Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė nėštumo metu

Sveikos,

mane irgi kankina ta pienlige, tik pasigydai ir poros savaiciu vel.........
Daktare visada sako naudoti tik Macmiror zvakutes, na jos padeda, bet po poros savaiciu...
Pienlige kamavo ir pries nestuma, bet netaip daznai, tada dar naudodavau pigesnes Polyginax.
Naudoju tik medvilnines kelnaites ir ju tikrai yra graziu clap.gif , o iklotu nenaudoju, pas mane isskyru nedaug, o paketus naudodavau tik naturalaus pluosto, o Always su celofanu netinka, po ju budavo iskart ta zaraza.
Dabar vietoj macmiros kolege pasiule naudoti Nistatina (juk visose zavkutese nuo grybelio ieina Nistatin) - irgi padejo, bet.....
Dar ta kolege turi dvi dukras, o pienlige sirgo nestumo metu su abiejomis, tad del lyties, kad nelabai tikiu.
Del cukraus kiekio - pas mane visi tyrimai ciki.
Manau, kad visa nestuma si zaraza neatstos, tik reikia tiketis, kad per gimdyma jos nebus, kad vaikeliui burnytes pienlige nebutu sad.gif

O gal ta pienlige neisgydoma?
Atsakyti
Patarkit, kokiais vaistais gydote vyrą , kokiais tepalais?

manajam tai gydytoja buvo paskyrusi Macmiror tepaliuka,o man vis skiria Macmiror zvakutes.Bet tiesa pasakius man jos kaip numireliui zvake,nu absoliuciai nepadeda mad.gif Pries pora savaiciu vel sunaudojau 4,bet pasidare ne geriau,o dar blogiau,isskyru dar padaugejo blink.gif

o del "Tantum Rosa" tai gydytoja sake,kad galima juo apsiplovinet ir nestumo metu,bet as dar nebandziau
Atsakyti
Sveikos, nestukes thumbup.gif
as cia per visus skyrius skelbiuosi, bet noriu info rolleyes.gif
noriu ir jusu paklaust, ar kuri gydetes pienlige pries pat nestuma? as va kaip tik vartojau mycosyst kapsule ir mycogal zvakutes ir planuoju vaikuti, taigi po keliu dienu man vaisingos dienos, tai problema tokia, kad bijau, kad jei pastociau ta mycosyst kapsule nepakenktu jam, kaip jus manote?gal ka apie tai girdejote ar is patirties? nu dekui rolleyes.gif
Atsakyti
Labas, Masako,
zinau tik tiek, kad daugelis merginu butent del pienliges negali pastoti sad.gif(((((((((((((((
o jei tu pastosi, tai nemanau kad galetum pakenkti... bet aisku geriausia su gydytoja pasikonsultuoti... as pati nestumo metu gydziaus gydziaus, bet nepasakyciau, kad labai efektyviai.... dabar, po gimdymo, tfu tfu tfu kol kas nera tos zarazos..
sekmes tau
Atsakyti
Paskaitykit Polygynax anotacija atidziau ir pagalvokit,ar jums tikrai butent sito vaisto reikia,jei nestumo metu nustatyta pienlige be jokios gretutines infekcijos.Pienlige-grybelis,ir nieko daugiau.Kam jums,nestukes, kaisiotis papildomai vietiskai veikiancius du antibiotikus?

http://vic.vvkt.lt:8...3,1,2#_Section3

Kazkuriai is jusu daktare sake,kad i jogurta ieina panasios medziagos kaip i Polygynax.Cha,kas suras bent viena tokia,duodu simta litu thumbup.gif

Atsiprasau,kad gana astriai issireiskiu,bet kartais reikia isigilint,kiek tiesos yra gydytoju zodziuose.Jie nevisada sako simtaprocentine tiesa.Pasirupinkim savimi ir pacios-bent jau anotacija vaisto paskaitykim.
Papildyta @ [mergetime]1096398399[/mergetime]
http://www.sveikas.l...23&id2=&linkID=
Kaip gerai,kad yra internetas
clap_1.gif clap.gif
Viska,ko reikia,gali rasti.
Atsakyti
Nu as tai dabar persigandau. Man kai dar nestumas matesi tik teste, o ultragarsu nieko nesimate, tai daktare mane israklinejo ir su saukstais ir be saukstu, paeme kaklelio onkocitologini, visokius tepinelius, paselius ir israse vagisan, nes tepinelis pasirodo buvo su "kokais", leukocitu pilnas regejimo laukas ir t.t. doh.gif
O visam forume skaitau, kad pirma trimestra "nieko kisti ten negalima"! Nors laukiuosi antro, bet vis tiek issigandau. unsure.gif
Dabar mane prasau paguosti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žieddė: 29 rugsėjo 2004 - 22:37
QUOTE (vilte @ 2004 09 13, 14:21)
Patarkit, kokiais vaistais gydote vyrą , kokiais tepalais?

tinka ir tepalas Clotrimazol, taip pat Lomexin, jei neklystu...
Atsakyti
o as pastebejau labai keista dalyka...po santykiu kokias 3-4 dienas pienlige stabiliai dingsta( vartojam lubrikanta), o jei nera po to ju, tai ir vel prasideda grauzimas. isvada: kuo daugiau myletis rolleyes.gif
Atsakyti
wink.gif sveikos,būsimos mamytės,man tai nesvetima tema-nėštumo metu naudojau 3 kartus MACMIROR KURSĄ-KARTU SU VYRU/JIS TEPALĄ TĄ PATĮ/8 DIENAS,tuo pačiu metu 2 kartus dienoje apsiprausdavau sodos tirpalu thumbup.gif,ir dar neradau niekeno nepaminėtą BORAX GLYCERINO 20PROC TIRPALAS-JIS GAMINAMAS.Šis dalykas žiaurus-tik gydymas nemalonus-man gydytoja 4 kartus /į dieną po kartą /praplovimus darė- blink.gif jai tai žaiurei nemalonu-o man po to koks kaifas-jau vakare geriau būna,dar grįžus pasigamindavau švarų merlės-vatos tamponėlį išmirkydavau tirpale ir į makštį 2 val įsidėdavau-patikėkit labai geras vaistas/paklauskit gydytojų/.IR nakčiai žvakutes macmiror dėjau.Netikėkit kad pienligė nekenksminga-ji gali pragraužti vandenmaišį sad.gif man vos taip nenutiko-bandykit visus būdus,o jei mano ką sudomino -nesivaržykit klauskit į asmeninę dėžutę,tiesa -dabar aš 2.gif auginų šaunų sūnų biggrin.gif Nesirkit,gerų nuotaikų nestuke.gif
Atsakyti
doh.gif pamiršau pasakyti-kad visos kurias kankina ištisinė pienligė -paprašykit ,kad paimtų pasėlį-tai toks tyrimas kai iš makšties ima tepinėlį ir siunčia į laboratoriją-atsakymas būna po savaitės-taip randamas stafilokokas lyg tai/tai žarnyno bakterija/ji pereina į makštį nėštumo metu dėl vidaus organų pakitimų.Taip suaugusiam žmogui ji nekenkia,o va 2.gif labai.Jis gimstant gali gauti tą bacilą ,o nuo jos gaunasi plaučių uždegimas sad.gif Man nėštumo metu 3k buvo pienligė-taip nešiojau gerai,bet vieną dieną nuo tos bjaurybės pasirodė kraujas/galvojau,kad priešlaikinis-buvo 8 mėn.,bet paėmę pasėlį rado tą bacilą blink.gif gėriau žiaurius antibiotikus,nes net negalėjau ginčytis /vienas žymus prof liepė/.Dar gimdymo metu suleido 5000 vnt penicilino-ir vaikiukas gimė sveikas ir žvalus-laiku 38 sav. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (zyzė @ 2004 10 06, 19:48)
doh.gif pamiršau pasakyti-kad visos kurias kankina ištisinė pienligė -paprašykit ,kad paimtų pasėlį-tai toks tyrimas kai iš makšties ima tepinėlį ir siunčia į laboratoriją-atsakymas būna po savaitės-taip randamas stafilokokas lyg tai/tai žarnyno bakterija/ji pereina į makštį nėštumo metu dėl vidaus organų pakitimų.Taip suaugusiam žmogui ji nekenkia,o va 2.gif labai.Jis gimstant gali gauti tą bacilą ,o nuo jos gaunasi plaučių uždegimas sad.gif Man nėštumo metu 3k buvo pienligė-taip nešiojau gerai,bet vieną dieną nuo tos bjaurybės pasirodė kraujas/galvojau,kad priešlaikinis-buvo 8 mėn.,bet paėmę pasėlį rado tą bacilą blink.gif gėriau žiaurius antibiotikus,nes net negalėjau ginčytis /vienas žymus prof liepė/.Dar gimdymo metu suleido 5000 vnt penicilino-ir vaikiukas gimė sveikas ir žvalus-laiku 38 sav. thumbup.gif

joooooo, as biski apakus... nes pas mane rado ta stafilokoka, bet sake, kad nereikia jo gydyt...siaip mano daktaras - ginekologas-akuseris, turintis labai daug patirties, jis sake, jog anksciau skirdavo gydyma, bet ir vel apsikresti greit galima, kas linke tai bacilai (gali buti kad as cia kazka nusisneku laugh.gif ), nu zodziu vieniem jinai limpa, kitiem ne, bet apsikreciama per ora wink.gif ir jokiu priezasciu nebandyt pastot jis man nenurode g.gif
zyze, o tu tikrai butent del to stafilokoko gerei tuos antibiotikus? ohmy.gif gal del kitos priezasties?
Atsakyti
wink.gif taip -tikrai ,dėl tos bacilos gėriau antibiotikus- sad.gif Man skyrė dakatarai po vizitacijos Krikščioniškuose gimdymo namuose Kaune.Jei neklystu jie vad.EMU(EROTROMICINAS).O neskirti-negali -juk būtent gimdant -ta bacila blink.gif persiduoda naujagimiui sad.gif tai kad pasikonsultuok su dar su vienu gydytoju g.gif Tiesa -juk dar gimdant suleidžia antibiotikus sad.gif Aš kalbu kad nestuke.gif būtina-bet kad ji atsinaujina tai tiesa-va tada po vaistų man kartojo tyrimą ir jo nerado thumbup.gif tikiuosi ir dabar jo nėra thumbup.gif
Atsakyti