Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir lengvos klasikos gerbėjos/-ai, 21 tema

QUOTE(daffni @ 2012 06 26, 14:23)
tai iskart aptariam visus kambarius 4u.gif
miegamas
user posted image

Cia jau kaip ir aptarem rolleyes.gif - as uz dvi ilgu uzuolaidu juostas abipus lango wub.gif Karnyzas iskart virs lango remo, kad sonuose butu kur sustumti audini, kuris neturetu buti storas. Linas cia puikiausiai tiks ir tilps smile.gif
Karnyzo antgaliukai minimalus, velgi del tos pacios priezasties - kad audinukas susistumtu.

Lovatiese irgi gali siutis is lino, su parauktai "sijonais" iki zemes. Ant jos uzmesi pvz. languoto ir tamsesnio lino pagalviu "kupetele" ir bus ciki piki thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dea @ 2012 06 26, 17:27)
tai, kad gamina daug kas-tai faktas, bet norisi nenusivilti ir kainos siek tiek mazesnes nei kosmine biggrin.gif
gal ka rekomenduotumet?

isores nerekomenduosiu, bet kas dare mums vidaus - daro ir isores. o vidaus - jokiu priekaistu:)
kainu nenutuokiu, bet nusiusk foto ir uzklausk pati - durys
Papildyta:
QUOTE(mamagabi @ 2012 06 26, 18:23)
Cia jau kaip ir aptarem rolleyes.gif - as uz dvi ilgu uzuolaidu juostas abipus lango wub.gif Karnyzas iskart virs lango remo, kad sonuose butu kur sustumti audini, kuris neturetu buti storas. Linas cia puikiausiai tiks ir tilps smile.gif
Karnyzo antgaliukai minimalus, velgi del tos pacios priezasties - kad audinukas susistumtu.

Lovatiese irgi gali siutis is lino, su parauktai "sijonais" iki zemes. Ant jos uzmesi

Itariu gausis kad ant radiatoriaus kairej pusej uzeis, ar stengtis siut siauresni g.gif nes visgi cia uztraukt nelabai poreikio yra.
ok, einu ieskot foto pirmo auksto 4u.gif

bet visgi mano neramia dusia griztant prie sveciu k, ar nebus per tamsu del romaneciu, nes kaip sakiau nenutuokiu kaip jos ir kur tvirtinasi:)
Atsakyti
QUOTE(daffni @ 2012 06 26, 18:36)
Itariu gausis kad ant radiatoriaus kairej pusej uzeis, ar stengtis siut siauresni g.gif  nes visgi cia uztraukt nelabai poreikio yra.
ok, einu ieskot foto pirmo auksto 4u.gif

bet visgi mano neramia dusia griztant prie sveciu k, ar nebus per tamsu del romaneciu, nes kaip sakiau nenutuokiu kaip jos ir kur tvirtinasi:)

Uzejimas ant radiatoriaus yra toks "mizeris/niekalas", i kuri visai nereikia kreipti demesio. Jis tave jaudina tik sia akimirka, o as jo net nepastebejau, nes ir kamabaryje pilna groziu, traukianciu aki, ir vaizdas uz lango "apakina" wub.gif

Del romaneciu - tiesiu taikymu "varyk" i uzuolaidu saliona ir ten gausi visa info konkreciai savo atvejui (savo languciams) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 26 birželio 2012 - 20:51
QUOTE(mamagabi @ 2012 06 26, 13:07)
Su atsakymu jau pavelavau, bet temos pradzioje yra visas sarasas sendaikciu krautuveliu smile.gif

Ačiū, kad pastebėjote ir mano klausimą smile.gif Apie sąrašiuką kažkaip pamiršau, nors žinojau, kad toks yra doh.gif O be to, kai nelabai žinai miesto, tai nelengva ir atsirinkti, kur kas yra.
Atsakyti
Na ir mano turbut nelabai rodytas 1 a.
user posted image
user posted image
user posted image

Na cia is sonu visur, iskyrus ta kur prie salos, ten mano manymu tikrai romanete.
cia man svarbiausias dalykas, kad vakare sutemus visiskai uzsitrauktu.
is pradziu maniau uzuolaidu dar nedaryt kol visko nesusitvarkiau, bet turejau toooki ivyki, kad reik man ju kuo greiciau rolleyes.gif
Kaip manot, ar cia jos paprastos is sonu, ar su kokiu paraukimu virsuje, ar sonuose palikti tiesiog palas, ar kaip nors graziai suimti reiktu?
ir aisku del spalvu: tem matyt vienoj foto, buvau parsivezus tokia geleta, atrode salone man jinai labai dailiai, bet parsivezus kazkaip schmoll.gif. jei noriu geliu, tai turbut stambesniu rastu reikia ir matomai maisyt su kazkokia vienspalve, ar dryzuota. g.gif
Busiu dekinga uz mintis.
Ai, ir dar: gal pasiulysit kaip sudeliot minksta dali (dabar yra sofute, planuoju ateity kokius 2 fotelius nusipirkt, staliuka aisku, telika ir jo staliuka. O kadangi cia aplink langai ir dar g.gif tos terasines durys, pro kurias jau dabar, o ypac kai bus terasa , tai vasara ir bus vaiksciojama. tai neznau, ar cia ta sofa (dabar pastatyta zet futbola kampu doh.gif ) statyt nugara jei zet nuo iejimo, o sonu kokiu g.gif o dar turint omeny, kad terasos duru kairej pusej bus zidinys - vapsie nezinau kaip sudeliot tuos baldus. gal is sono ziurint kils kokiu minciu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daffni: 26 birželio 2012 - 21:46
daffni, labai jauki jūsų sodyba!
Apšvieskit, kokio dydžio jūsų sala? 60x120? O stalviršis 90cm? (iš foto taip spėju).
Atsakyti
Daffni, nu labai labai gražu ir jauku wub.gif wub.gif o su jūsų gražiuoju židiniu foto neturi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(BevardeX @ 2012 06 27, 09:15)
daffni, labai jauki jūsų sodyba!
Apšvieskit, kokio dydžio jūsų sala? 60x120? O stalviršis 90cm? (iš foto taip spėju).

stalvirsis tai 90 cm (cia su uzleidimu, bet jo nedaug uzleista, max 15 cm, nepamenu:), bet ilgis visas salos tai gal 170 ar 180. Nera jinai mazyte:) stalciai platus mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Mirksniukas @ 2012 06 27, 09:53)
Daffni,  su jūsų gražiuoju židiniu foto neturi? ax.gif

Na ar graziuoju, cia dar bus matyt ax.gif
buvom apleide ji, tik praeita penktad pagamino koklius, dar nenusivezem. meistras atostogauja, bet manau po poros savaiciu gal jau bus. zadejo "svariai" pastatyt:) tikiuosi taip ir bus:))
Atsakyti
Sveikos merginos, vis įlendu paskaitinėju po jūsų namučius 4u.gif .
Reikalinga jūsų pagalba, gal kas žinote kaip reikia taisiklingai klijuoti gipso dekorus. Pas mus šlaitinės lubos, aš sakau reikia dėti ant lubų (jei taip jas galima pavadinti), o vyras sako ant sienos, tipo jam ant lubų kaip karste atrodo. O man kažkaip virš durų mažai vietos ir užuolaidos kai užsidės kažkaip suspaustai atrodytu. tai galvoju, kad užuolaidos turėtu būti po dekorais, o neuždegti juos, kaip jūs galvojate, padėkite apsispręsti.

Čia mūsų kambarys

user posted image
Atsakyti
Daffini,

na, iki šiol demonstravote nepriekaištingą skonį ir stiliaus pajautimą įrengiant sodybą. Labai vientisas ir išbaigtas stilius Jums gavosi. Mažyčiams langučiams tikrai siūlyčiau romanetes. Jos netrukdo atidarinėti lango, nes kabinasi virš rėmo 20 cm. Puiki patarėja ir dizainerė langų rūbų temoje Teodora, tikrai rekomenduoju, su ja puikiai bendradarbiaujame.

Sėkmės
Atsakyti
QUOTE(daffni @ 2012 06 26, 21:42)
Na ir mano turbut nelabai rodytas 1 a.

swoon.gif kaip gražu wub.gif

šviestuvas ax.gif kur gavot,panašius ''kutek'' gamina,ar tie ar ne? Ieškausi kažko tokio,nes 4 zonos jungiasi,turiu panašaus stiliaus visus pirkt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 27 birželio 2012 - 13:57
QUOTE(Barboraaa @ 2012 06 27, 14:55)
swoon.gif kaip gražu wub.gif

šviestuvas ax.gif kur gavot,panašius ''kutek'' gamina,ar tie ar ne? Ieškausi kažko tokio,nes 4 zonos jungiasi,turiu panašaus stiliaus visus pirkt.

Nepasakysiu kas gamina panasius, nes musiskis pirktas visai ne sviestuvu pardej:) jis kaip ir restauruotas pas juos buvo, lauke savo seimininku:)
man jis iskart patiko, is pradziu maniau, gal bus per didelis, bet panasu kad ne. Tik kabinant reikejo pasistengt, mat ten virsuj pas ji svorio toks reguliatorius sveriantis virs 10 kg doh.gif , nesnoretu kad nukristu su visom grindim rolleyes.gif
Beje, kalbant apie sviestubus galvoju koks cia man virs stalo tiktu. su stikliniais gaubtais nenoriu tenai, kazin tie tokie alia kaltiniai zvakiu tipo lemputem butu i tema man?
Atsakyti