Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir lengvos klasikos gerbėjos/-ai, 21 tema

QUOTE(Shana @ 2012 08 23, 12:52)
Priemone butent taip vadinasi -sendinimo lakas?
Idomu butu, jei kada koki pavyzdeli imestumet smile.gif

Lakas yra is Sadolin gyvenimo, vadinasi "Antique", parasykite i az savo pasta, atsiusiu foto su darbeliais, nes cia negaliu kelti, per mazai zinuciu prasiusi esu.....o kitaip nemoku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2012 08 23, 12:31)

Klausta buvo apie visai kitas technikas.

Gal galite nurodyti koki saltini, kur kazkaip sistemingai pateikta informacija, suprantama zmogui, kuris dar nelabai isigilines. Kalba nesvarbu anglu, rusu gali buti.
Dekui.

QUOTE(kuzdaite @ 2012 08 23, 14:06)
Lakas yra is Sadolin gyvenimo, vadinasi "Antique", parasykite i az savo pasta, atsiusiu foto su darbeliais, nes cia negaliu kelti, per mazai zinuciu prasiusi esu.....o kitaip nemoku blush2.gif

Parasiau.
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2012 08 23, 15:06)

Kaip tai negalite blink.gif ? O kiek zinuciu reikia, nesupratau ax.gif
Atsakyti
Shana, nueikite i www.medziobaldai.lt., ten kur vonios baldai, virtuves, yra manau, Jums reikiamu pavyzdeliu, kaip sendina profesionalai, parasykite jiems, gal ka patars placiau, man del baldu, tai mielai atrase 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 23, 15:41)
Kaip tai negalite  blink.gif ? O kiek zinuciu reikia, nesupratau  ax.gif

Butent siame forumee turiu surinkti 100 bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2012 08 23, 15:43)

Butent siame forumee turiu surinkti 100 bigsmile.gif

Pirma kart girdziu g.gif . Per photobucket ar fotki kelk rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2012 08 23, 15:06)

Kaip tai negalite, nukopijuojate foto URL adresa, jo priekyje img parasote (be tarpu), o gale /img (tas img turi buti tarp stai tokiu sliaustu [] ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 08 22, 15:25)
Ar teko jums susidurti su baldu sendinimu?
Buciau dekinga jei nukreitumet 4u.gif

Teko smile.gif
Yra konkretus baldas, yra vizija koks jis turetu buti ir imiesi darbo naudojant tam tikra technika (dekupazas cia ne prieko schmoll.gif ) Jei ne viskas gaunasi, kaip isivaizdavai - technika eigoje galima keisti.
Abstrakcios info pilnas internetas, profesionalios - nulis verysad.gif
Turi vizija, konkretini paieska google, youtube, skaitai, pagauna ikvepimas - bandai ant lentos, medines dezes ar baldo smile.gif

QUOTE(Shana @ 2012 08 23, 09:27)
Mano galva restauravimas labiau apie senu baldu atgaivinima, o mes norim "gera" balda susendinti tongue.gif

Kazka tokio turiu omeny
http://www.housebeau...in-1207-xlg.jpg[/img]
http://secretsales.c...27/327952-0.jpg[/img]
http://www.rightpric...e-cabinet-1.jpg[/img]

O patirties turit? Kokia mediena? Teptukais, voleliais ar su profesionaliais purkstukais dirbsit? Nuo to priklausys kokias priemones rinktis.
As is ebay siunciuosi, nes LT "senukai" "ermitazas" ir net kai kurios specializuotos parduotuves nesupranta apie ka kalbu doh.gif
1 foto - nelabai iziuriu...
2 foto - placiu sausu teptuku nutepta baltais dazais ir tiek, nieko sudetingo, nieko ypatingo...
3 foto - dazyta, sendinta patina (arba vasku), lakuota.

QUOTE(Shana @ 2012 08 23, 12:28)

cia Liming/Wash effect, labai tinka poretam medziui su rastu (azuolui, uosiui). Ant spygliuocio nebandziau, bet speju butu tarsi baltu beicu nutepta g.gif
Yra cpec. vaskas tokiam efektui isgauti:
http://www.ebay.co.u...=item1e58f58832
http://www.amazon.co...e/dp/B003AXBNP0

Kad butu pigiau, siunciausi bespalvi vaska ir + baltus miltelius. Sumaisius juos su bespalviu vasku turi Liming Wax. Kaip tik isbandziau ant vieno staliuko, vaskas isigere i medzio poras, atsiskleide jo rastas, tad rezultatu patenkinta labai wub.gif
Ta "isplovimo efekta" dar galima baltais dazais ir placiu teptuku isgauti, tinka padevetam, spalva turinciam medziui.
Dirbant su nauju medziu, technologiju pas specus reiktu klausti. Jei pasiseks ka suzinoti, rasykit garsiai biggrin.gif man irgi idomu 4u.gif

O cia siaip nuoroda, nepamenu, kodel ja issisaugojau:
http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2012 08 23, 14:45)
Parasiau kaip darau, ir tiek, man tas pats, kad cia pradedanciuju lygis, sau darau, man gerai, ir grazu, o tai apie kokias technikas rase, niekas nerase, paklause ir tiek, emiau ir atsakiau 4u.gif Man, pvz., sendinimas kai vasku paterlioja ar su svitrini nutrinu - negrazu. Pasakiau savo nuomone 4u.gif

baldai taip nesendinami, kaip tu darai.
O kad nerašė - netiesa, net pora knygų lietuviškai yra išleista.
Jei nežinai ir neskaitei ar kursuose negirdėjai, nereiškia kad taip nedaroma.

O baldus sendina šebi šik (shabby chic) technika, kada daiktui suteikiamas laiko nugludinto mėgstamo daikto vaizdas.
Technika gana paprasta, ir tuo pačiu sudėtinga, ir ne vien žvakės pagalba sendinti galima.

va koks grožis
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuotaikinga: 23 rugpjūčio 2012 - 16:54
Gal zinot, kur Vilniuje graziai ir nebrangiai remina? Noriu paveiksliuku augalu motyvais, prisidziovinau gelyciu is pievos, bandyciau kazka panasaus randarbiauti:
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Liurda @ 2012 08 23, 17:40)
Dirbant su nauju medziu, technologiju pas specus reiktu klausti. Jei pasiseks ka suzinoti, rasykit garsiai  biggrin.gif  man irgi idomu  4u.gif

jie techniškai gudrauja - ima (kaip pvz) metalinius šepečius ir jais poras įgilina, toliau - technikos reikalas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2012 08 23, 15:10)
Gal galite nurodyti koki saltini, kur kazkaip sistemingai pateikta informacija, suprantama zmogui, kuris dar nelabai isigilines.

mano skaneris "streikuoja", o juo naudotis moka tik mano sūnus, jis dar stovykloje, kai sugrįš po kelių dienų, paprašysiu kad nuskanuotų ir suerinės informacijos lietuviškai galėsiu atsiųsti, viskas step by step su pavyzdžiais
Atsakyti
[quote=Nuotaikinga,2012 08 23, 17:42
O kad nerašė - netiesa, net pora knygų lietuviškai yra išleista.
Jei nežinai ir neskaitei ar kursuose negirdėjai, nereiškia kad taip nedaroma.

Apie rasyma/nerasyma visai ne tai turejau omeny, bet tiek to.....
Ir is vis ko cia mane puoli, pasakiau kaip zmogus, ka darau ir tiek, nei patarimo praciau nei ka, o man cia akiu plesyti nereikia 4u.gif

Tavo idetos foto grazios wub.gif Patarimai irgi naudingi, bet kad labai naglai mane puoli.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liurda @ 2012 08 23, 16:40)
Teko  smile.gif
Yra konkretus baldas, yra vizija koks jis turetu buti ir imiesi darbo naudojant tam tikra technika (dekupazas cia ne prieko  schmoll.gif ) Jei ne viskas gaunasi, kaip isivaizdavai - technika eigoje galima keisti.
Abstrakcios info pilnas internetas, profesionalios  - nulis  verysad.gif
Turi vizija, konkretini paieska google, youtube, skaitai, pagauna ikvepimas - bandai ant lentos, medines dezes ar baldo  smile.gif
O patirties turit? Kokia mediena? Teptukais, voleliais ar su profesionaliais purkstukais dirbsit? Nuo to priklausys kokias priemones rinktis.

Pradejom kaip tik eskoti per visokius googlius ir youtube, bet kaip sakot geros info mazai.
As patirties neturiu nei darysiu, neturiu tam talento manau, vyras darys. Jis aerografija daro, tai tame visame dazu pasaulyje nesvetimas, tik sritis kiek kitokia. As tiesiog ieskau jam info, kai laiko turiu.
Labai jums aciu 4u.gif

Nuotaikinga - labai lauksiu smile.gif
Atsakyti