Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

Sunaudojau Lierac prausiklį, tai labai patiko - švelniai, bet gerai nuplauna veidą, tikrai kartosiu ateityje
user posted image
o Aguonytės norėjau paklausti apie Vo5 Miracle Concentrate Elixir su aragano aliejumi, ar pirktas Lietuvoje ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_chance_ @ 2012 07 11, 12:58)

o Aguonytės norėjau paklausti apie Vo5 Miracle Concentrate Elixir su aragano aliejumi, ar pirktas Lietuvoje ?  4u.gif

iš Boots pirktas uk 4u.gif Lietuvoje neužmačiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_chance_ @ 2012 07 11, 12:58)
Sunaudojau Lierac prausiklį, tai labai patiko - švelniai, bet gerai nuplauna veidą, tikrai kartosiu ateityje

Akių makiažą galima plauti juo?
Atsakyti
OSMO berberu aliejaus kauke, man labai patiko - plaukai minksti, svelnus ir lengvai sukuojami. Galima naudoti kaip kondicionieriu laikant trumpiau arba kaip kauke ilgiau palaikant. Labai skaniai kvepia wub.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2012 07 11, 17:05)
Akių makiažą galima plauti juo?

Nebandžiau - turiu jautrias akis, tai prausikliais neplaunu akių, nedrįstu blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 07 11, 12:40)
Suteka  doh.gif Bet spalva labai graži ir nežiūrint iš arti, tai nesimato,kad subėga į raukšleles.  rolleyes.gif

Didžiausias jo minusas, kad subėga į raukšles, nes spalva pasidažius tai labai graži. smile.gif
Atsakyti
Ismetami, nes niekaip nesinaudoja man, tai laisvinu kosmetikos lentynele....

Essence 'big night out' blizgis - spalva grazi, tas veidrodinis spindesys man labai patinka, bet lyg kazkoks perlamutras lenda ar kas (sviesumas toks, gal cia nuo smulkiu blizguciu), kad mane vis erzina.... Vis paimu mest lauk, pasidazau, padedu atgal, bet niekur juo pasidazius neinu...
user posted image

Essence 'blossom etc' kolekcijos blizgis - spalva nusitrynus, bet rodos nr2.... Spalva grazi, tokia truputi barbiska rozine, bet ant lupu kazkiek pieniska ta spalva, tai nera ryski. Tiesiog nesinaudoja man jis - kazkiek subega i rauksleles spalva, nelabai patinka man bendras vaizdas kai ja pasidazau, nesijauciu gerai, tai taip ir lieka pasidazymams namie....
user posted image
Atsakyti
Atidaviau mamai lancome su spalva kremą, man kimšo poras verysad.gif verysad.gif
user posted image
Atsakyti
Sunaudojau šiuos produktus:

user posted image
Prausiklis kaip prausiklis mirksiukas.gif Nedirgino. Patiko 4u.gif

user posted image
Pradžioje kvapas kiek intensyvus buvo, ilgainiui pripratau bigsmile.gif Naudojosi ilgai ax.gif Naudojant kartu su kūno losijonu kvapas išlieka ant kūno visą dieną ax.gif
Atsakyti
Pasibaige andalou naturals kukui cocoa kuno sviestas, patiko, gerai drekino, skaniai kvepejo (riesutiniais sausainukais biggrin.gif ) bet ne intensyviai. Kartotinas. I jo vieta lauksiu, kol, atsius tos pacios firmos kuno losjona mandarinu/vaniles kvapo.
user posted image
Lacalut white dantu pastos maza pakuote, patiko, gerai valo, balinimo nepastebejau ax.gif bet siaip patiko.
[img]http://p.alejka.pl/i2/p_new/09/41/lacalut-white-wybielajaca-pasta-do-zebow-ochrona-przed-prochnica-75-ml_0_b.jpg
Metu lauk milion lashes tusa, l'orealio firmos, tikriausiai paseno, lipina blakstienas, o ir siaip nesuzavejo.
user posted image
ax.gif
Atsakyti
Šiaip ne taip subaigiau unsure.gif Anksčiau visada pirkdavau , bet po pertraukos kvapas pasirodė pabodęs ir neputojo ( to dar nėra buvę su palmolive želėmis doh.gif )
user posted image

Pats pačiausias vasarai wub.gif į jo vietą toks pat smile.gif
user posted image

Kokosų aliejus, naudojau viskam smile.gif turėjau mažą induką. Į jo vietą toks pat, tik didelis 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Simona'11 @ 2012 07 13, 16:06)
Pats pačiausias vasarai  wub.gif  į jo vietą toks pat smile.gif

Ziemai nenaudojat ? Man jis visais metu laikais labai patinka wub.gif megstu vazelinu lupas daugiau patepti, kad gerai jaustusi ant lupu, tai sitas superiskai fainas, riebus, todel nereikia daug braukyt, viens du ir vuoliaa thumbup.gif
Atsakyti