Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė nėštumo metu

Labutis visoms. Bent jau savo pavyzdziu tikiuosi jus nuraminti. Nors man siek tiek daugiau savaiteliu nei jums, bet sulaukiau itin panasaus pobudzio isskyru keleta savaiciu atgal. Taip pat kaip jus skubejau nerimauti ir kreiptis i gydytoja. Mano atveju, tai buvo grybelines kilmes infekcija; likau isgydyta po vienos zvakutes per savaite. Mano atveju lytines lupos net buvo paburke ir siek tiek perstejo bei isskyros tapo ne itin malonaus kvapo. Norint nejausti diskomforto del saves ir gresianciu pavoju vaikeliui, patarciau apsilankyti pas jus priziurinti gydytoja ir viskas susitvarkys. Baltos isskyros yra normalu, jei jos neturi nemalonaus kvapo. Beje, nestumo metu daznai ju padaugeja ir tokios infekcijos kaip pienlige nestukiu fronte labai daznos. Nepergyvenkit! O persileidimas yra kur kas rimtesnis ir sudetingesnis procesas, pasireiskiantis kraujo tepimu bei pilvo skausmais ir t.t... Tai tik keletas is bruozu. Sekmes!
Atsakyti
Šiaip tai manau nieko baisaus tos gelsvos išskyros... Kaip man gine aiškino: nėštumo metu keičiasi makšties rūgštinė terpė, dėl to atsiranda visokių pakitimų susijusių būtent su nėštumu... Taigi, manau kad tau, kaip ir daugeliui beje, yra kokia nors grybelinė infekcija. Kai eisi į konsultaciją - būtinai pasisakyk ginei apie tas išskyras. Beje, už poros savaičių tave turėtų į įskaitą statyti - tada paims tepinėlį ir viską ištirs thumbup.gif Tačiau jei kankiniesi dėl to, naktim nemiegi ir pergyveni, tai geriau tada pasiskambink ginei nors ir dabar 4u.gif
Atsakyti
As irgi si malonuma turiu, jau trecia karta per visa nestuma doh.gif Zvakutes padeda kai kuriam laikui, o poto atsinaujina vel.. padeda apsiplovimai: virintas vanduo 0.5l. + valg. saukstas sodos, padarau tirpala ir su irigatoriumi praplaunu maksti, pora dienu nebuna nezejimo ir iskyru apmazej tongue.gif
Norejau paklausti ar cia tik man vienai? negaliu myletis, labai skauda, pritrina ten viduje, atrodo kad nudeginta.. ar cia nuo pienliges zaizdeles atsiranda ar siaip kas?
Gine nieko neatsako, kazkaip ignoruoja si nepatoguma, bet gi labai labai noresi myletis nestumo metu + vyras tokiom nelaimingom akim ziuri.. wub.gif
Atsakyti
mane tai gydytoja ''paguode'',kad ko gero ta dziaugsma turesiu visa neztuma.
naudojau Gyno- pevaryl zvakutes....2 savaite tfu tfu tfu...lyg dingo bjaurybe.
praustis su soda gerai,padeda,tik beda kad soda sunaikina ir visas gerasias bakterijas....
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2007 12 18, 17:48)
mane tai gydytoja ''paguode'',kad ko gero ta dziaugsma turesiu visa neztuma.
naudojau Gyno- pevaryl  zvakutes....2 savaite tfu tfu tfu...lyg dingo bjaurybe.
praustis su soda gerai,padeda,tik beda kad soda sunaikina ir visas gerasias bakterijas....

Mane taip pat "paguodė", kad čia, atseit, normalu.
Bet tas "normalu" - tai labai jau didelis diskomfortas verysad.gif
Tai aš soda prausiuosi - man labai padeda, beveik ir nebeliko šios problemos.
O iškur žinai, kad tas gerasias sunaikina? Kad čia po to blogiau nepasidarius g.gif
Atsakyti
O pas mane tai išvis juokas pro ašaras. Sunaudojau MacMiror kursą, o kitą dieną susirgau bronchitu ir terapeutė paskyrė antibiotikus gerti. Taip mano visas gydymas nuėjo šuniui ant uodegos.
Dabar laukiu po kelių dienų vėl pienligės pasirodymo. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jaringiux @ 2007 12 19, 15:51)
Mane taip pat "paguodė", kad čia, atseit, normalu.
Bet tas "normalu" - tai labai jau didelis diskomfortas verysad.gif
Tai aš soda prausiuosi  - man labai padeda, beveik ir nebeliko šios problemos.
O iškur žinai, kad tas gerasias sunaikina? Kad čia po to blogiau nepasidarius g.gif

gydytoja sake,gal papildomai tada vartok geruju bakteriju kapsuliu g.gif
seip rekomendavo vengti saldumynu,valgyti kuo daugiau jogurtu su gyvosiomis bakterijomis.as geriu aktimeli....nu kol kas dar viskas gerai
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2007 12 20, 12:58)
gydytoja sake,gal papildomai tada vartok geruju bakteriju kapsuliu g.gif
seip rekomendavo vengti saldumynu,valgyti kuo daugiau jogurtu su gyvosiomis bakterijomis.as geriu aktimeli....nu kol kas dar viskas gerai

Labai dėkui už pasidalintą informaciją. O aš saldumynais piktnaudžiauju doh.gif

p.s.: o kiek laiko reikėtų gerti aktimeli?
Atsakyti
QUOTE(jaringiux @ 2007 12 20, 14:04)
Labai dėkui už pasidalintą informaciją. O aš saldumynais piktnaudžiauju doh.gif

p.s.: o kiek laiko reikėtų gerti aktimeli?

doh.gif as irgi megstu saldumynus..stengiuosi riboti,gal tikrai ta bjaurybe del saldumynu atsiranda...
seip as aktimeli geriau 2 savaites...dabar pastoviai nebegeriu.ir kol kas pienlige nesirodo
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2007 12 20, 17:50)
doh.gif as irgi megstu saldumynus..stengiuosi riboti,gal tikrai ta bjaurybe del saldumynu atsiranda...
seip as aktimeli geriau 2 savaites...dabar pastoviai nebegeriu.ir kol kas pienlige nesirodo

Dar kartelį labai dėkui už info. Reikės pabandyti.
Atsakyti
Man 8savaites.siandien gydytoja pasake,kad rado pienlige.bet man nei niesti,nei isskyros kankina.tai ir vaistu neprirase,sake po gimdymo isnyks.tai dabar ir svarstau,ar dar pasireiks simptomai,ar taip ramiai cia prasisuksiu? g.gif
Atsakyti
man irgi nei niezejo nei skaudejo slapininantis....iskyru tokiu varskes pavidalo nebuvo....bet matyt tai buvo tik pradzia.dar buvo neisivaziavus bacila ir tiek.
sako,kad ta pienlige nekenkia nei mamai nei kudikiui,tiesiog yra diskomfortas,jei isskyru daug
Atsakyti