QUOTE(Nerytė @ 2006 11 10, 21:16)
na pas mane panasus atvejis.... siaip isskyromis nesiskundziu, bet pries koki gera men. man ju dar padaugejo

, nuejau pas gydytoja, pasirodo - uzdegimas

, israse zvakutes (kazkokias su kakavos sviestu), panaudojau ir lyg tu isskyru apmazejo, pati pajauciau, bet kai padare tepinelio tyrima vis tiek kazkie rado tu bakteriju, bet gydytojas pasake, kad jau nebegydys toliau, nes pas nesciasias beveik niekada nebuna labai svaru (man kaip jis aiskuno tai svarumo skale yra nuo 1 iki 6; 1,2 - svaru, o nuo 3 iki 6 jau kazkokie virusai kaupiasi), tai tipo 1 tai gal tik naujagimiai turi, paprastai visos moterys turi 2 laipsni, na pas mane trys, bet jis nusprende nebegydyti

, taip ir likau nesuprasta, bet tikiuosi, kad tai nepakens vaisiui, nes pati jauciuosi gerai
Manyciau, kad tavo gydytojas visgi turi skirti tau gydyma. Paaiskinsiu, kodel taip manau. Nestumo pabaigoje ir mano tepinelyje rado bakteriju, irgi sake, kad nieko baisaus, tai budinga nesciosioms. Bet israse zvakuciu kursa (10 zvakuciu). Is ju as spejau sunaudoti tik 2, trecia vakara prasidejo gimdymas

Ir nors man dare cezari, bet mano dukryte sugebejo uzsikresti nuo manes tomis bakterijomis (gyd. sake, kad traukiant is gimdos vaika jam visgi is mamos kliuva tu bakteriju, kuriu nesiotoja yra mama). Ir nukentejo butent mazyles akytes. Is pradziu puliuoti pradejo viena akyte, o po to - kita. Aisku, tai nera kazkas super baisaus, bet vis tiek baisu ziureti, kai vaikui sutinsta akis per puse zando, lyg melyne butu, is akies varva puliai, o po miego vaikas tiesiog neatplesia tos akies, nes ji sutinus ir blakstienos susiklijavusios nuo vaistu ir puliu misinio... Gal as per daug jautri, bet man sirdis plyso i ja ziurint ir vis bijojau, kad ta infekcija nepakenktu regejimui. Na, bet per pora savaiciu intensyvaus gydymo issigydem
Todel nusprendziau kad kai lauksiuosi kitasyk

butinai prasysiu kuo daznesnio tepinelio tyrimo ir butinai gydymo.