Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir lengvos klasikos gerbėjos/-ai, 21 tema

Nelabai foto matosi, gali gyvai apziuret. mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

O Rotbandas paprastas, Knauf firmos.Negi jo buna visokiu rusiu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2012 09 05, 09:24)
Nelabai foto matosi, gali gyvai apziuret. mirksiukas.gif
..

Labai grazi palange, rastas toks, spalva wub.gif kas cia per mediena? kuo dengta?
Atsakyti
Caca* - grazu wub.gif
labai smalsu ir daugiau tavo namu kampeliu pamatyti... blush2.gif
Atsakyti
Caca, ačiū už foto 4u.gif man labai gražu wub.gif ir kutosai užuolaidos labai patiko tongue.gif ir dar paantrinsiu Svarstyklei - norėtųsi ir daugiau pamatyti - iš tiek, keik jau esi parodžius, matosi, kad namai gražūs ir įdomūs (o man tai svarbiau, nei vien tik gražūs) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirvita @ 2012 09 05, 09:29)
Labai grazi palange, rastas toks, spalva wub.gif  kas cia per mediena? kuo dengta?

Palanges klijuoto uosio.Beicavau "Zar" beicu (butent sitos spalvos dabar nebegamina) ir lakavau.

Dekui mergaites uz pagyras,netersiu temos savo foto ne i tema, nes mano namai tikrai nei provanso stiliaus, nei klasikos. schmoll.gif Nors yra abieju stiliu elementu.Greiciau skandinavisko, bet ir tai nevisai.BEt ir ne eklektika. g.gif Cobre geriau zinotu kokie tie mano namai. biggrin.gif
pvz pas dicki 1 kambario siena ispaisyta tikru grafiti. biggrin.gif

Uzuolaidos is "antru ranku", kazkada visam antram aukstui susirankiojau uz 200lt.Karnizai brangiau kainavo. rolleyes.gif O kutosus is Italijos sau lauktuviu parsiveziau, labai man ju reikejo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caca*: 05 rugsėjo 2012 - 10:03
QUOTE(Mirksniukas @ 2012 09 04, 20:40)
nelabai supratau - dėjot tuos metalinius kampukus ant sienų ir iš karto ant jų dažėt? ar rotbandu užtepėt tuos kampukus, kad nesimatytų?  g.gif jei taip - tai kokios rūšies rotbandą naudojot?
nes pas mus visos sienos/pertvaros ne iš gipskartonio, o iš blokelių. ir meistrai sako, kad kampukus būtinai reikėjo dėti tinkuojant sienas, dabar jų nebepaslėpsi. pačių sienų kampų pas mus nėra daug (gal 4 visam name), bet visur aplink langų angkokraščius juk irgi reikia., o tų jau nemažai. žinau, kas iš viso tų kampukų nedėjo ir gyvena, sako, kad netrukdo, jei kiek ir apsidaužė. bet nesu tikra, kad man patikų aptrupėję sienos g.gif

nedejo pas mus kampuku pries tinkuojant, nes pasak tinkuotoju gaunasi "sviestas sviestuotas", nes pries glaistant vis tiek dedasi kampukai. Tai mes ir nedejom is anksto, o tik dabar. klijuojam kampukus su rotbandu (vokisku), ir ant virsaus dar rotbando uztepam, kad pasisleptu kampukai. kazkaip graziai pas mus susilieja, nesimato to perejimo. Gal del to, kad tamsoka spalva dazem g.gif
Man be kampuku su aptrupejusiais kampais negrazu schmoll.gif
Atsakyti
Va radau foto, cia jau su rotbandu "apdirbtas"langas (ir kampukai ir gipsas pasleptas po rotbandu).
http://public.fotki....i/img-3488.html
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2012 09 05, 10:01)
Palanges klijuoto uosio.Beicavau "Zar" beicu (butent sitos spalvos dabar nebegamina) ir lakavau.

Dekui mergaites uz pagyras,netersiu temos savo foto ne i tema, nes mano namai tikrai nei provanso stiliaus, nei klasikos. schmoll.gif Nors yra abieju stiliu elementu.Greiciau skandinavisko, bet ir tai nevisai.BEt ir ne eklektika. g.gif Cobre geriau zinotu kokie tie mano namai. biggrin.gif
pvz pas dicki 1 kambario siena ispaisyta tikru grafiti. biggrin.gif

Uzuolaidos is "antru ranku", kazkada visam antram aukstui susirankiojau uz 200lt.Karnizai brangiau kainavo. rolleyes.gif O kutosus is Italijos sau lauktuviu parsiveziau, labai man ju reikejo...

man asmeniškai įomiausi namai ir būna, kur kelių stilių elementai suderinti skoningai. o pas jus, kiek matosi, taip ir yra, o prie viso gražumo ir įdomumo, dar ir šiluma dvelkia smile.gif

aš asmeniškai dabar tokią dilemą sprendžiu.. noriu visus namus dažyti viena spalva. o dičkis užsispyrė, kad jo kambarys būtinai žalias būtų. kažkaip nei šiaip nei taip man - viskas vienaip, o vienas kambarys žalias. iš kitos pusės pagalvoju, kad į 8-mečio norus jau reikia įsiklausyti ir kad anokia čia problema -nudažysim kokiu šviesiai žalsvu atspalviu, vaikas bus patenkintas, o iš bendro namų šviesaus kolorito labai neiškris tas kambarys. g.gif
va, mažoji 3-metukė aškina, kad jos kambarys turi raudonas būti, čia jau prasčiau būtų biggrin.gif bet ji lengviau perkalbama, pasiūliau užuolaidas su raudonais taškučiais vietoj raudonų sienų, tai sutiko, kad tinka tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2012 09 05, 11:01)

Nelabai svarbu koks tas stilius, ar bais vienoks ar bais kitoks - esme, kad matosi sirdies ideta bei rankos pridetos, kad butu gera ir grazu gyventi smile.gif Trauk daugiau foto 4u.gif Jos labai naudingos - gal kas negali apsispresti del kokiu nors sprendimu ir t.t.

Na o as pagaliau "isstenejau" savo internet. svetaine bigsmile.gif
Dabar ir mane, ir mano namus bei leles galesite pamatyti vienoje vietoje - www.dekorija.lt
Dideliausias ACIU visoms paskatinusioms ir palaikiusioms aciuks.gif friends.gif

P.S. Kalvariju audiniu parduotuve pasipilde graziais audiniais wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 05 rugsėjo 2012 - 10:58
QUOTE(mamagabi @ 2012 09 05, 11:52)

Dabar ir mane, ir mano namus bei leles galesite pamatyti vienoje vietoje - www.dekorija.lt

wub.gif wub.gif žiauriai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2012 09 05, 10:52)

Labai faina, kad pasiryzai tokiam projektui, 4u.gif bet mano kompo ekrane tavo puslapis netelpa. g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2012 09 05, 10:52)
* Nelabai svarbu koks tas stilius, ar bais vienoks ar bais kitoks - esme, kad matosi sirdies ideta bei rankos pridetos, kad butu gera ir grazu gyventi smile.gif Trauk daugiau foto 4u.gif Jos labai naudingos - gal kas negali apsispresti del kokiu nors sprendimu ir t.t.

** Na o as pagaliau "isstenejau" savo internet. svetaine bigsmile.gif

* labai labai pritariu thumbup.gif

** ilgai laukta turbūt ir visų šios temos skaitytojų bigsmile.gif svetainė, namai ir lėlės wub.gif wub.gif sveikinimai išlindus iš pogrindžio thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti