Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir lengvos klasikos gerbėjos/-ai, 21 tema

QUOTE(Mirksniukas @ 2012 08 03, 16:29)
o kas tas gipso tinkas?? skiriasi jis nuo paprasto? tiesą sakant net neįsivaizduoju, kokiu pas mus tinkuota g.gif
Papildyta:
man labai gražiai atrodo thumbup.gif  wub.gif super, ačiū labai, parodysiu vyrui, kd realiai ir yra taip, kaip aš įsivaizduoju, kad turėtų būti tongue.gif
o čia jūs taip ir dažėt tiesiai ant ištinkuotų sienų, nieko daugiau nedarėt?

Gipsiniu tinku tinkuojant sienos gaunasi zymiai lygesnes nei paprastu.

Dekui. 4u.gif Nesigailiu ne kiek.Ir valosi sienos gana normaliai.Dazu sueina daugiau nei dazant glaistytas sienas, bet mes sukomes, kad butu pigiau- tinkuotas sienas gruntavo gruntu su spalva(ta pacia , kur ir dazem) ir dazem 2 kartus.

Svarbiausia pries tinkavima gerai apgalvoti elektros instaliacija, kad paskui nereiketu perdarinet, nes visi "pataisymai" matosi.Nors as ju jau nebematau. biggrin.gif
Atsakyti
man labai gražiai atrodo thumbup.gif  wub.gif super, ačiū labai, parodysiu vyrui, kd realiai ir yra taip, kaip aš įsivaizduoju, kad turėtų būti tongue.gif
o čia jūs taip ir dažėt tiesiai ant ištinkuotų sienų, nieko daugiau nedarėt?

kadangi Caca kukli, tai as pagirsiu jos sienas biggrin.gif Man jos taip patinka, kad net gailiuosi, jo pas mane glaistytos. Cacos sienos ne tik, kad atrodo normaliai, bet tie nelygumai, kai matosi tinko struktura ir visi tie bruksniukai, reziukai, tai tokio jaukumo priduoda thumbup.gif wub.gif siena siltesne ir jaukesne, nei glaistyta atrodo wub.gif Aisku, cia skonio reikalas, kazkam gal grazu tik lygios, kaip stiklas, arba lygio sienu reikalauja pasirinktas interjero stilius. Na, bet man gyvai dar graziau, nei Cacos nuotraukose biggrin.gif
Atsakyti
Cobre- 4u.gif

Mirksniuk- dar is praktiniu dalyku: 1.tinkuojant iskart ant sienu kampu metalinius kampukus sudekit (siaip juos deda glaistant), kad veliau kampai nenusidauzytu.
2. Apgalvokit kokias lubas darysit.Pas mus Ia. lubos susuktos is gipskartonio, glaistytos.Tarp lubu ir sienu paliktas tarpelis.Jei nepaliktumet tarpelio, tai nelabai isivaizduoju kaip graziai sujungti gipsines lubas ir tinkuotas sienas. g.gif Nebent apvadu pagalba.IIa. lubos is balintu dailylenciu, tarpelis tarp sienu ir lubu uzsilikonuotas.
Atsakyti
Laba diena,
aš truputį ne į temą, todėl atsiprašau.
Prisireikė skubiai informacijos apie sendaikčių turgus. Gal žinote, ar verta važiuoti į Panevėžio sendaikčių turgų sekmadienį? Šeštadienis jau pražiopsotas doh.gif , liko sekmadienio rytas ax.gif
O Vilniuje sekmadienį ar būna kur nors sendaikčių turgai?
Labai ačiū, jei atsakysit 4u.gif
Atsakyti
o kas tas gipso tinkas?? skiriasi jis nuo paprasto? tiesą sakant net neįsivaizduoju, kokiu pas mus tinkuota g.gif

gipso tinkas yra daug lygesnis, svelnus, elastingas ir lengviau apdirbamas, be to zymiai pigesnis uz kalkini, todel veliau galima ir ant dazu netaupyti smile.gif . Mes sienas gruntavom ir 2 kartus dazem dazais.
Deja, gipsinis tinka tik sausoms patalpoms, kur nera ir nebus dregmes.
Pas mus garazo sienos tokios kaip pas Caca*, atrodo truputi siurkstokos ir, kaip jau Caca* minejo, norint jas susvelninti, reikia labai daug dazu.
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2012 08 04, 08:28)
Laba diena,
aš truputį ne į temą, todėl atsiprašau.
Prisireikė skubiai informacijos apie sendaikčių turgus. Gal žinote, ar verta važiuoti į Panevėžio sendaikčių turgų sekmadienį? Šeštadienis jau pražiopsotas  doh.gif , liko sekmadienio rytas  ax.gif 
O Vilniuje sekmadienį ar būna kur nors sendaikčių turgai?
Labai ačiū, jei atsakysit  4u.gif

del Panevezio turgaus tai as tikrai nezinau, bet Vilniuje kiekviena sestadieni ant tauro kalno buna sendaikciu turgelis smile.gif nors man yra teke buti Paryziaus ir Kairo sendaikciu turguje, tai nezinau ar verta is viso eiti ir Lt kazko ieskoti tuose turgeliuose, kadangi kainos ganetinai nemazos lyginant su uzsieniu, o pardavineja visiska nekokybiska slamsta ir tarybines monetas smile.gif man patinka kai buna kokie nors renginiai, pvz kernaveje kai budavo gyvuju amatu dienos, tai ten ir sendaikciu idomesniu atsivezdavo ir rankdarbiu visokiu budavo smile.gif
O jei reikia skubiai, tai teko prasibegti sekmadieni, kai prie Vilniaus akropolio buna irgi sendaikciu turgelis, tai ten beveik viska ta pati kaip ir ant taurakalnio susiveza mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(yellowlady @ 2012 08 04, 13:15)
O jei reikia skubiai, tai teko prasibegti sekmadieni, kai prie Vilniaus akropolio buna irgi sendaikciu turgelis, tai ten beveik viska ta pati kaip ir ant taurakalnio susiveza  mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif Kokiu maždaug laiku prie Akropolio prasideda tas turgelis? Ir kurioje vietoje jis? Prie mašinų stovėjimo aikštelės prie pagrindinio įėjimo ar kur kitur?
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2012 08 04, 12:35)
Ačiū  4u.gif Kokiu maždaug laiku prie Akropolio prasideda tas turgelis? Ir kurioje vietoje jis? Prie mašinų stovėjimo aikštelės prie pagrindinio įėjimo ar kur kitur?

jis būna ten kur šeštadienį ūkininkų turgus -prie pagrindinio įėjimo.
veikia nuo 9 iki 14 val sekmadieniais
Atsakyti

http://www.namudizai...ekoras-vividha/

pasiziurejimui
Atsakyti
Gal kas gali rekomenduoti pervezejus is UK smile.gif Reikia staliuka su kedem paimti ir parvezti i Lietuva smile.gif Viena mergina rekomendavo vyrukus is Panevezio, bet deja jie nevaziuos kita savaite verysad.gif Buciau labai dekinga blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 08 03, 18:21)
kadangi Caca kukli, tai as pagirsiu jos sienas  biggrin.gif  Man jos taip patinka, kad net gailiuosi, jo pas mane glaistytos. Cacos sienos ne tik, kad atrodo normaliai, bet tie nelygumai, kai matosi tinko struktura ir visi tie bruksniukai, reziukai, tai tokio jaukumo priduoda  thumbup.gif  wub.gif  siena siltesne ir jaukesne, nei glaistyta atrodo  wub.gif  Aisku, cia skonio reikalas, kazkam gal grazu tik lygios, kaip stiklas, arba lygio sienu reikalauja pasirinktas interjero stilius. Na, bet man gyvai dar graziau, nei Cacos nuotraukose  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Nu kiek geru dalyku galima cia suzinoti:)
as pvz net nenutuokiau kad taip galima dazyt..aisku itariu dar daugiau nezinau nei kad zinau lotuliukas.gif
sienos sitaip atrodo tikrai dailiai ir kai kada priseis dazyti, manau tikrai svarstysiu toki varianta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gizmo* @ 2012 08 05, 18:40)
Gal kas gali rekomenduoti pervezejus is UK  smile.gif Reikia staliuka su kedem paimti ir parvezti i Lietuva  smile.gif  Viena mergina rekomendavo vyrukus is Panevezio, bet deja jie nevaziuos kita savaite  verysad.gif  Buciau labai dekinga  blush2.gif

man vežė 867486257. Jie Kaune, bet pristato ir į kitus miestus.
Atsakyti