Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

QUOTE(rasabakiene @ 2012 08 07, 13:42)
Kaip patiko prausiklis?  4u.gif

dviprasmiška nuomonė biggrin.gif makiažą nuprausdavo labai švariai, netempdavo odos, likdavo skaisti ir švelni.. pakuotei su dozatoriumi irgi pliusas thumbup.gif minusas - šiek tiek graužė akis ax.gif kolkas nekartosiu, nes labai daug dar nebandytų biggrin.gif
Atsakyti
Rankų kremas. Patiko. Skalsus, labai gerai drėkina. Tikrai kartotinas. user posted image
Atsakyti
Sanex antiperspirantas
user posted image
Visai nieko, bet yra geriau sulaikančių prakaitą. Bekvapis praktiškai.
Babuskos Agafijos pipirinis purškalas
user posted image
Aš nepastebėjau jokio poveikio, nei plaukai greičiau augti pradėjo, nei slinkimas sumažėjo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 08 08, 10:17)
Babuskos Agafijos pipirinis purškalas
user posted image
Aš nepastebėjau jokio poveikio, nei plaukai greičiau augti pradėjo, nei slinkimas sumažėjo  g.gif

Aš irgi baiginėju. Plaukai greičiau tikrai neauga, bet po gimdymo slenka mažiau. Vien dėl šios priežasties vakar įsigijau antrą.
Atsakyti
QUOTE(_sala_ @ 2012 08 07, 12:18)
Aussie miracle moist balzamas. Labai patiko kaip sušvelnina plaukus, tik galėtų būti tirštesnis ir skalsesnis, bet manau kartočiau jei rasčiau smile.gif
user posted image

Vilniuje assorti galima įsigyti aussie priemonių 4u.gif
Man jos taip pat labai patinka bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dingusi_diena: 08 rugpjūčio 2012 - 15:16
user posted image
Atsakyti
burt's bees 'super shiny' kondicionierius - normalus buvo, nei labai wow, nei labai blogas. Tiesiog uzsiliko likutis be sampuno, tai nelabai naudojosi, nes tokiu keli dabar vonioj stovi. Tai naudojau net koju vonelems, kad maziau tu buteliuku liktu....
user posted image
Atsakyti
earth science plauku kauke - jau nezinau kelinta, nes bent 2 metus tai tikrai ja su vyru naudojam thumbup.gif Dazniausiai naudoju kaip kondicionieriu, t.y. uzdedu ant plauku ir vos palaikius nuplaunu.
user posted image
Atsakyti
Pasimetė likutis kažkur kelionėj. Šiaip patiko, gal tik skonis karts nuo karto erzindavo, na, čia nuo nuotaikos priklausydavo biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2012 08 08, 18:07)

Kaip ? 4u.gif
Atsakyti
Patiko, kad skaniai kvepia (pvz., Biodermos vanduo bekvapis, o man visos bekvapės kosmetikos priemonės smirda). Tušo tobulai nenuvalydavo, bet veidą - visai neblogai. Bet likdavo lipnumas.
Nepasakyčiau, kad tobulas, bet nėra ir blogas. Bet antrą kartą nepirkčiau
Atsakyti