Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė nėštumo metu

Verona ,tai manai ,kad ta zolele padetu ir man? O kur jos dabar gauti?
Atsakyti
Sveika Luxx, man ir mano seseriai ji visada padedavo.
pasitaikydavo, kad pienlige susirgdavau ir lengvesne, ir sunkesne forma, bet visada gelbedavo notrele.
Siuo metu jos LT gauti neimanoma, nes visa augalija yra apmirusi. O vaistinese jos irgi tikriausiai negausi:( nebent pabandyk pasiteirauti Naugarduko 15 esancioje vaistineje, jie paprastai turi ivairesni asortimenta, nei kt. vaistines. Jeigu ten nerasi, belieka vienas budas - pastas. Galeciau pluosteli atsiusti pastu, nes s.m. esu Liuksemburge ir kitokio budo perduoti nesugalvoju.
Bet kai prasides pavasaris, iskart i miskus ir pievas tos zolytes rinkti.
Jeigu siuo reikalu l.susidomejai, galesiu tau ja parodyti, nes geguzes men. tikrai grsiusiu i LT gimdyti savo antrojo leliaus.

Atsakyti
Sveikos,
Kurioms jau nepadeda "Lomexin" pabandykit "Clotrimazolum 100mg" (6 makšties tabletės). Aš dabar pabandžiau ir man padėjo, šis vaistas stipresnis už "Lomexin", yra ir kremas. Ir kainuoja nedaug, apie 9Lt. Kurios ne nėštukės,tai bandykit drąsiai. O nestuke.gif tai patarčiau tik toms, kurių nėštumas jau didesnis...Man tai buvo 29sav. Tai gydytojas sakė,kad didesniam nėštume(virš 6mėn.) tai tikrai nepakenks...Jau galima vartoti stipresnius vaistus. Kurių nestuke.gif -nedidelis pasitarkit su savo gydytoja.
Atsakyti
Man gydytoja nustatė, kad yra nežymi pienligė jau 7 nėštumo svaitę, bet taip ir negydė... Užtai po gimdymo teko klinikose gydytis sunkų gimdos uždegimą... Dabar prausiuosi intymios higienos prausikliu MARGARITA su pieno baltymais, kurį rekomendavo nauja mano ginekologė ir padėtis normali... tpfu-tpfu-tpfu
Atsakyti
Sveikutės. Padėkit man, esu visiškoje neviltyje cry.gif
Vakar gydytoja nustatė makšties grybeli ir išraše į makstį 6 Mikogal žvakutes. Esu 9 sav. nėščia. Aišku nusipirkau ir perskaičiau vaistų naudojimo instrukciją. Išsigandau, kad iki 3 mėn. negalima jų naudoti, nes gali pakenkti vaisiaus vystymuisi.
Ką daryti? Patarkit, gal yra kokių kitų budų o gal ir jus naudojote, bet tai nepavojinga. Neturiu i ką kreiptis, nes truputį gėda dėl to grybelio, nors gydytoja sakė, kad kas antra ji turi, tik išlenda jis patogiu jam metu.
Atsakyti
Linaite, vaistai greičiau padės, nei pakanks leliui, be to, vaistų gamintojai visada apsidraužia, nes tyrimų su besilaukiančiom ir žindančiom neatlieka, tai ir poveikio nežino, ne visus vaistus bando ir su nėščiom bei žindančiom pelėm, todėl ir apsidraudžia. Naudojau net Clotrumazolio žvakutes ir nieko, vaikai sveiki. Geriau pasveik nuo grybelio, nei pergyvenk iš anksto, nes paskui, dar labiau suslipnėjus iminitetui, tai padaryti bus dar sunkiau mirksiukas.gif Ir vyrą gydyk, beje ar kremas ar žvakutė, poveikis vaisto toks pats 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dobšiukas: 24 gegužės 2005 - 09:15
jei neklystu, tokiu pat zvakuciu ir man buvo israse, tada 3men. irgi neturejau. bet leliukas vystosi gerai ir gydytoja sako, kad nestumas kaip pagal knyga smile.gif taip kad nesijaudink ir pasitikek gydytoja, o jei vis delto dar turi abejoniu, pasikonsultuok su kita ginekologe, nepakenks 4u.gif
Atsakyti
del grybelio nepergyvenk nestumo metu jis daugeli moteru kamuoja.as irgi vargstu nuo pat pradziu cry.gif .jau atrodo apgydai, tai jis vel islenda g.gif .zodziu man israse tokias kapsules "polezenaks", kurias galima naudoti nestumo metu, pasitarus su gydytoju.sake, kad cia vieninteles, kurias galima. na nezinau kiek ten tos teisybes.na man jos tikrai padejo.toliau apsiklovinek sodos tirpalu, 1a.s sodos 1l vandens (kiekviena karta po tuoleto ir pagal situacija, jei jauti, kad bega isskyros), kadangi isskyros yra rugstines sudeties, kai kai jos patenka ant isorines odos, sukelia niezuli ir paraudimus, del to oda praranda elastinguma ir gali suskerdeti, o sis tirpalas jas neutralizuoja. beje tirpala tikrai nepatingek ir pasidaryk, sakau is savo praktikos.tiesa daznai keisk higieninius iklotus ir nesiok naturalios medvilnes kelnaites. na tai tiek rolleyes.gif
Atsakyti
Vienos iš "nekenksmingiausių" žvakučių nėštumo metu - "Gyno Pevaryl". Tikrinau pagal "Vaistų žinyną" - tikrai, rizikos kategorija - A. Tik vienas trūkumėlis - jos nepigios. Ypač brangiai išeina, jei du kursus reikia vartoti. Man viskas praėjo po vieno. Ir iki šiol - viskas OK. Idealiausia gydyti jau praėjus pirmam trimestrui.
Atsakyti
man vakar irgi israse kapsule Polygyprax, 12 dienu reikes vartoti. Lapelyje neparasyta jokiu kontraindikaciju. Pati su baime pirkau ir klausiau vaistinej, sake galima vartoti nestumo metu. Jos ne pigios, 12 kapsuliu man kainavo 40 Lt, ale kad tik padetu... doh.gif nes vargas su ta pienlige...
ir dar gydytoja liepe apsiprausti su sodos tirpalu, taip ir darau. Ziuresim, gal ir pazabosim gi mes ta grybeli? mirksiukas.gif
Atsakyti
As irgi turiu grybeli gydytoja israse Ovule (viena) uz kuria suplojau 20lituku, dabar dar naudojus zvakutes kurios irgi nepigiai kainavo. Ir darturiu viena problemele, gimdos kaklelyje nuo grybelio pasidare zaisdele, bet gydytoja sake, kad viskas tvarkoj issigydysim ir viskas bus O.K. nera del ko nerimauti. Jei iki gimdymo neisnyks grybelis ir zaisdele nedings tai ruosiuosi pati daktares prasyti, kad darytu cezario pjuvi, kad galeciau apsaugoti mazyli 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,as esu JAV,man irgi rado kazkoki "vaginozi",sake,kad jis kamuoja 50% nesciuju,israse metronidazoli geriama.Issiklausinejau visu,sake kad nieko nekenkia ir nesukt sau galvos ax.gif O as jau galvojau,kad cia mane viena vis kazkokios bjaurybes kamuoja.O kas keisciausiai,kad man padare visus ginekologinius tyrimus ir viskas buvo normal,o jau po savaites sia tau.
Atsakyti