QUOTE(jurgitele12 @ 2006 08 31, 15:56)
Mane irgi ta pati priblemele uzpuole

siandien is ryto nuejau pas savo gydytoja (net sunervino kad ta mano gydytoja atrode tokia nepetenkinta,tipo ko cia atejau ,nu bet cia ne apie tai:) tai va ji skyre man toki prausikli "Dercome",jis aisku brangokas 40 lt,reikia ji naudoti 2 kartus per diena,i jo sudeti ieina pieno isrugos naturalios ir tai skatina odos regeneracija.Gydytoja sake turetu padeti. Esu nescia taigi labai susirupinau. Siulyciau ir jums pabandyti si prausikli,jeigu aisku pinigeliu negaila..jis tikrai nepakenks,o ar pades galesiu pasakyti ilgiau panaudojus. Taciau kai mane taip vargina tie nemalonumai,ypac vakarais,tai as jau pasiryzusi viska isbandyti:)
As visalaik naudoju Dercome femme, jis tikrai geras prausiklis, bet vien tik jis nuo pienliges, jei dabar ja sergi, nepades ( bet tikriausiai tau gydytoja papildomai paskyre zvakuciu nuo pienliges). O naudoti ji galima tiek kartu per diena, kiek tik yra poreikis (nebutinai du kartus

)
O siaip is tikruju kai pradejau vartoti si prausikli, pienlige sirgdavau daug reciau, o dabar jau daugiau nei metai ja nebesergu (tfu, tfu, tfu).