Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir lengvos klasikos gerbėjos/-ai, 21 tema

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 20, 15:48)
Kranas is arti:
IR IESKOM KRANO SU DUSO GALVA, KAMPINEI VONIAI, TOKIOS SPALVOS, KUR TOKIO IESKOT ???
user posted image

Gal neuzfiksavot, kai tiek daug pridejau nuotrauku ax.gif
Kur ieskoti tokios spalvos krano, su duso galva, kampinei voniai unsure.gif ?
Galvojom parsisiust is USA, bet radom sioki toki uz 400$ ir tai toks nelabai limpantis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(mamius @ 2012 08 24, 14:20)
Aciu, grazi mintis.. Apie vainika nebuvau pagalvojus.  4u.gif

Dekui visoms uz pastebejimus. Hmm  g.gif  Be to plemo-paveikslo labai nykiai vienoda ta komodele. Man labai patinka jos spalva, bet ji tokia.. vientisa.

Pati labai nemegstu apsikrauti daiktais daikteliais, labiau patinka ramusis provansas smile.gif Jauciu servetelems ir virsutinems vazelems ieskosiu atskiros vietos.

Mamius,
O aš tai manau, kad priklijuočiau drožinuką ir nudažyčiau tokia pačia spalva. Kažkas panašaus:

user posted image

user posted image

Tokių medinių drožinukų pilnas e-bayjus mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(indregu @ 2012 08 24, 22:31)
Tokių medinių drožinukų pilnas e-bayjus  mirksiukas.gif  4u.gif

kaip ieskoti.. ty kaip angliskai vadinas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2012 08 24, 23:27)
kaip ieskoti.. ty kaip angliskai vadinas  blush2.gif

Pvz.: Decorative mouldings
http://www.ebay.co.u...p...gs&_sacat=0
Atsakyti
QUOTE(indregu @ 2012 08 24, 21:31)
Mamius,
O aš tai manau, kad priklijuočiau drožinuką ir nudažyčiau tokia pačia spalva.

Pritariu, as irgi panasiai norejau siulyti thumbup.gif Panasaus dydzio ovalo formos drozinuku maciau Gritijoj. Jei labai noresis ta vientisa spalva pagyvinti, kai kurias drozinuko geles galima svelniai kita spalva ar tik atspalviu padazyti.
Atsakyti
Gritijoje ir mes ornamentus pirkome,tikrai yra is ko rinktis,tad ebejuje gal net neverta ziureti.
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 24, 22:24)
Kur ieskoti tokios spalvos krano, su duso galva, kampinei voniai  unsure.gif  ?
Galvojom parsisiust is USA, bet radom sioki toki uz 400$ ir tai toks nelabai limpantis cool.gif

Na as ieskociau ten, kur buvo pirktos sitos kriaukles ir kraniukai, kurie be galo mieli wub.gif YRa tokia parduotuve (na bent jau buvo) Skuvita (www.skuvita.lt), jie turedavo kranu grazesniu 4u.gif Pas Jus labai spalvyte specifine, bet labai grazi...Tas is USA, TAI JAU LABAI BRANGUS, bent jau man.... blush2.gif blush2.gif
Matai, pas Tave spalva tokia i sokolada, mes i vonia toki panasu i zalvari krana dusui radome www.pigu.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kuzdaite: 25 rugpjūčio 2012 - 11:14
Laba diena smile.gif Gal zinote kur galima butu nusipirkti dailiu gaubteliu lubiniui sviestuvui? Kiek maciau beieskodama tai nieko gero verysad.gif Aciu!
Atsakyti
QUOTE(tante_ @ 2012 08 23, 20:33)
Senokai užsukus pas jus buvau...  blush2.gif

Klausimukas daffni  ax.gif  kur virtuvės plyteles pirkai ir kokia maždaug kvadrato kaina?  bigsmile.gif

Nieko mandro - Senukuose radau:)
kaina ~ 50 lt.
Atsakyti
Norėjau paklausti o kaip jūs fasade dedate baltus ar rudus langus ,kadangi manau ne pas kiekvieną visiskai provancinis projektas,taip galvoju ,nes tokių namų mažai kas stato dėl finansų..Kaip tai suderinat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boruze5: 27 rugpjūčio 2012 - 13:55
QUOTE(kuzdaite @ 2012 08 25, 12:12)
Na as ieskociau ten, kur buvo pirktos sitos kriaukles ir kraniukai, kurie be galo mieli wub.gif YRa tokia parduotuve (na bent jau buvo) Skuvita (www.skuvita.lt), jie turedavo kranu grazesniu 4u.gif Pas Jus labai spalvyte specifine, bet labai grazi...Tas is USA, TAI JAU LABAI BRANGUS, bent jau man.... blush2.gif  blush2.gif
Matai, pas Tave spalva tokia i sokolada, mes i vonia toki panasu i zalvari krana dusui radome www.pigu.lt

Aciu, nera tos spalvos "skuvitoj", vargstam su ta spalva dabar doh.gif
Atsakyti
Rytine kava, pabandyk pasiskambinti į http://www.voniosstudija.lt/, jie ten visokių klasikinių, retro kranų turi. internetiniam tikrai ne viskas sudėta, iš katalogų daug užsakinėja. tai pasiklausk, gal turės ką tau pasiūlyti.

o mes sekmadienį Rietavo turguj buvom. tikriausiai užtaikėm "ant blogojo sekmadienio", nes pasirodė man panašu į Kauno Aleksoto turgų su jo sendaikčiais, tik kad didesnis. bet beveik nieko įdomaus, gražaus neradau. nuspirkau tik vieną stalinį šviestuvą - šitas tai man labai gražus ir labai džiaugiuosi tongue.gif bet jei iš Kauno būtume specialiai važiavę, tai būčiau tikrai nusivylus, kad tokį kelią trenkėmės, na, bet kadangi dabar pamary buvom, tai kaip ir papildomą pramogą apturėjom smile.gif
Atsakyti