Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

QUOTE(Noya @ 2012 06 27, 18:39)
atrodo idomus dalykas, noreciau ir as pabandyt. Gal linka koki galima?

ju ne tik visam kunui buna:
http://search.ulta.c...d/Spongeables/0
Atsakyti

jau n-tasis biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2012 06 26, 21:07)
pamenu lyg ir shopingas apie jas rašė..

As tik pataisysiu teisybes delei, kad neturejau tokios kempines aplamai (nei kojoms, nei kunui).... Bet siandien nusipirkau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2012 06 27, 18:58)

dekui
Atsakyti
shopingai, oj hihihi.gif na kažkuri kita tada rašė, bet parašykit kaip Jum patiks mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image
baigesi kuno kremas bus kartojimas kai rasiu per ka parsisiusti biggrin.gif
Atsakyti
Avene terminis vanduo. Į jo vietą toks pat:

user posted image

Iwostin terminis vanduo. Kol kas nekartosiu. Turėjau turėt, kad nereiktų vežiotis:

user posted image

TBS Satsuma kūno kremas iš rinkinio. Nedidelis kiekis. Kvapas patiko, neįkyrus, kremas riebus, bet drėkinimo maža. Gavau dovanų, pati tikrai nepirksiu. Esu nusprendus, kad kūnui geriau ką nors natūralesnio reiktų:

user posted image

Dumblių spirulina. Pirkta aromanatural.lt. Maišydavau su moliu. Kartosiu tikrai kada, man patinka tokie dalykai:

user posted image

Danielle Laroche valomasis pienelis. Jau antras. Į jo vietą toks pat. Puikiai nuvalo makiažą, akių irgi. Nekemša porų, svarbiausia. Nesausina.

user posted image

MK braškinė kaukė. Į jos vietą tokia pat:

user posted image
Atsakyti
Alba vazelino pakaitalas - esu ir kitu tokio tipo produktu naudojus, tai sis nera pats paciausias, bet tikrai geras. Pagrinde suejo pedoms tepti.
user posted image

Alaffia kuno losjonas - siaip ne pirmas (tik kvapas vis kitas), bet pagrinde sunaudojo vyras. Man nelabai patinka, nes nelabai taupus, truputi sunkiau geriasi (as tepu greitai islipus is duso, tai oda dar dregna kazkiek buna, tai bent tada sunkiau), drekinimas nera pats geriausias....
user posted image

QUOTE(moocho @ 2012 06 27, 22:47)
shopingai, oj hihihi.gif na kažkuri kita tada rašė, bet parašykit kaip Jum patiks mirksiukas.gif

As jau isbandziau, tai net nezinau - nieko ispudingo. Ta prasme as turiu pemzos kempines (TOKIAS), tai kazkaip jomis smagiau pasveist padus. O sitos kempines viena puse kietesne, kita minkstesne ir kaip suprantu toj minkstojoj prileista kazkokio produkto, kad putotu ir pan. Ir nors ant pakuotes raso, kad minkstaja dalim nupraust, o siurskcia galima praust kur skauda, pamasazuot ir tt, bet apart padu, kitur negalejau praust, per siusktu (padams tik kutena).
Atsakyti
Shisheido blakstienų tušas, nei geras, nei blogas, normalus, nevertas savo kainos, nekartosiu
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 06 28, 00:13)
Avene terminis vanduo. Į jo vietą toks pat:

Toks gal kvailas klausimas, bet kam tas vanduo yra naudojamas? blush2.gif Tiesiog apsipurkšti veidą?
Atsakyti
QUOTE(Siku @ 2012 06 28, 11:02)
Toks gal kvailas klausimas, bet kam tas vanduo yra naudojamas? blush2.gif  Tiesiog apsipurkšti veidą?

Apipurkst atsigaivinant, galima purkst ant makiazo, galima kaip tonika naudot, t.y. nuvalyt makiazo likucius, kurie dar liko po prausimosi. SM deka jau seniai tas vandenukas ispopuliarejes, tai turejau tada seniai seniai ir as, bet kazkaip nepritaikiau. O va dabar labai smagiai naudoju (tik pas mane Evian) - ypac pravercia kur kelionese ar karsta diena.
Atsakyti
Korres tusas - kai pirkau, tikrai nesitikejau, kad taip patiks. Jis puikiai daze nuo pat pradziu iki galo (na nesibaige dar, nes tusa visada metu po 3men, o tiek ir praejo), labai graziai atskirdavo blakstienas, kazkiek patankindavo.
user posted image
Atsakyti