Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir lengvos klasikos gerbėjos/-ai, 21 tema

QUOTE(Caca* @ 2012 08 03, 17:58)
Cobre-  4u.gif

Mirksniuk- dar is praktiniu dalyku: 1.tinkuojant iskart ant sienu kampu metalinius kampukus sudekit (siaip juos deda glaistant), kad veliau kampai nenusidauzytu.
2. Apgalvokit kokias lubas darysit.Pas mus Ia. lubos susuktos is gipskartonio, glaistytos.Tarp lubu ir  sienu paliktas tarpelis.Jei nepaliktumet tarpelio, tai nelabai isivaizduoju kaip graziai sujungti gipsines lubas ir tinkuotas sienas. g.gif Nebent apvadu pagalba.IIa. lubos is balintu dailylenciu, tarpelis tarp sienu ir lubu uzsilikonuotas.

ačiū už patarimus 4u.gif
sienos pas mus jau nutinkuotos, tik reikia išsiaiškinti koks tinkas tongue.gif
o lubos bus gipskartonio.

ir pritariu Cobrei, kad Jūsų namų sienos labai wub.gif parodžiau vyrui ir pasakiau, kad mums irgi tokių reikia biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirksniukas: 06 rugpjūčio 2012 - 11:56
QUOTE(Mirksniukas @ 2012 08 06, 11:44)
ačiū už patarimus 4u.gif
sienos pas mus jau nutinkuotos, tik reikai išsiaiškinti koks tinkas tongue.gif
o lubos bus gipskartonio.

ir pritariu Cobrei, kad Jūsų namų sienos labai wub.gif parodžiau vyrui ir pasakiau, kad mums irgi tokių reikia biggrin.gif

ir aš svaigau,svaigau,dėl tokių sienų ir nuglaistė visur doh.gif jei pagal mane,tai iš viso būtų ir monolito perdangos likę nedažytos. Bet yra kaip yra,ievroriemont kaip pridera. lotuliukas.gif
Atsakyti
labutis, esu naujoke pas Jus. Skaitau senokai, tik dabar nusprendžiau parašyti. Remontuojam ir mes savo butuką. Kol kas nėra ką rodyti, nes sienos tik glaistomos šiuo metu. Darysim klasikinį stilių, labiau anglišką. Šiuo metu ieškau virtuvės baldų gamintojų. Turiu keletą jau pasiūlytų, bet norisi susirinkti daugiau ir duoti paskaičiuoti sąmatas. Gal galite pasiūlyti savo virtuvės gamintojus, kurios patenkintos jų darbu. Geriausia būtų Vilniuje ir jo apylinkėse. Dėkoju iš anksto. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Donna felice @ 2012 08 06, 17:18)
labutis,  esu naujoke pas Jus. Skaitau senokai, tik dabar nusprendžiau parašyti. Remontuojam ir mes savo butuką. Kol kas nėra ką rodyti, nes sienos tik glaistomos šiuo metu. Darysim klasikinį stilių, labiau anglišką. Šiuo metu ieškau virtuvės baldų gamintojų. Turiu keletą jau pasiūlytų, bet norisi susirinkti daugiau ir duoti paskaičiuoti sąmatas. Gal galite pasiūlyti savo virtuvės gamintojus, kurios patenkintos jų darbu. Geriausia būtų Vilniuje ir jo apylinkėse. Dėkoju iš anksto.  4u.gif

smile.gif laba

mano Alanto,ar labai geri negaliu dar pasakyt,stovi kol kas nenaudojami,ąžuolo masyvo,didelė apie 5 metrai su pusbariu.10 spintelių durelių viršutinėje dalyje,lepsusas gavosi,kad nepati išsirinkau rankenėles,man nepatinka,per masyvios,apačia komplekto sakyčiau labai vykus. Viską ką prašiau tą sudėjo,geri stalčiai,dėkliukai,šiukšlinės,visokie pritraukėjai.Užsisakinėjau Kaune.
Atsakyti
kazkuri praset mano varstomos spintos foto
user posted image
Atsakyti
dar norėjaau jūsų pasiklausti, kas jau dėjot sienų-lubų apvadus. Man salone pasakė, kad juos reikia dėti prieš glaistymą ir kartu glaistyti su sienomis. Mūsų apvadai pliuretaniniai. Mūsų statybininkai sako, kad juos klijuos tik prieš dažymą kai sienos bus paruoštos. Kaip darėte Jūs?
Atsakyti
QUOTE(Donna felice @ 2012 08 06, 20:49)
dar norėjaau jūsų pasiklausti, kas jau dėjot sienų-lubų apvadus. Man salone pasakė, kad juos reikia dėti prieš glaistymą ir kartu glaistyti su sienomis. Mūsų apvadai pliuretaniniai. Mūsų statybininkai sako, kad juos klijuos tik prieš dažymą kai sienos bus paruoštos. Kaip darėte Jūs?

mes klijavom prieš glaistymą, nes apvadus taip pat glaistyti reikia.
Atsakyti
Kvietkas, ačiū 4u.gif o kaip tvirtinasi durys tokioj spintoj - iš plokštės daromi spintos šoninės sienelės? nes į pačią sieną, kiek suprantu, nepritvirtinsi? g.gif
beje, o durys iš medžio ar iš MDF?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirksniukas: 06 rugpjūčio 2012 - 21:27
QUOTE(Mirksniukas @ 2012 08 06, 22:26)
Kvietkas, ačiū 4u.gif o kaip tvirtinasi durys tokioj spintoj - iš plokštės daromi spintos šoninės sienelės? nes į pačią sieną, kiek suprantu, nepritvirtinsi? g.gif
beje, o durys iš medžio ar iš MDF?

taip, yra sonines plokstes..mano spinta is mdf
Atsakyti
QUOTE(Donna felice @ 2012 08 06, 18:18)
labutis,  esu naujoke pas Jus. Skaitau senokai, tik dabar nusprendžiau parašyti. Remontuojam ir mes savo butuką. Kol kas nėra ką rodyti, nes sienos tik glaistomos šiuo metu. Darysim klasikinį stilių, labiau anglišką. Šiuo metu ieškau virtuvės baldų gamintojų. Turiu keletą jau pasiūlytų, bet norisi susirinkti daugiau ir duoti paskaičiuoti sąmatas. Gal galite pasiūlyti savo virtuvės gamintojus, kurios patenkintos jų darbu. Geriausia būtų Vilniuje ir jo apylinkėse. Dėkoju iš anksto.  4u.gif

Mano Alsotana.
esu patenkinta:)
Atsakyti
Pataisykit jeigu klystu, bet klasikinius baldus gali padaryti visi , kas virtuviniais uzsiema.
Jeigu imone dirba su masyvu, tai su masyvu. Jeigu su MDF, tai jie perka jau klasikines su filingais plokstes. Kai siunciau uzklausimus visu klausiau ar turi klasikiniu ploksciu ir visi turejo, atsiunte i pasta PVZ. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2012 08 06, 21:46)
Pataisykit jeigu klystu, bet klasikinius baldus gali padaryti visi , kas virtuviniais uzsiema.
Jeigu imone dirba su masyvu, tai su masyvu. Jeigu su MDF, tai jie perka jau klasikines su filingais plokstes. Kai siunciau uzklausimus visu klausiau ar turi klasikiniu ploksciu ir visi turejo, atsiunte i pasta PVZ.  mirksiukas.gif

tikrai ne visi daro schmoll.gif yra, kas daro TIK iš paprastos ar kokia ten plokštė, žodžiu, be jokių išfrezavimų ir pan.
Atsakyti