QUOTE(Liniuxxx @ 2012 07 11, 13:10)
Atejau patarimo pas jus
Kadangi laukiam pagausejancios seimos, brestam dvimetinuko kambario irengimui.
Pirksim visai ne provansiska lova, kuri man ne prie sirdies, taciau sikart svarbiausia, kad vaikas joje turetu stimula miegoti.
Lova tokia
http://sbaidejos.lt/...ova_90_x_200_cm
Sienos tapetuotos sviesiai, vos vos gelsvai, beveik be rastu, kaip patartumete pakreipti kambario tematika -svarstau galbut lovoj deti baltus vienspalvius pataliukus, bet kabinti ant lango raudonas uzuolaidas su baltais taskuciais. Ka manot?
Busiu dekinga uz mintis, nes kolkas klaidzioju juose is neapsisprendimo
Liniuxxx, tavo dvimetinukas jau pats tokia lova isirinko, ar cia mamyte nusprende, kad jam bus stimulas:)? Tikrai nepeiksiu pasirinkimo, nes nenutuokiu kokie maniskio norai bus po keliu metu, bet siaip mano kleckui irgi 2 metai jau ant nosies, tai as jam kaime pastaciau sia
lovyte, apvilkau tokius
pataliukus, dar pasiuvau lovatiese su arkliukais, ir vaikas iki tol miegojes su tevais vienoj lovoj, gavo nauja kambari, nauja lova ir smagiai nuejo miegot:0
Atsiprasau, jei tavo nuojauta sako kitaip, bet mano manymu tokio amziaus vaikai patys dar nepriima tokiu sprendimu, kurie nesikeistu po dienos ar dvieju:)
kazkaip noriu tiket, jog visa esme butu pateikime, o ne konkreciame daikte. kaip tu jam pateiksi ta jo kambari, ta lovyte ir isaiskinsi kodel jis turetu miegot joje. Manau viska galima aiskinti, ne akcentuojant, kad tai lova - masina, ir todel eik ir miegok:)
Na, bet cia tavo vaikas ir tu po kol kas sprendi pati uz ji
ka benuspresi, man berniukui raudonos- melynos - baltos derinys yra