Na ir mano turbut nelabai rodytas 1 a.

Na cia is sonu visur, iskyrus ta kur prie salos, ten mano manymu tikrai romanete.
cia man svarbiausias dalykas, kad vakare sutemus visiskai uzsitrauktu.
is pradziu maniau uzuolaidu dar nedaryt kol visko nesusitvarkiau, bet turejau toooki ivyki, kad reik man ju kuo greiciau
Kaip manot, ar cia jos paprastos is sonu, ar su kokiu paraukimu virsuje, ar sonuose palikti tiesiog palas, ar kaip nors graziai suimti reiktu?
ir aisku del spalvu: tem matyt vienoj foto, buvau parsivezus tokia geleta, atrode salone man jinai labai dailiai, bet parsivezus kazkaip

. jei noriu geliu, tai turbut stambesniu rastu reikia ir matomai maisyt su kazkokia vienspalve, ar dryzuota.
Busiu dekinga uz mintis.
Ai, ir dar: gal pasiulysit kaip sudeliot minksta dali (dabar yra sofute, planuoju ateity kokius 2 fotelius nusipirkt, staliuka aisku, telika ir jo staliuka. O kadangi cia aplink langai ir dar

tos terasines durys, pro kurias jau dabar, o ypac kai bus terasa , tai vasara ir bus vaiksciojama. tai neznau, ar cia ta sofa (dabar pastatyta zet futbola kampu

) statyt nugara jei zet nuo iejimo, o sonu kokiu

o dar turint omeny, kad terasos duru kairej pusej bus zidinys - vapsie nezinau kaip sudeliot tuos baldus. gal is sono ziurint kils kokiu minciu?