Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir lengvos klasikos gerbėjos/-ai, 21 tema

QUOTE(dea @ 2012 07 02, 21:46)
langai bus mediniai o pertvareles tos viduj plastikines

Net nezinau ar negaila butu man langu jei jie naturalaus medzio - uzdazyt g.gif
Gal noretusi, kad matytusi, kad mediniai?

O tos juosteles, gi gali klijuotis is isores, arba is vidaus - nepatiks - nuplesi, kitokia spalva uzsidesi. Gal kai jau bus langas - tada ir paziuresi kokia spalva tinka?
Atsakyti
nea, mes tas pertvareles desime i vidu ( tarp stiklu), taip patogu valyti langa ir po kazkiek metu neatsoka tos priklijuotos smile.gif tik klausimas kaip atrodys, jei darom langus tuos su baltu laku, bet kur persisviecia medis, o pertvareles grynai baltos g.gif nera jokio gyvo pavyzdzio...
Atsakyti
Šeima is 5, prasitrink pasta, negaliu prisibelst biggrin.gif
Atsakyti
daffni, visiškai atsitiktinai užklydau į šią temą. Labai gražus jūsų interjeras. Neperkrauta viskas. Papuošite jaukiomis smulkmenėlėmis ir bus tobula wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuxxx @ 2012 07 03, 20:57)
Šeima is 5, prasitrink pasta, negaliu prisibelst  biggrin.gif

Nu gerai, zinok kazkaip bandysiu, neprasitrina man jis kazko... blush2.gif
Atsakyti
Kažkada kažkuri buvo įdėjusi nuorodą į Urmo bazės vieną parduotuvę su įvairiom smulkmenom, indais (tokių panašių yra Megos valgomojo salone). Gal kas nors pamenat ar žinot tą parduotuvę?
Atsakyti
QUOTE(Juma81 @ 2012 07 04, 16:16)
Kažkada kažkuri buvo įdėjusi nuorodą į Urmo bazės vieną parduotuvę su įvairiom smulkmenom, indais (tokių panašių yra Megos valgomojo salone). Gal kas nors pamenat ar žinot tą parduotuvę?

Jei informacija nepasenusi atsakau:
www.sendaikciai.lt
Adresas: Pramonės pr. 16, Kaunas, Rytinės rampos 21 salė.
Atsakyti
Visgi manau, kad Juma81 turejo omeny sita parduotuvele:

http://dekoriukas.lt/

4u.gif
Atsakyti
MamaSandra, pameni, kai burbejau ant tavo pasiulyto Ziegler kilimo? Nusipirkau staliukus i svetaine, tai dabar ir to kilimo uzsireike doh.gif na ne konkreciai to, kuri tu siulei, bet butent Ziegler biggrin.gif Dabar man jau ir rastai be galo tinka, ir pats kilimas nerealiai patinka biggrin.gif
mano mazasis staliukas, didziojo dabar nepavyks nufotografuoti . na bet cia is tos serijos, kai vienas staliukas prie sofu turi buti, o mazesnis skirtas sone sofos, lempai ir pan. pastatyti. i tai, kas ant staliuko, prasom demesio nekreipti, cia mes vis dar norvegijoje sveciuojames, tai tenka kazkur viska susandeliuoti-sustabeliuoti, kol namo issiruosim ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 06 liepos 2012 - 07:45
QUOTE(Cobre @ 2012 07 06, 09:43)

mano mazasis staliukas, didziojo dabar nepavyks nufotografuoti . na bet cia is tos serijos, kai vienas staliukas prie sofu turi buti, o mazesnis skirtas sone sofos, lempai ir pan. pastatyti. i tai, kas ant staliuko, prasom demesio nekreipti, cia mes vis dar norvegijoje sveciuojames, tai tenka kazkur viska susandeliuoti-sustabeliuoti, kol namo issiruosim  ax.gif

tai nest staliukai? vietoj staliuko viduryje kambario pasirinkom butent siuos nest staliukus, pastatomus prie sofos arba tiesiog sustumiant viena po kitu. cobre negalima neatkriepti demesio, vaizdas uz lango wub.gif
Atsakyti
ne, cia ne tas variantas. cia du staliukai. ieskojau kad didysis butu pakankamai ilgas ir nebutu zemas labai. va sitie mano
http://www.finn.no/f...amp;adTypeId=67

pagal ideja turetu atrodyti panasiai, kaip cia, mano ir sofos taip sustatytos ir tokio dydzio (mano megstamiausias minktu baldu butent toks derinys ir butent toks sustatymas, o ir labai patogus)

user posted image
tik pas mane bus per mazai vietos, kad pastatyti prie sofos mazaji, tai jam bus skirta kita vieta.

o gyvenant norvegijoje, tai klasikos ir net provanso megejams tikrai galima visokiu puikiu dalyku uz padorias kainas nusipirkti, tik reikia pastoviai sekti. mano abu staliukai kainavo 500 litu, nera kapeikos, bet visai ir nedaug, kaip uz du ir be defektu. plius rasti tokio dydzio ir aukscio staliuka, kaip didysis, Lietuvoje be galo sudetinga (na ir, kad tiktu).

Vaizdas uz lango tikrai pasaka, namas kalne, uz lango slaitas, miskas, kai salta buvo, tai stirnos ateidavo po pat langais ir guledavo uz keliu metru praktiskai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 07 06, 07:43)

nuostabus pirkinys wub.gif .
Atsakyti