Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir lengvos klasikos gerbėjos/-ai, 21 tema

QUOTE(NerBog @ 2012 08 18, 11:47)
Problema, dėl kurios ginčijamės visą vasarą su vyru: išmušus tą įėjimą dabartinės vonios sienoje į svetainę pasidarytų nevienodi sienos atstumai prie židinio. Židinys tuomet būtų iškart po kaire, sienos nuo to įėjimo liktų gal geras sprindis, o nuo įėjimo į virtuvę sienos gabalo link židinio yra pusmetris. Žodžiu, abipus židinio būtų skylės (viena - į virtuvę, kita - į koridorių), bet nebūtų simetrijos (vyrui dzin visos simetrijos biggrin.gif ) O juk klasikiniam interjere budinga simetrija biggrin.gif

cia paziurekit- manau tikrai rasit koki sprendima 4u.gif
http://www.houzz.com...brick-fireplace
Atsakyti
[quote=neinzy,2012 08 18, 19:13]

visoms rekomenduoju apsilankyti Rundales pily pas broliukus latvius wub.gif wub.gif na pilis su savo klasikiniu interjeru ispudinga, o jau sodas wub.gif ir kadangi jis suskirstytas maziukais "sodukais", tai tikrai yra ka nusikopijuoti i klasikini sodeli ax.gif ir augalai visi vietiniai, jokios "spygliuociu egzotikos".. mes buvom liepos pabaigoj, tai rozynai visur neispasakyti, dar noriu nuvykti pavasari ar vasaros pradzioj- tada ten tulpes buna ax.gif

As irgi rekomenduoju Rundales pili aplankyti drinks_cheers.gif kadangi ir nuvykti uztenka vienos dienos ir tikrai labai grazu, nors aisku sodas toli grazu ne toks ispudingas kai Versalyje wub.gif bet man patiko, kad dauguma interjero atkurta labai graziai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(yellowlady @ 2012 08 19, 13:37)

As irgi rekomenduoju Rundales pili aplankyti  drinks_cheers.gif  kadangi ir nuvykti uztenka vienos dienos ir tikrai labai grazu, nors aisku sodas toli grazu ne toks ispudingas kai Versalyje  wub.gif  bet man patiko, kad dauguma interjero atkurta labai graziai  thumbup.gif

O kur tos abi pilys? Kazkur kazkada maciau foto prie pilies, kur galima ir drabuzius issinuomuot, gal cia kazkuri ir bus ta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 19, 12:54)
O kur tos abi pilys? Kazkur kazkada maciau foto prie pilies, kur galima ir drabuzius issinuomuot, gal cia kazkuri ir bus ta rolleyes.gif

Versalis visai netoli Paryziaus smile.gif o Rundale aplankyti galima issiruost ir savaitgali, kadangi ji visiskai prie pat Bauskes Latvijoje (mazdaug 11km nuo Bauskes) smile.gif
o del kostiumu nuomos tai tikrai nezinau, nes nei ten nei ten nemaciau g.gif
Atsakyti
Primityviai pabraižiau planelį, kad būtų lengviau įsivaizduot. Va čia yra kaip dabar yra:

http://www.photobuck...4D_50313D9E

O čia taip turėtų būti po rekonstrukcijos:

http://www.photobuck...80_50313DD6
Papildyta:
Įėjimas į vidų yra ten, kur parašyta durys. Tuomet tiesiai būtų patenkama į svetainę. O joje iškart po kaire židinys. Išmušus angą sienos iki jo čia lieka apie 0,2 metro. O antroj pusėj židinio prie įėjimo į virtuvę sienos lieka apie 0,6 metro. Problemos nebūtų, jei tas angas galėtų patraukti į vieną ar kitą pusę. bet dabar niekaip - koridoriuj į dešinę trukdys laiptai, o prie virtuvės - vonios siena.
Laukčiau jūsų patarimų 4u.gif

Neinzy, peržiūrėjau visas foto, joks panašus į mano variantą neužkliuvo. O gal nieko baisaus tos nevienodos sienos? Kaip jums atrodo?
Atsakyti
QUOTE(NerBog @ 2012 08 19, 22:31)
Primityviai pabraižiau planelį, kad būtų lengviau įsivaizduot. Va čia yra kaip dabar yra:

http://www.photobuck...4D_50313D9E

O čia taip turėtų būti po rekonstrukcijos:

http://www.photobuck...80_50313DD6
Papildyta:
Įėjimas į vidų yra ten, kur parašyta durys. Tuomet tiesiai būtų patenkama į svetainę. O joje iškart po kaire židinys. Išmušus angą sienos iki jo čia lieka apie 0,2 metro. O antroj pusėj židinio prie įėjimo į virtuvę sienos lieka apie 0,6 metro. Problemos nebūtų, jei tas angas galėtų patraukti į vieną ar kitą pusę. bet dabar niekaip - koridoriuj į dešinę trukdys laiptai, o prie virtuvės - vonios siena.
Laukčiau jūsų patarimų 4u.gif

Nematau as cia dideles bedos su tais centimetrais, pastatysit vienam zidinio sone kokia gele ar malku krepsi ar zvakide ar auksta statula ar dar ka ir bus normaliai.
I virtuve bus galima patekti tik is svetaines? As palikciau 2 iejimus i ivrtuve, nes grizus su maisais eiti per svetaine i virtuve man nepatiktu kazkaip.
O is svetaines i virtuve bus durys ar arka?
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 19, 22:43)
Nematau as cia dideles bedos su tais centimetrais, pastatysit vienam zidinio sone kokia gele ar malku krepsi ar zvakide ar auksta statula ar dar ka ir bus normaliai.
I virtuve bus galima patekti tik is svetaines? As palikciau 2 iejimus i ivrtuve, nes grizus su maisais eiti per svetaine i virtuve man nepatiktu kazkaip.
O is svetaines i virtuve bus durys ar arka?

Aš irgi galvoju, kad optiškai tas vaizdas išsilygintų į tą didesnį kampą pastačius kokį krepšį su malkom ar kokią kačergą žarijom pakrapštyt biggrin.gif

Taip, į virtuvę bus galima patekti tik pro svetainę, kas man irgi nepatinka. Su pirkiniais praeit dar nieko baisaus, bet kai reiks praeit su kokiais maišiukais bulvių ar maišu agurkų ir dar jiems sumarinuot atsinešt krūvą stiklainių nešvarių iš sandėliuko, tai doh.gif
Aš irgi palikčiau du praėjimus, bet tuomet neliktų galimybės vonios kambary padaryti lango. O mes jo labai labai norim. Iškirstume pailgą langiuką (ten antram plane pažymėjus esu) dabartinės virtuvės sienoj. O kur dabar yra langas (ilgos virtuvės tumpojoj ienoj), tai jo vietoj padarytume duris į terasą.
Ne, durų nedėsim, bus kvadratinės angos. Arkų kažkaip nenorim. Dabar iš virtuvės į svetainę yra arka. Tai kol viena, dar nieko, bet jei būtų dvi, jau man nelabai g.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif

Rytine kava, laaabia smalsu tavo vonią pamatyti, kaip suprantu jau baigta? bigsmile.gif dar neveikia tas photobucet??

na ką, o mano norai dažyti sienas tiesiai ant tinko be jokių glaistymų, pasirodo, pavėluoti - reikėjo apie tai galvoti prieš sienas tinkuojant doh.gif nes dabar nei tie kampukai sudėti, ant sienų yra visokių tep lep lopų ir pan. dalykų yra, kurie tiesiai ant tinko dažant persišvies ir tt. žodžiu, šaukštai po pietų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirksniukas @ 2012 08 19, 23:02)
sveikos smile.gif

Rytine kava, laaabia smalsu tavo vonią pamatyti, kaip suprantu jau baigta? bigsmile.gif dar neveikia tas photobucet??

Dar ne iki galo baigta, menesi neissirenkam plyteliu i duso vidu, nors visa Klaipeda apvaziavau, MB tempiau i pardes, bet vis nesiseka issirinkt, jau pykti pradedu.
Photobucket neveikia man g.gif

KAS TURIT duso viduj ant grindu mozaikines plyteles? Girdejau, kad labai nepraktiska unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(NerBog @ 2012 08 19, 23:01)
,,,

tavo buto rekonstrukcijos istorija man priminė ... mūsų buto perdirbimus lotuliukas.gif )))
Laiptai turėjo būti ... tragiškai nepatogūs. Statūs ir siauroki.
Gerai kad laiku "prasisuko" į svečius vienas mąstantis senas žmogutis - jis davė kelis techniškai teisingus patarimus. Tiesiog laiptai kaip ir jūsų atveju pakeitė posūkio kampą ir nukeliavo prie kitos sienos, kur juos galėjome padaryti ilgesnius, ir to klaikaus statumo išvengėme.

Dabar jūs irgi galite manau viską kitaip išspręsti, padarydami laiptus prie vonios sienos, o ne prie miegamojo - tada vonia gali "atsigulti" po laiptais, tiesiog pratęsti pačią vonios patalpą po laiptų konstrukcija, dar ir skalbiankė žemesnėje dalyje po tais pačiais laiptais integruotųsi. O iš koridoriaus pusės už skalbiankės nugaros gali kokia batų dėžė po laiptais pasidaryti.

Padarius kitos konfigūracijos vonią, ji padidėtų kitame gale (prie svetainės sienos), ir tada gal net būtų galima padaryti įėjimą į virtuvę kitoje vietoje.
Svetainės židinio problemą sprendžiant, kelis zuikius nušautumėt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2012 08 20, 08:34)
tavo buto rekonstrukcijos istorija man priminė ... mūsų buto perdirbimus  lotuliukas.gif )))
Laiptai turėjo būti ... tragiškai nepatogūs. Statūs ir siauroki.
Gerai kad laiku "prasisuko" į svečius vienas mąstantis senas žmogutis - jis davė kelis techniškai teisingus patarimus. Tiesiog laiptai kaip ir jūsų atveju pakeitė posūkio kampą ir nukeliavo prie kitos sienos, kur juos galėjome padaryti ilgesnius, ir to klaikaus statumo išvengėme.

Dabar jūs irgi galite manau viską kitaip išspręsti, padarydami laiptus prie vonios sienos, o ne prie miegamojo - tada vonia gali "atsigulti" po laiptais, tiesiog pratęsti pačią vonios patalpą po laiptų konstrukcija, dar ir skalbiankė žemesnėje dalyje po tais pačiais laiptais integruotųsi. O iš koridoriaus pusės už skalbiankės nugaros gali kokia batų dėžė po laiptais pasidaryti.

Padarius kitos konfigūracijos vonią, ji padidėtų kitame gale (prie svetainės sienos), ir  tada gal net  būtų galima padaryti įėjimą į virtuvę kitoje vietoje.
Svetainės židinio problemą sprendžiant, kelis zuikius nušautumėt wink.gif

Apmąsčiau ir tokį variantą biggrin.gif Vonia ir skalbiankė ir dabar "guli" po laiptais, viskas normaliai. Ir vonia tikrai tuomet padidėtų, bet kur tuomet bus durys į vonią, jei laiptai toje pusėje darys posūkį? Belieka daryti po laiptais g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 19, 23:38)
Dar ne iki galo baigta, menesi neissirenkam plyteliu i duso vidu, nors visa Klaipeda apvaziavau, MB tempiau i pardes, bet vis nesiseka issirinkt, jau pykti pradedu.
Photobucket neveikia man  g.gif

KAS TURIT duso viduj ant grindu mozaikines plyteles? Girdejau, kad labai nepraktiska  unsure.gif

Senai seku šią tema, tik nelabai galiu pasigirti klasikiniu interjeru ax.gif
Mūsų dušo kabinoje yra tokia Mozaika Čia akmens masės, iš Tubadzin Pastele kolekcijos. Centrinė dalis padaryta iš mozaikos, aplinkui yra iš tos pačios kolekcijos suklijuotas rėmelis iš grindų plytelių (pusės plytelės pločio). Valosi gerai, neslysta, mums tinka ir patinka. Užsisakinėjom Kaune, 1000 plytelių parduotuvėje, laukėme apie 1,5 mėn.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dautan: 20 rugpjūčio 2012 - 08:37