Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

QUOTE(koko_sa @ 2012 07 13, 15:11)
Ziemai nenaudojat ? Man jis visais metu laikais labai patinka wub.gif megstu vazelinu lupas daugiau patepti, kad gerai jaustusi ant lupu, tai sitas superiskai fainas, riebus, todel nereikia daug braukyt, viens du ir vuoliaa thumbup.gif

Naudoju. Teisingai sakot , kad visais metų laikais geras drinks_cheers.gif bet kažkodėl dažniausiai jį perku vasarą(net nežinau kodėl biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(gatinha2 @ 2012 07 13, 15:29)
Pasibaige andalou naturals kukui cocoa kuno sviestas, patiko, gerai drekino, skaniai kvepejo. I jo vieta lauksiu, kol, atsius tos pacios firmos kuno losjona mandarinu/vaniles kvapo.

Va nuo to tai nualpt galima... biggrin.gif Aš kaskart pasitepus lydausi, kaifuoju, toks jis man skaniai saldus su citruso užuomina, nesvietiškai įsimylėjau šį produktą wub.gif Tik susigeria ne akimirksniu, bet smulkmena, svarbu drėkina, minkština odą nu ir aišku dieviškas kvapas wub.gif
Parašykit atsiliepimus būtinai, kai išbandysit drinks_cheers.gif
Atsakyti
Manhatten matinis top coat'as
user posted image
Akimirksniu padarydavo visiškai matinius nagus, lakas greičiau nudžiūdavo. Labai patiko bigsmile.gif
Atsakyti
Desert Essence 'lemon tea tree' dezodorantas - visai patiko, nors kvapas man citronela primine ir pradzioj labai erzino, o i gala ipratau (bet vistiek nepatiko kvapas):
user posted image

Zia 'oil free moisturizer' drekiklis - pradzioj naudojom abu su vyru, po to vyrui perleidau, o dabar retsykiais ir as paimu. beliko jau tik keliems kartams. Tikrai smagus ir lengvas drekiklis, mano sausai odai jis tinka (bent jau nedaznai naudojant, nes siaip jis misriai rodos labiau skirtas), skalsus, tikrai vienas is smagesniu kremuku.
user posted image

QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 07 14, 15:19)

As kaip sio norejau, tik kad nera pas mus sitos kosmetikos, tai Essie papirkau matini, kolkas tik pratestavus, bet labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Uzbaigiau Lavera presuota pudra. Kaip jau esu minejus, vos parsinesus namo itruko per viduri ir dalis isbyrejo, kita dali sunaudojau. Daugiau nepirksiu, nes per daug trapi ir siaip kaip pudra ispudzio nepadare schmoll.gif
user posted image
Atsakyti
Baigiau miniuka Giovanni skutimosi kremo - turiu dar kelis miniukus berods ir pilna pakuote. Fainas man sitas kremas.
user posted image
Atsakyti
Neutrogena veido prausiklis - skystokas, nelabai putoja, todėl ir nelabai patiko. Nuvalo labai švelniai, keistokai kvepia. Nekartosiu

user posted image

Bourjois healthy mix - nau n-toji, mano mėgstamiausioji, kita traukiama iš sandėliuko smile.gif

user posted image
Atsakyti
Pagaliau ir pas mane šis tas baigėsi doh.gif biggrin.gif

Versace Woman Body Cream
user posted image

Alterna Bamboo šampūno ir balzamo travel tūbelės... Plaukų lakas atiduotas močiutei, kosmetinė - krikšto dukrai, o aliejukas dar naudojamas...
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 07 14, 14:19)
Akimirksniu padarydavo visiškai matinius nagus, lakas greičiau nudžiūdavo. Labai patiko  bigsmile.gif

Kokia jo kaina? Ar dar galima kur įsigyti? mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
home institut kaukė su varnalėšomis - nelabai patiko, jokio stipresnio poveikio nepasijautė
user posted image
Atsakyti
dermalogica clean start cleanser misriai odai prausiklis is rinkinuko (antras is kaires). skaniai kvepia citrusais ir nesausina odos.

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Simona'11 @ 2012 07 15, 17:21)
Kokia jo kaina? Ar dar galima kur įsigyti? mirksiukas.gif  4u.gif

Tiksliai nepasakysiu, nes seniai buvo, bet mokėjau apie 4-6 Lt su akcija. Pirkau Eurokose, lyg tais dar neseniai mačiau, kad yra. Buvo padėta prie nuolaidinių produktų, bet gal yra ir pagrindiniuose stenduose mirksiukas.gif
Atsakyti