Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir lengvos klasikos gerbėjos/-ai, 21 tema

O as taip laukiau mamagabi komentaro bigsmile.gif biggrin.gif

Wow, koks idomus sprendimas bigsmile.gif
Lovyte priesais duris, reikejo stumt i kazkuri kampa, kad neiskristu miegodamas, prie lango nenorejau, tad patogiausia atrode butent sita vieta g.gif

Uzuolaidas, deja, jau uzsakiau, tad melyna spalva ten jau nebedominuos, bet bendras vaizdelis tikrai vertas pamastymo, aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dea @ 2012 08 15, 12:13)
tikrai nzn kam biggrin.gif gal ir teisingai sakot, nereik tokios sienos...na man labai zaviai atrodo tokia kreidos siena....megstu tvarka, bet daug jaukiau truputis chaoso (kuris irgi gali buti tvarkingas), nei chirurgine tvarka g.gif

o dabar pažiūrim iš švaros pusės :
piešiant su kreida nuo jos byra milteliai. Valant irgi.... o jei ta siena virš lovos... po to pilna lova kreidos. O jei ant grindų.... plaunant grindis gi prasiskiedžia su vandeniu ir po visus namus išsipaušo baltai.... ne ne ne ne. Nebent jūs labai tvarkingos. Aš tai ne blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karapuzike: 17 rugpjūčio 2012 - 09:46
http://www.*infected...i-14731911.html
gal kas ras sau kokia tinkama ideja ax.gif
labai retai lt parduodamo busto skelbimuose buna kazko tokio i ka akis verta paganyti ax.gif man cia vienas is tu smile.gif tik is antro karto ziurint pradedi mastyti kas cia "nesiderina" ir ka cia reiktu pakeisti biggrin.gif

i skelbiu puslapi ivesti reikia skebimo koda 14731911, tada rodo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neinzy: 17 rugpjūčio 2012 - 11:25
Man visai to skelbimo nerodo... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2012 08 17, 11:54)
Man visai to skelbimo nerodo... blush2.gif

paspausk ant nuorodos, o tada virsuje istrink infected ir parasyk skelbiu. lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 17 rugpjūčio 2012 - 12:00
Jau kaip gražu ten tam skelbime wub.gif tik užkliuvo laiptų turėklai... norėtūsi irgi kokių klasikinių.
ir pirma mintis tai ( kai dabar dar įsirenginėjam ir domiuosi kiek mano norai kaštuoja) ogogo kiek čia sumokėta blink.gif
o antra..... kiek kilimų.... kaip mano dvi chaoso darytojos su visokiais sausainiais ir kudlotoji su savo gaurais praeitų tai žaliuočiau valydama doh.gif
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2012 08 17, 12:18)
http://www.*infected...i-14731911.html
gal kas ras sau kokia tinkama ideja  ax.gif
labai retai lt parduodamo busto skelbimuose buna kazko tokio i ka akis verta paganyti  ax.gif man cia vienas is tu  smile.gif tik is antro karto ziurint pradedi mastyti kas cia "nesiderina" ir ka cia reiktu pakeisti  biggrin.gif

i skelbiu puslapi ivesti reikia skebimo koda 14731911, tada rodo  4u.gif

Ir kaina gera, kaip uz tokia kvadratura, tokioj vietoj, taip irengta.
Laiptai tai jau tikrai netinka.
O man iskart seiles varva pamacius kiema su medziais (mes ant pliko lauko esam verysad.gif ).
Atsakyti
QUOTE(karapuzike @ 2012 08 17, 12:19)
ir pirma mintis tai ( kai dabar dar įsirenginėjam ir domiuosi kiek mano norai kaštuoja) ogogo kiek čia sumokėta blink.gif

Ooo, kažkas turėjo darbelio su photoshopu... smile.gif

Na, rimtas interjero projektas ir rimtas finansavimas galį viską, bet... g.gif

Kažko tai man kaina įtartinai žema. Atėmus sklypo tame rajone vertę ir statybų kainos dalį ir padalinus iš namo ploto - šitokio lygio įrengimui nelieka pinigų. Pasiskaičiuokite, akivaizdus blefas. Nebent parduoda kartu su skolom. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kir @ 2012 08 17, 14:31)
Ooo, kažkas turėjo darbelio su photoshopu... smile.gif

Na, rimtas interjero projektas ir rimtas finansavimas galį viską, bet...  g.gif

Kažko tai man kaina įtartinai žema. Atėmus sklypo tame rajone vertę ir statybų kainos dalį ir padalinus iš namo ploto - šitokio lygio įrengimui nelieka pinigų. Pasiskaičiuokite, akivaizdus blefas. Nebent parduoda kartu su skolom. wink.gif

Pritariu, jog ir man kaina gal kiek mazoka atrodo g.gif bet cia visos aptarineja interjera, tai puikiai, skoningai viskas atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(karapuzike @ 2012 08 17, 12:19)

Namas labai gražus, bet ne viskas ten brangu ax.gif Vienam kambaryje užmačiau užuolaidas, kokias kažkada turėjau studentiškais laikais, nes metras pigiausiai kainavo rolleyes.gif Bet va, puikus pavyzdys, kad galima pasidaryti labai gražiai ir taupiai smile.gif
Atsakyti
Na va pagaliau ir as apziurejau, bendras vaizdas tikrai grazus, bet man labai aki rezia laiptu tureklai, tamsesnis vonios kambarys ir lauko baldai, mineti dalykai man nei kiek klasika nedvelkia ir labai iskrenta is konteksto. Namas grazus, bet ar tai mano svajoniu interjeras, tai tikrai ne, man per daug sterilu ir nelabai jauku, cia kazkurios forumietes manelis buvo milijona kartu grazesnis, tik gaila, kad nebepamenu, kurios blush2.gif Toks kur daug medzio ir baltos spalvos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 17, 14:45)
Ir kaina gera, kaip uz tokia kvadratura, tokioj vietoj, taip irengta.
Laiptai tai jau tikrai netinka.
O man iskart seiles varva pamacius kiema su medziais (mes ant pliko lauko esam verysad.gif ).

Kalbant apie nama - be abejones kiekviena sau rastume kas grazu/nelabai ir kas patinka/nepatinka. Man cia tas atvejis, kai pamaciau ir uzmirsau, nepaisant kad dizainerio darbas. Ot net ir nezinau kodel g.gif

Ir kodel gi tam lauke nieko nesodini? Tavo zemes palociai ten kiek pamenu dideliii - gali fantazija laisvai pajungti, yra vietos kur isibegeti bigsmile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 17 rugpjūčio 2012 - 18:17