Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė nėštumo metu

Ir man buvo ir yra tos zarazos. Nestumo metu naudojau labai daug zvakuciu, bet padedavo tik trumpam. Ir po gimdymo vel ta pati problema. Naudojau zvakutes ir kartu geriau kapsules, tai buvo praeje. ramu buvo 3 men., o paskiau vel. ir nezinau ka jau daryti. ypac man pasireiskia pries menesines, nezinau ar tai normalu. g.gif
Atsakyti
Sveikutes. Ir mane pries kelias dienas sita bjaurastis pradejo kamuoti sad.gif . Pirmo nestumo metu, kiek pamenu, naudojau Polyginax. O dabar mano gydytoja atostogauja, tai nenoriu nieko i vidu detis. Gerai, kad jus cia radau rolleyes.gif ... Pabandysiu apsiplauti su medetkom. Nes mano galva soda tai nelabai tinka. Juk reikia daugiau valgyti jogurto, kefyro, o juk jia tai pieno rugstis. O soda tai kaip ir sarmine medziaga g.gif . Ir dar zudo daugiau bakteriju negu reikia.
Ai, va dar prisiminiau viena toki buda: jogurto (bet tik gyvo ir be jokiu priedu) galima pasitepti isoriskai ir pacia maksti. Cia mano pries tai buvusi gydytoja patare. Ten tokios pacios medziagos, kaip ir Polyginax'e. Reiks ir paciai pamegint.
Atsakyti
As su jogurtu pasitepiau tris dieneles, ir man kaip ir praejo clap.gif clap.gif !!! Bent jau neniezti, o ir isskyru sumazejo.
Jogurtu as tepuosi vakare pries eidama miegoti. Nieko nenuplaunu.
Atsakyti
Man vienintelis issigelbejimas - oro vonios biggrin.gif ir daug skysciu (nezinau kaip tai susije, bet kai tik maziau geriu kuria diena situacija iskart blogeja unsure.gif )
Atsakyti
QUOTE (sayonara @ 2004 07 13, 10:28)
Sveikos,

Nesilaukianchios ishbandykit Diflukan'a. Labai veiksmingas. 4-12 men. pavartojus profilaktiskai (kas menesi po 1 kapsule isgerti) praktishkai visa problema labai ilgam dingsta. Bet patariu tartis su gydytoju..smile.gif

Labai veiksmingas vaistas, tik beda ta, kad nei nestukems, nei maitinancioms jo negalima sad.gif . Man padedavo Gyno Pevoril, nezinau ar tiksliai parasiau pavadinima. Ir dar vienas patarimas - gydikites kartu su vyru. Nes vyras yra pienliges nesiotyojas, nors pats jokiu ligos simptomu nejaucia. Tai tiek
Atsakyti
Padeda "Tantum Rosa" is granuliu paruostas tirpalas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Lexana @ 2004 08 07, 13:05)
Padeda "Tantum Rosa" is granuliu paruostas tirpalas. smile.gif

Bet nestumo metu grieztai negalima "dusintis" blink.gif
Atsakyti
O as savaite dejausi Mycogal zvakutes. Ir vyra gydziau su tepaliuku. Dabar viskas thumbup.gif . Nors dar nezinau, ka tepinelis parodys, bet nors nemaloniu pojuciu nebeliko clap_1.gif .
Atsakyti
Sveikos,
O jus kurias kankino pienligė nėštumo metu žinot ką jus nešiojat? Man dabar viena gydytoja pasakė,kad tai gali būti ir dėl to,kad vaiko ir motinos priešingos lytys g.gif Man tai lyg ir pasitvirtino, paskutinis ultragarsas parodė,kad aš nešioju sūnelį...O pienligė atsinaujina kas trys savaitės...Nepadeda jokie vaistai, nei "Lomexin", nei kiti...Dabar aš naudoju nistatino žvakutes ir turbūt naudosiu profilaktiškai po 1 per savaitę, nors ir nebus jokių pojūčių...O prieš gimdymą galvoju,kad reikėtų pakartoti visą kursą...Noriu,kad 2.gif atkeliautų švarus į šį pasaulį wink.gif
Atsakyti
yra tokia versija, kad jei daznai pasikartoja pienlige nestumo metu - tai zenklas, kad padidejes cukraus kiekis kraujyje. turimas omeny tas Gestacinis Diabetas. Nenoriu nieko gasdint. bet pasikluskit gydytojos apie tai.
Atsakyti
ziedadulke, pas mane viskas gerai su tuo cukrumi kraujyje buvo.... dabar po gimdymo, kol kas ta zaraza i pavir5siu nelenda, bet dar tik antra savaite eina.....bus matyts toliau...
o del lyciu skirtumu, KAMELIJA, -as irgi suneli pagimdziau, gal ir yra tiesos tame ka tu sakai ??? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE (dzeka @ 2004 08 05, 16:13)
QUOTE (sayonara @ 2004 07 13, 10:28)
Sveikos,

Nesilaukianchios ishbandykit Diflukan'a. Labai veiksmingas. 4-12 men. pavartojus profilaktiskai (kas menesi po 1 kapsule isgerti) praktishkai visa problema labai ilgam dingsta. Bet patariu tartis su gydytoju..smile.gif

Labai veiksmingas vaistas, tik beda ta, kad nei nestukems, nei maitinancioms jo negalima sad.gif . Man padedavo Gyno Pevoril, nezinau ar tiksliai parasiau pavadinima. Ir dar vienas patarimas - gydikites kartu su vyru. Nes vyras yra pienliges nesiotyojas, nors pats jokiu ligos simptomu nejaucia. Tai tiek

Patarkit, kokiais vaistais gydote vyrą, kokiais tepalais. Pvz. man jei užeina grybelis, tai labai daug vargstu, nes labai nepasiduoda gydymui. Visus šitam skyrely aprašytus vaistus esu naudojus. Šiuo metu lyg ir neturiu, bet užtat baisiau turiu, niekaip neatsikratau bakterijų, tik išsigydau vieną, padaro pasėlį - randa kitą. baigiu nusibaigti nuo antibiotikų. O jei norite padėti grybelį išgydyti, vartokite priedo daug vitaminų, LINEX - ten gerosios bakterijos. Aš dar stiprinu imunitetą ežiuolės tinktūra. Grybelis rodo pasilpusį organizmą, sumažėjusį imunitetą ir nėštumo metu hormonų pusiausvyros sutrikimą. Taigi stiprinkitės.
Atsakyti