Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė nėštumo metu

sveikutes 4u.gif as su ta nelemta pienlige irgi jau koki menesi vargstu doh.gif slykstus dalykas kai niezti gera vietele blush2.gif o ir mylintis kaista,skauda kazkaip,kad net jokio malonumo ner ir saviskio gaila verysad.gif
Atsakyti
Koks cia dar gali buti myletis, kai yra grybelis. Ir tau nemalonu ir vyras bus apsikretes. As jau nuo nestumo pradzios turiu si malonuma. Gydziau pries tai kaskokiomis zvakutemis. Dabar ir vel pasikartojo, tai daktare israse Gyno- Pevaryl zvakutes. Kol naudoju padeda. Kaip bus toliau nezinau. Bet vyro prie saves neprisileidziu.
Atsakyti
sveikos, man irgi pasirode pienliges pozymiai, nestumas 2 menesiai, ir gydytoja sake jei gali iskenti iki 3 menesio tai geriau jokiu zvakuciu dabar nevartoti. g.gif . tai galit patirti kaip kitaip ta pienlige gydyti arbent jau pozymius mazinti g.gif
Atsakyti
o ar nepakenks tos visos žvakutės leliukui., man irgi jas gyditoja išrašė, bet paskaičiau kad jos antibijotinės yra., neramu pasidarė doh.gif
Atsakyti
Gal turinčios patirties galėtų atsakyti ar balti taškeliai (apnašos) ant mažųjų lyt.lūpų (gleivinėje) ir niežėjimas yra pienligės požymiai? Ar pienligė būna tik "viduje" (makštyje)?
blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JJG: 07 lapkričio 2008 - 23:17
QUOTE(JJG @ 2008 11 08, 01:15)
Gal turinčios patirties galėtų atsakyti ar balti taškeliai (apnašos) ant mažųjų lyt.lūpų (gleivinėje) ir niežėjimas yra pienligės požymiai? Ar pienligė būna tik "viduje" (makštyje)?
blush2.gif

pas mane nuolat besikartojanti pienlige, tai tokiu baltu isskyru buna ants lyt lupu.

kadangi nuolat kartojasi ta pienlige, ir kaip dauguma raset kad panaudojus kokias zvakutes dingsta ir vel atsiranda, tai sikart gydytoja paskyre 6 men gydyma. is pradziu lomexin 200mg zvakutes 6 sunaudojau,paskui dar kazkokias 'geruju bakteriju',spec prausiklis ir kas menesi (6menesius) lomexino 600mg (smugine doze). tiesa, ginekologe uzsimine kad kartais pienlige kaisioja pagalius i ratus norimciom pastoti mirksiukas.gif nzn ar sutapimas ar ne bet siandien mano NT rodo vaiduokliukus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinikė @ 2008 10 30, 16:37)
Sveikos. O man mano gydytojas kaip tik sakė, kad uždegimas gali būti blogiau už bet kokias žvakutes.  g.gif  Taip pat buvo nėštumo pradžia. Tai dabar ir žinok, kas geriau, o kas blogiau  unsure.gif

man buvo 9 savaite ir pirma karta pasigavau pienlige,tokia didele kad teko daryti gimdos plovimus kelis kartus ir zvakutes lomexin 200 vartojau. po savaites viskas buvo ciki. o dabar tfu tfu tfu.
Atsakyti
Oi turiu ir aš šitą "malonumą" ir per pirmą nėštumą ir po jo pastoviai atsinaujina, dažniausiai ilgiau panaudojus įklotus iššaukia, matyt kažkas ne taip sureaguoja arba tik sutapimas, dabar va kaip tik Lomexin kremu terliojuos, o anksčiau ir kremai ir žvakutės ir Lomexin ir Macmiror ir kai nebuvo nėštumo gaudavau ir antibijotikų išgert vieną kapsulę, visą praeitą nėštumą pastoviai gydydavausi ir vaikiukui tikrai nepakenkė, pagalvokit kaip visai tai galėtų pakenkti jei tai būtų negydoma mirksiukas.gif be to nei vienas gydytojas neskirs nėštukei to ko tikrai negalima mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Jetau,sitas brudas mane i kapus nuvarys!Baigiu klyna prakasyti! blink.gif
As irgi lomexin kremo turiu,bet jis padeda tik tuo metu, kai esu juo pasitepusi, tik nebetepu ir vel siaubingai niezti, persti. Reiks pas gydytoja lekti, nes jau nebeimanoma!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samarija: 10 lapkričio 2008 - 12:38
supratu trinancias, su pirmaja padejo zvakutes, o suantrajha, nepadejop nikasm nei specioalia gamintos zvakuts, nei is vaistiniu, bet p[po gimdymo viskas susitvarke
,
pienlige siaubas doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

aš tai per tą pienligę nėštumo pradžioj tiek streso apturėjau, kad siaubas. Niekad su šia liga nesusidūrus, o nekompetentingos daktarės išrašytais vaistais turėjau pasirinkti nėštumą arba ,,baisią'' ligą. Gerai kad ir stresuota bet protą išsaugojau, atsisakiau jos išrašytų vaistų ir susiradau privačią gydytoją. Pasirodo mano ,,baisi'' liga būdinga net 20-60 % nėštučių. Išgijau labai greit, savaitė skalavau su Tantum Rosa skysčiu (granulės makšties tirpalui) ir žvakutėmis. Čia buvo kokią 5-6 nėštumo savaitę, labai džiaugiuosi, jog Pienligė nebepasikartojo.
Labai jau nemalonus jausmas, užjaučiu tas, kurios pastoviai kovoja. O tikrai pabandykit su pompute prasiskalaut, nekenksmingas, bet naudingas vaistas.
nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes, as tai pienlige susigydziau su tais naujaisiais winalite iklotais thumbup.gif . Rasykit i az kam idomu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedre*: 18 lapkričio 2008 - 23:51