QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 19, 22:43)
Nematau as cia dideles bedos su tais centimetrais, pastatysit vienam zidinio sone kokia gele ar malku krepsi ar zvakide ar auksta statula ar dar ka ir bus normaliai.
I virtuve bus galima patekti tik is svetaines? As palikciau 2 iejimus i ivrtuve, nes grizus su maisais eiti per svetaine i virtuve man nepatiktu kazkaip.
O is svetaines i virtuve bus durys ar arka?
Aš irgi galvoju, kad optiškai tas vaizdas išsilygintų į tą didesnį kampą pastačius kokį krepšį su malkom ar kokią kačergą žarijom pakrapštyt
Taip, į virtuvę bus galima patekti tik pro svetainę, kas man irgi nepatinka. Su pirkiniais praeit dar nieko baisaus, bet kai reiks praeit su kokiais maišiukais bulvių ar maišu agurkų ir dar jiems sumarinuot atsinešt krūvą stiklainių nešvarių iš sandėliuko, tai
Aš irgi palikčiau du praėjimus, bet tuomet neliktų galimybės vonios kambary padaryti lango. O mes jo labai labai norim. Iškirstume pailgą langiuką (ten antram plane pažymėjus esu) dabartinės virtuvės sienoj. O kur dabar yra langas (ilgos virtuvės tumpojoj ienoj), tai jo vietoj padarytume duris į terasą.
Ne, durų nedėsim, bus kvadratinės angos. Arkų kažkaip nenorim. Dabar iš virtuvės į svetainę yra arka. Tai kol viena, dar nieko, bet jei būtų dvi, jau man nelabai