Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir lengvos klasikos gerbėjos/-ai, 21 tema

QUOTE(Mirksniukas @ 2012 08 27, 16:06)

o mes sekmadienį Rietavo turguj buvom. tikriausiai užtaikėm "ant blogojo sekmadienio",

Gyvenu Žemaitijoje, nepertoliausiai nuo Rietavo, tad į tą turgų kartas nuo karto nuvykstam pasicekavyti blush2.gif Na, ir ką aš galiu pasakyti - bent jau man tai visi sekmadieniai "blogi" pasitaiko. Kaskart nusiviliu ir sakau, kad daugiau nebevažiuosiu, bet po kiek laiko ir vėl užeina noras, vis tikiuosi pataikyti ant "gero" sekmadienio. Bet deja, kaskart nusiviliam... Tiesa, paskutinį kartą buvau nusižiūrėjusi, kaip sakė pardavėjas, rankų darbo anglišką porcelianinį kavos rinkinį. Bet pagailėjau pinigų, yra ir taip kur juos kišti šiuo metu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(NerBog @ 2012 08 27, 19:52)
, paskutinį kartą buvau nusižiūrėjusi, kaip sakė pardavėjas, rankų darbo anglišką porcelianinį kavos rinkinį. Bet pagailėjau pinigų, yra ir taip kur juos kišti šiuo metu cool.gif

O tai kiek už tokius reikaliukus nori? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kuzdaite: 28 rugpjūčio 2012 - 14:26
QUOTE(kuzdaite @ 2012 08 28, 15:23)
O tai kiek už tokius reikaliukus nori? blush2.gif

Vienoj vietoj norėjo 130 Lt, kitoj - 110 Lt. Tam pigesniajam trūko cukrinės, o ir šiaip man mažiau tų lėkščių pasirodė. O gal ir ne, nesigilinau per daug.
Šiaip kaip ir nebrangu ax.gif Kas tas šimtas litų - nueini į prekybcentrį vieną kartą ir nebėr unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(NerBog @ 2012 08 28, 22:22)
Vienoj vietoj norėjo 130 Lt, kitoj - 110 Lt. Tam pigesniajam trūko cukrinės, o ir šiaip man mažiau tų lėkščių pasirodė. O gal ir ne, nesigilinau per daug.
Šiaip kaip ir nebrangu ax.gif  Kas tas šimtas litų - nueini į prekybcentrį vieną kartą ir nebėr unsure.gif

Kaip uz deveta daikta, tai tikrai nemazai, as pries pusmeti pirkau, ta gal 130 mokejau, bet labai norejau, dar tie paveiksliukai nieko buvo, na ne tie kur buna tik zali, raudoni ar melyni 4u.gif
Atsakyti
Kokie langai jūsų fasaduose ?
Atsakyti
Daffni, patiko virtuvės baldai, tiksliau, jų nudažymas. Gal pasakytum, kuo dažyta ar kitaip apdorota? Ar sendinta?
Atsakyti
QUOTE(Boruze5 @ 2012 09 01, 10:28)
Kokie langai jūsų fasaduose ?

Musu namas netradicinis, isdestymas be galo keistas, tai vienoje puseje dideli vartsomi langai, apacioje toks skyrimas ir per viduri, vonios - elementarus kvadratas, o kitoje puseje planuojamos dideles vitrinos su skirtukais.
Atsakyti
Merginos, ateinu su pagalbos prasymu 4u.gif Reikia greitai apsispresti kokiu uzuolaidu noriu, o galvoj taip tuscia... blush2.gif
Pagrindines problemos - nevienodas langu aukstis (terasinis langas zemesnis nei paprastas) - tai reikia paslepti, vaiksciojimas i balkona - uzuolaidos tam neturetu trukdyti. Be to, gal uzuolaidu pagalba butu galima "paaukstinti" patalpa (koki deti karniza, kad jis nekristu i akis ir dar labiau neskaidytu sienos) blush2.gif Kampe tarp langu vyras nuplanaves kabinti televizoriu doh.gif Masciau apie lengvai krentancias linas+medvilne dienines ir naktines uzuolaidas, taciau kaip jas suderinti su televizoriaus kabejimo vieta, kad niekam netrukdytu doh.gif
user posted image
Ta pati uzuolaidu tipo parinkimo problema yra ir vonioje blush2.gif Langas i gatve, tad sleptis reikia biggrin.gif
user posted image
Busiu be galo dekinga uz visus patarimus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiupis @ 2012 09 01, 22:18)
Merginos, ateinu su pagalbos prasymu  4u.gif Reikia greitai apsispresti kokiu uzuolaidu noriu, o galvoj taip tuscia... blush2.gif
Pagrindines problemos - nevienodas langu aukstis (terasinis langas zemesnis nei paprastas) - tai reikia paslepti, vaiksciojimas i balkona - uzuolaidos tam neturetu trukdyti. Be to, gal uzuolaidu pagalba butu galima "paaukstinti" patalpa (koki deti karniza, kad jis nekristu i akis ir dar labiau neskaidytu sienos)  blush2.gif Kampe tarp langu vyras nuplanaves kabinti televizoriu  doh.gif Masciau apie lengvai krentancias linas+medvilne dienines ir naktines uzuolaidas, taciau kaip jas suderinti su televizoriaus kabejimo vieta, kad niekam netrukdytu  doh.gif
user posted image
Ta pati uzuolaidu tipo parinkimo problema yra ir vonioje  blush2.gif Langas i gatve, tad sleptis reikia  biggrin.gif
user posted image
Busiu be galo dekinga uz visus patarimus  blush2.gif

Svetainej dedi karnyzus vienam auksty ir tiek ax.gif . Dienines bus ar tik naktines uzuolaidos?
O vonioj gal uzuolaidas plius medines zaliuzes, kurias tik sukiosi g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Tiupis @ 2012 09 01, 23:18)
Masciau apie lengvai krentancias linas+medvilne dienines ir naktines uzuolaidas, taciau kaip jas suderinti su televizoriaus kabejimo vieta, kad niekam netrukdytu  doh.gif
Busiu be galo dekinga uz visus patarimus  blush2.gif

Jei Jums norisi naktinių kraštuose suimtų užuolaidų, manyčiau pirma reikėtų įtikinti vyrą kad pakabinti TV ten "nėra galimybės" blush2.gif bet kadangi atvesta elektra ten, bandyčiau skaičiuot kad pvz. komoda plius TV aukštis uždengtų tuos laidus, tuo labiau jei kampe bus naktinės užuolaidos, tai komodą su TV galima truputį "ištraukti" į kambario centrą ax.gif (čia aš apie tie kad nekabint TV bet palikt toj pačioj vietoj)

p.s. o nespindės saulė TV, labai jau vieta schmoll.gif bet jei yra kaip yra, vadinas reikia ieškot pačio geriausio sprendimo 4u.gif
Atsakyti
sveikos, idėja, kas turi kabinti užuolaidas, ten kur bus vaikščiojama į terasą. kadangi vasarą durys neužsidaro, o aš labai norėjau užuolaidų, tai suradau mechanizmą, kur būna viešbučiuose, kad per šonines virveles atitrauki užuolaidas, tai man labai pasiteisino, kai laksto pro tas duris, atitvreriu užuolaidos, jos taip gražiai prasiveria per vidurį, kai durys uždarytos - vėl suvariu, ir jos lygiai atsistoja į savo vietas. aš užuolaidas siuvau turguje, tai už mechanizmą mokėjau 100 lt, bet ilgai jo ieškojo, aišku, salonai gal jų turi 4u.gif šitaip dariau dar ir dėl to, kad kai turėjom balkoną ir visi į jį vaikščiojo, tai užuolaidų galai buvo baisūs, nutampyti, svečiui juk nepasakysiu - užuolaidas reikia traukti švelniai doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Kas del uzuolaidu ir vaiksciojimo i terasa ar balkona, tai as darau taip: kai buna intensyviai vaikstoma ar net is viso norime placiai duris atverti, as uzuolaida atstumiu ir dar susegu su tokia juostele, kurios galuose yra po magnetuka. Ja galima bet kuriooje vietoje susegt. Taip uzuolaida ir dailiai atrodo, o svarbiusia jos krastai nera tampomi nei rankyciu, nei skersvejis neisuka ir i lauka neisnesa.Iki tol pas mane buvo daug sukapojimu ant uzuolaidu, kai skersvejis jas istraukia is kambario ir dar durys uzsitrenkia. Tik tuos magnetukus as ne parduotuvej pirkau - tie labai galingi ir pacia dienine uzuolaida gadina. Pasidariau pati is rankdarbiuose parduodamu magnetiniu susegimu. 4u.gif Rekomenduoju smile.gif
Atsakyti