Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir lengvos klasikos gerbėjos/-ai, 21 tema

QUOTE(Liniuxxx @ 2012 07 04, 20:52)
Visgi manau, kad Juma81 turejo omeny sita parduotuvele:

http://dekoriukas.lt/

4u.gif

Taip, šitą. Ačiuks 4u.gif
Atsakyti
Atejau patarimo pas jus 4u.gif

Kadangi laukiam pagausejancios seimos, brestam dvimetinuko kambario irengimui.

Pirksim visai ne provansiska lova, kuri man ne prie sirdies, taciau sikart svarbiausia, kad vaikas joje turetu stimula miegoti.
Lova tokia
http://sbaidejos.lt/...ova_90_x_200_cm

Sienos tapetuotos sviesiai, vos vos gelsvai, beveik be rastu, kaip patartumete pakreipti kambario tematika -svarstau galbut lovoj deti baltus vienspalvius pataliukus, bet kabinti ant lango raudonas uzuolaidas su baltais taskuciais. Ka manot?
Busiu dekinga uz mintis, nes kolkas klaidzioju juose is neapsisprendimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuxxx @ 2012 07 04, 18:52)
Visgi manau, kad Juma81 turejo omeny sita parduotuvele:

http://dekoriukas.lt/

4u.gif

Kurioj vietoj Urme sita parduotuve yra? Kontaktuose nerandu adreso g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuxxx @ 2012 07 11, 13:10)
Atejau patarimo pas jus 4u.gif

Kadangi laukiam pagausejancios seimos, brestam dvimetinuko kambario irengimui.

Pirksim visai ne provansiska lova, kuri man ne prie sirdies, taciau sikart svarbiausia, kad vaikas joje turetu stimula miegoti.
Lova tokia
http://sbaidejos.lt/...ova_90_x_200_cm

Sienos tapetuotos sviesiai, vos vos gelsvai, beveik be rastu, kaip patartumete pakreipti kambario tematika -svarstau galbut lovoj deti baltus vienspalvius pataliukus, bet kabinti ant lango raudonas uzuolaidas su baltais taskuciais. Ka manot?
Busiu dekinga uz mintis, nes kolkas klaidzioju juose is neapsisprendimo biggrin.gif

Liniuxxx, tavo dvimetinukas jau pats tokia lova isirinko, ar cia mamyte nusprende, kad jam bus stimulas:)? Tikrai nepeiksiu pasirinkimo, nes nenutuokiu kokie maniskio norai bus po keliu metu, bet siaip mano kleckui irgi 2 metai jau ant nosies, tai as jam kaime pastaciau sia lovyte, apvilkau tokius pataliukus, dar pasiuvau lovatiese su arkliukais, ir vaikas iki tol miegojes su tevais vienoj lovoj, gavo nauja kambari, nauja lova ir smagiai nuejo miegot:0
Atsiprasau, jei tavo nuojauta sako kitaip, bet mano manymu tokio amziaus vaikai patys dar nepriima tokiu sprendimu, kurie nesikeistu po dienos ar dvieju:)
kazkaip noriu tiket, jog visa esme butu pateikime, o ne konkreciame daikte. kaip tu jam pateiksi ta jo kambari, ta lovyte ir isaiskinsi kodel jis turetu miegot joje. Manau viska galima aiskinti, ne akcentuojant, kad tai lova - masina, ir todel eik ir miegok:)
Na, bet cia tavo vaikas ir tu po kol kas sprendi pati uz ji 4u.gif
ka benuspresi, man berniukui raudonos- melynos - baltos derinys yra wub.gif
Atsakyti
QUOTE(daffni @ 2012 07 11, 16:17)
Liniuxxx, tavo dvimetinukas jau pats tokia lova isirinko, ar cia mamyte...
Na, bet cia tavo vaikas ir tu po kol kas sprendi pati uz ji 4u.gif
ka benuspresi, man berniukui raudonos- melynos - baltos derinys yra wub.gif

Labai tolerantiskai pateiktas atsakymas drinks_cheers.gif
Liniuxxx - na tikrai net nepagalvociau, kad tu galetum rinktis (ka jau ten rinktis, ziureti bigsmile.gif ) i tokia lova mirksiukas.gif
Visa esme tik poziuryje, ypac kalbant apie daiktu parinkima maziems vaikams.
Mintis vaikui miegoti masinoje man isvis keista - absoliutus prekybinis marketingas schmoll.gif Nepasiduok tokioms provokacijoms protest.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 11 liepos 2012 - 17:57
QUOTE(daffni @ 2012 07 11, 15:17)
...as jam kaime pastaciau sia lovyte...

mano anukas irgi tokioje miegojo maziukas - vis eidavo vakarais pas avytes... smile.gif
Mano nuomone tokia pat kaip ir tavo, bei mamagabi. Vaikui reikia aktyvumo diena, o ejimas i lova turetu buti kuo labiau romantiskas, nuteikiantis ramybei, saldiems sapnams....
Nebent uzauges bus "furistas", tada jau galima nuo mazens pradeti pratinti masinose miegoti tongue.gif (draugiskas jumoras).
Tevai kazkodel iesko namuose jaukumo, atsipalaidavimo, provanso (tai juk kaimas placiaja prasme), o vaikams jau vos ne nuo kudikystes kisami technikos stebuklai diena ir nakti. Vaikams gi taip pat reikia ir ramybes, ir atsipalaidavimo, ir naturalizmo. Beje, kuo ilgiau, tuo geriau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 12 liepos 2012 - 08:19
Liniuxxx, pilnai pritariu visoms aukščiau išreikštoms nuomonėms. Dvimetis, tai ne keturiolikmetis, jis viską priima iš aplinkos, tėvų, nuomonę taip pat...tik pats pateikimas svarbu. Net ir paauglius švelniai galima įtakot jų pasirinkime, su dvimečiu viskas daug paprasčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Mums kaip ir Liniuxx siuo metu aktualus lovytes parinkimas dvimetei. Tai noriu labai padekoti uz visas cia pateiktas nuomones ir ypac Daffni uz uzrodyta nuostabia lovele 4u.gif wub.gif Ne veltui atejus i sia tema tiesiog dusia atsigauna wub.gif
Atsakyti
Ui gerai kad as cia irgi apsilankiau 4u.gif lovyte su avytem wub.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif

pritariu daugumos nuomonei dėl dvimetukų nuomonės formavimo - svarbu ne pats daiktas, o jo pateikimas. mes kai dičkį į jo kambarį perkėlėm, tai visa esmė buvo SAVO baldų laukime (gaminomės, tai užtruko, o tai tik didino mažojo norą pagaliau viską gauti tongue.gif ), kalbėjime apie tai, paskui - žaisminguose patalėliuose ir lovatiesėje, paveikslėliuose prie lovos ir kitose mielose smulkmenose, kurie ir pavertė jo kambarį savu, laukiamu ir paskui labai mėgstamu. todėl kai baldai pagaliau atkeliavo, tą patį vakarą pats persinešė savo daiktus iš mūsų miegamojo (kur buvo įpratęs miegoti ne savo lovytėj, o mūsų lovoj) ir visam laikui įsikūrė SAVO kambaryje smile.gif

dabar laukia mažosios persikraustymas į savo kambarį, ir vis kai nuvažiuojam į namą, ji jau žino, kuris kambarys bus jos. dėl lovos, tai jei būtų jos valia, ta lova būtų ružavų ružaviausia biggrin.gif bet kadangi kol kas mano nuomonė šį tą reiškia, tai lova ružava tikrai nebus - paprasčiau yra pakeisti pataliukus, lovatiesę ir pan dalykus nei baldus tongue.gif
o kad jau apie lovas kalbam, ką manot apie šią? http://www.ikea.com/...ucts/S59827956/
man ji labai graži, tik tas metalo šaltumas gasdina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirksniukas @ 2012 07 12, 13:29)
man ji labai graži, tik tas metalo šaltumas gasdina g.gif

atkreipčiau dėmesį į ranktūrius, lovos galuose turėtų būti nelabai patogu remtis ranka ax.gif ir man tie vertikalūs strypukai nelabai blush2.gif iš tokio tipo man labiau tokios patinka, tie horizontalūs ornamentai sušvelnina tuos vertikaliuosius strypukus ax.gif
http://www.sbabaldai...e_lova_90x200cm

Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2012 07 11, 14:17)
Kurioj vietoj Urme sita parduotuve yra? Kontaktuose nerandu adreso  g.gif

zaliojoj galerijoj ties viduriu, nepamenu sandelio, skambtelk jiems pasiklaust 4u.gif

Nu, merginos, gerai jus cia mane sudirbot blush2.gif biggrin.gif

Bet esu dekinga, tikrai, nu klaiki man ta masina lova, paprasciausia maniau, jog mazasis, tiesiog pamises del masinu, galbut tures didesni nora savo kambary miegot, nes kaip bebutu -jo perkelimas is tevu kambario i atskira jau yra vaikui sioks toks stresas.

Nu aciu. Daffni, jau rasau tau i az biggrin.gif
va sita lovyte dar super, ypac kambaryje, kuris dar neturi spalvu ax.gif
http://www.ikea.com/...606/#/S39858939
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liniuxxx: 12 liepos 2012 - 13:13