Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė nėštumo metu

QUOTE(snaige @ 2006 06 08, 18:15)
As su tokia pompute vidiniskai apsiplaudavau kol nesilaukiau,bet naudojau tai dilgeliu arbata,tai medetkas,tai ramuneles.Karta buvau vandeni virinta su jodu praskiedus.Nu taip ir prasilplaudavo ir nebudavo tiek problemu,o dabar negaliu is vidaus isplaut. ax.gif O kas cia tas Tantum Rosa yra,gal koks skystis?Po nestumo jei nesibaigs bedos,reiks nusipirkt. mirksiukas.gif

Tantum Rosa yra milteliu pavidalu, supakuota paketeliuose. Viena paketeli reikedavo atskiesti puse litro vandens, bet as taupumo sumetimais kartais skiesdavau puse paketuko smile.gif (atitinkamai maziau vandens) Ir nieko, uztekdavo ir tokio kiekio mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, man jau pačioje nėštumo pradžioje buvo nustatytas grybelis...
Bet nieko nejauciau, jau kai buvo apie 13 savaičių pajutau negerumus.. Nu žinot jos visos merginos..
Tai pasitariau su gydytoja patarė pavartoti Polyginax, tai žinokit kaip ranka nuėmė.. visus tuos negalavimus...

Šituos vaistukus galima vartoti nėštukėms.
Negalima vartoti pvz. populiaraus Clotrimazolio.

Sėkmės gydant moterų baubąsmile.gif

nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2006 06 10, 22:18)
Sveikos, man jau pačioje nėštumo pradžioje buvo nustatytas grybelis...
Bet nieko nejauciau, jau kai buvo apie 13 savaičių pajutau negerumus.. Nu žinot jos visos merginos..
Tai pasitariau su gydytoja patarė pavartoti Polyginax, tai žinokit kaip ranka nuėmė.. visus tuos negalavimus...

nestuke.gif

Man jos padėjo vos keliom dienom schmoll.gif O be to jų dydis bei forma man ne prie širdies schmoll.gif
Pajaučiau pagerėjimą po Lomexil žvakučių g.gif Bet žiūriu kitoms jos nelabai padėjo g.gif tad čia labai individualu cool.gif ,kas vienai tinka kitai ne g.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,

man is tiesu keistas daktaru poziuris kad nestumas be pienliges ne nestumas...
Gal pasirodysiu radikali, bet man regis visokias bjaurastis privalomai reikia gydyti.
Del imuniteto stiprinimo - pabandykit Citrosept. Visiskai naturalus produktas, greipfktu seklu ekstraktas, vartojamas skiestas vandeniu ar sultimis (man geriausi apelsinu). Labai puikiai stiprina oranizma ir nestuke.gif naudoti galima po 20 lasu per para.
Be to gerosios bakterijos taip pat ne pro sali, vienos is geresniu Vega sirmos Acidophilus Bifidus.
Pienlige blogis ir reikia jos atsikratyti... Zinoma nepamir6kit savo vyru:) Kadangi jie nebuna "nesti" tai tegu gydosi tepaliukais ar tabletem. Diflucan siuo atveju nepamainomas (girdejau kad yra ir kitas vaistas, sudedamosiosmis dalimis visiskai identiskas Diflucan tik pigesnis nes ne Phiser gamina).

Atsakyti
Sveikutes,

mane taip pat kankina pienlige jau visa nestuma, dabar esu 26 sav. Vartojau taip pat Lomexino zvakutes bet aisku padejo tik tam kartui. Bet nesupratau kodel Tantum Rosa sakote negalima nescioms naudoti, informaciniame lapelyje rasoma atvirksciai. As naudoju dar viena priemone kurios cia manau niekas nepaminejo tai MALAVIT lasiukai. Jie yra rusu gamybos. Perku is tokios moteriskes kuri parveza is Rusijos. Ten labai daug parasyta apie tuos lasiukus, kad jie vos ne nuo visu ligu, bettikrai galiu pasakyti kad jie padeda, mano mama taip pat issigyde su jais visas ginekologines problemas. Apie MALAVIT galima pasiskaityti www.malavit.ru Sie lasiukai yra net rekomenduojami nescioms.
Atsakyti
Man irgi nestumo pradzioje buvo rade vaginoze,bet ginekologas liepe vartoti zvakutes tik nuo 14 sav.,nes pasak jo,iki 14 sav.,jei yra galimybe,geriausiai nevartoti jokiu vaistu ir vitaminu tik foline rugsti.
Atsakyti
QUOTE(ruta zalioji @ 2006 03 16, 00:19)
as laukiuos ir man ta pati - paskyre kapsules i gimdos vidu -kaip zvakutes bet bijau vartot kad vaisiui nepakenkt -paskyre ginekolgas kuris mano nestuma priziuri bet tose kapsulese buvo parasyta nepatartina jas naudoti nestumo metu!! blink.gif  tad ka daryt? bandysiu isvengti jas naudot..

Nebijok vartoti tas zvakutes - jei ginekologas jas paskyre, reiskia, jas gali vartoti, maza ka raso zvakuciu informaciniame lapelyje (gamintojai daznai priraso draudimu, kad apsisaugoti nuo galimu ieskiniu, bet tai nereiskia, kad vaistai kenkia). Ir siaip visoms nestuke.gif galiu patarti viena - prasykite savo ginekologu, kad kuo dazniau darytu maksties tepinelio tyrima, net jei jauciates gerai! Man per visa nestuma maksties tepineli eme dukart - ir paskutiniji likus iki gimdymo 3 dienom. Ir nors jauciausi gerai, rado kazkokiu bakteriju (sake, nesciosioms ju daznai pasitaiko) ir paskyre vartoti 10 zvakuciu i maksti, is kuriu spejau suvartoti tik 3 verysad.gif Gimus mano mazylei uzpuliavo akytes ir tai yra tos infekcijos pasekme verysad.gif Taigi, geriau visas ligas is anksto issigydyti, kad paskui gimdymo metu neuzsikrestu maziukas....
Atsakyti
Sveikos, norekau paklausti ar vaginoze tai yra tas pats kas grybelis nestumo metu, Nes mane uzpuole butent tokia problems, tai siandien nusipirkau zvakutes lomexil atrodo ir tris dienas gydysiuos.
Atsakyti
QUOTE(simoneta1111 @ 2006 07 20, 16:31)
Sveikos, norekau paklausti ar vaginoze tai yra tas pats kas grybelis nestumo metu, Nes mane uzpuole butent tokia problems, tai siandien nusipirkau zvakutes lomexil atrodo ir tris dienas gydysiuos.

Ne, kiek zinau, grybelis ir vaginoze yra skirtingos ligos. Geriau pasitikslink pas gydytoja, kokias zvakutes vartoti, kad veiktu butent tos ligos sukelejus.
Atsakyti
Kadangi laukiu jau antro, tai galiu pasakyt mamos, kad jei gydytojas ginekologas skiria nestumo pradzioj ar ne pradzioj gydytis vaistuku ar zvakuciu nuo vaginozes, tai taip reikia ir daryt, nes jos negydymas sukelia negeru dalyku vaisiui, o ne tada kai gydai.
Vaginoze yra beveik kas 5 nesciosios, ypac pradzios nestumo liga, ir ji atsiranda ne del higienos ar kitu dalyku, o del imuniteto , kuris savaime pasilpsta prasidejus nestumo.
Turejau vaginoze ir su pirmu ir dabar nustate 5 savaiciu kai buvau.
Israse EcoVag kapsuliu i maksti, tik nustate nekenksminga dozavima- liepe detis 2 kartus i savaite vakare pries miega.
O gydyt vaginoza butinai reikia.. Ji gali sukelti persileidima kai yra uzleidziama ir negydoma.
O galu gale joks ginekologas dirbantis legaliai:) neskirs vaistu nesciai jei nebus tikras ar jie nekenkia.. na zinoma buna isimciu ir nekompetentingu daktaru, bet manau jus visos kaip tik pas tokius ir nesilankot.

Tiesa, man jau dabar 11 savaiciu. 9 su puse savaiciu mane tikrino echoskopu VGN ir pasake, kad lelius tvarkingai gyvena pilvelyje (o jau buvau suvartojus kursa)
Taip pat mane priziuri ir tikrino gana garsi gydytoja, o ji man ir skyre ir liepe gydytis nuo sios ligos.
Atsakyti
QUOTE(simoneta1111 @ 2006 07 23, 16:00)
Man gydytoja aiškino kad reiktų išvirkšti į vidų, bet aš niekada taip nedariau . Apsiplaunu tik įšoriškai. Nepatinka man tos procedūros su isipurškimais, nors žinoma jei reiks tai darysiu, bet kol kas padeda išoriškai. Sėkmės

Labas, as jau daug laiko kankinuosi su pienlige.
Su pirmu vaikeliu irgi sirgau, po gymdymo vis kairtai kartojosi .Ir dabar jau po 9 metu vis dar kartais kartojasi.
Gydytijai sako ,kad tai yra neisgydoma, bet uzslopinoma.Priezastys labai skirtingos-vitaminu trukumas,miego trukumas, netinkantis iklotai, kelnaites, net keiciantis oras, aromatizuotas tualetinis puopierius ir dar daug visko.
Vyrams tai visai niekaip nepasireiskia, bet jeigu yra sunkesne forma, tai rekomenduoja ir virams isgerti tablete, arba pasitepti kremu nuo pienliges.
Ti kas liecia praplovimus su soda, manau kad jei pirma karta tai gal ir pades.
bet kai man kartojasi jau daug laiko , tai tik zvakutes (kadangi nescia),ir vaistineje pesitikslinti tik tas , kurias galima nescioms.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LILIBEST: 23 liepos 2006 - 15:10

Kai netycia pakeiciau gydytoja suzinojau, kad man yra toks dalykas kaip uzdegimas arba vaginoze, kuri gali sukelti labai negeras pasekmes. Nors nestumo pradzioje mano tyrimai buvo labai blogi (uzdegima rodo didelis leukocitu kiekis), gydytoja israse tradicini lomexila ir apie mano uzdegima pamirso.
Tik neseniai suzinojau, kad iki siol man yra tas uzdegimas. Uzdegimas ir pienlige yra skirtingi dalykai. Pienlige yra nepavojinga, o uzdegima reikia butinai gydyti, kad nekiltu blogesniu pasekmiu.
Dabar naudoju Tantum rosa, reiks vel eiti daryti tyrimus, ar padeda...
Atsakyti