyti
Ivyko klaida smile.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viesnia: 26 birželio 2012 - 14:18
QUOTE(dea @ 2012 06 26, 15:16)
Sveikos,
pas mus klasika kol kas bandoma isgauti fasade, tad atkeliauju vel su klausimu apie fasada...
cia sena foto, kad priminciau apie koki nama kalbu user posted image

tai va, cia su paint papaisiau siek tiek, nes langai bus balti, pakalimai irgi. is pradziu galvojom deti tamsiai rudus garazo vartus ir balta apvada aplinkui ir dvigubas lauko duris ir balta apvada aplink jas. taciau dbr apsistojom ties variantu kaip nuotraukoj- vienos rudos durys ir aplink balti languciai, o garazo vartai tiesiog rudi....nes balti man baisiai atrodo (baltas blynas didelis).
gal zinote kur kaune nebrangiai gamina medzio duris kokybiskai, ir su tais langeliais aplink kad pagamintu???

o tu tikrai nori aplink rudas duris deti baltus pakalimus ir langucius?
man asmeniskai nesiziuri schmoll.gif . sakau tai is patirties, nes mes taip padareme netycia. tiksliau MB kai uzsake pakalimus aplink langus, veliau paskambino ir da schmoll.gif uzsake aplink duris, o kad durys rudos tai prisiminem kai atvaziave pamatem sukaltus:))) dabar laukiam kol salimais tete darys apkalimus, kad musiskiai butu pakeisti i rudus. nes vaizdelis fe blush2.gif
Atsakyti
Gal kuri is merginu galetu rekomenduoti klasikiniu baldu gamintojus, labai noriu vaiko kambariui padaryti baldelius, bet zinau viena firma "Pjuvena", kuri nera labai jau pigi:)
Atsakyti
daffni, nzn ar tikrai noriu baltu langiuku aplink duris....nieko nebezinau, sukasi jau galva priiminejant spalvinius sprendimus...norisi viska suderinti, tai nzn ar gerai taip, jei stogas tamsus, kad beveik juodas, langai balti, o durys ir garazo vartai rudi? tiesa dar po stogu pakalimai balti...

va durys tai kazkas tokio man grazu kaip 3cios nuo virsaus

kas tokias galetu pagaminti?
Atsakyti
QUOTE(dea @ 2012 06 26, 16:51)
daffni, nzn ar tikrai noriu baltu langiuku aplink duris....nieko nebezinau, sukasi jau galva priiminejant spalvinius sprendimus...norisi viska suderinti, tai nzn ar gerai taip, jei stogas tamsus, kad beveik juodas, langai balti, o durys ir garazo vartai rudi? tiesa dar po stogu pakalimai balti...

va durys tai kazkas tokio man grazu kaip 3cios nuo virsaus

kas tokias galetu pagaminti?

nestresuok 4u.gif perzejau tas duru foto, nu kazkaip nera taip baisu balti apvadai aplink ne baltas duris kaip kad pas mane rolleyes.gif gal todel kad musu durys paprastos rudos visai neklasikinio stiliaus, gautos is kazkokios firmus uz padarytus darbus (butu gerai kada geresniais laikais pakeist).
siaip pas mus namas ir stogas rudi, langai ir pakalimai - balti. durys -rudos.

o gamina manau tokias duris daug kas. man rodos pas kazka is dalyviu yra panasios durys jei neklystu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daffni: 26 birželio 2012 - 16:05
tai, kad gamina daug kas-tai faktas, bet norisi nenusivilti ir kainos siek tiek mazesnes nei kosmine biggrin.gif
gal ka rekomenduotumet?
Atsakyti
QUOTE(dea @ 2012 06 26, 18:27)
tai, kad gamina daug kas-tai faktas, bet norisi nenusivilti ir kainos siek tiek mazesnes nei kosmine biggrin.gif
gal ka rekomenduotumet?

mes daremes Kretingoje Varkojis ir Co. Visumoj gavosi kitaip, nei norejau, nes uzluzo kompai su uzsakymais ir t.t.Tad nezinau ar rekomenduot ar ne smile.gif Kaina gavosi apie 3500lt.Jei gerai pamenu.
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif
vis paskaitau čia, pasigrožiu, kas ką gražaus padarė (didžiausi komplimentai Daffni wub.gif wub.gif )
pas mus jau grindys išbetonuotos, sienos ištinkuotos, liko lubos ir tada kūrybis procesas prasidės rolleyes.gif

QUOTE(dea @ 2012 06 26, 14:16)

pritariu Daffni, kad tie balti langiukai prie rudų durų labai nekaip žiūrisi schmoll.gif
Atsakyti