Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

Leonor Greyl plaukų serumas
user posted image
gal visai ir nieko, bet nekartosiu, nelabai draugauju su nenuplaunamomis priemonėmis ir norėtųsi ženklesnio poveikio plaukams.
R.O.C.S. dantų pasta
user posted image
į jos vietą taip pat r.oc.s. coffe&tabacco
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pūga: 06 rugpjūčio 2012 - 11:28
nubian herritage body wash
user posted image
labai ilgai naudojosi (tirstas, gerai putoja, ant kempines reikia mazo kiekio, kvapas ne is tu paciu silpniausiu, bet man patiko, nesausino odos, naudojau gal nuo kovo vidurio g.gif
i jo vieta
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RainyDay: 06 rugpjūčio 2012 - 18:14
Keranove kondicionierius plaukams - patiko, plaukai padrėkinti, lengviau šukuojami, ateityje kartosiu
user posted image
Atsakyti
Batiste sausas šampūnas "coconut and exotic tropical" kvapo

user posted image

Superinis! Jei gerai pamenu, jau minėjau ir metų atradimų temoje. Jau ir kartojamas to paties kvapo, o užsipirkus dar kelis ir kitų kvapų turiu. Plaukus tikrai purina, pasipurškus ryte plaukai atrodo tarsi plauti iki pat vakaro. Nesausina ir neriebina man šaknų visiškai. Superinė priemonė! bigsmile.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Pure šampūnas su levandomis, išplauna gerai, neišsausina, nesuvelia plaukų. Šampūnams daug reikalavimų neturiu smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2012 08 06, 20:45)
Superinis! Jei gerai pamenu, jau minėjau ir metų atradimų temoje. Jau ir kartojamas to paties kvapo, o užsipirkus dar kelis ir kitų kvapų turiu. Plaukus tikrai purina, pasipurškus ryte plaukai atrodo tarsi plauti iki pat vakaro. Nesausina ir neriebina man šaknų visiškai. Superinė priemonė!  bigsmile.gif

Sveika, o kur perkate si sampuna? Tokio kvapo nesu macius bigsmile.gif
Atsakyti
Organic indulgence kūno losjonas. Visų pirma patiko gana ryškus kvapas - vyšnių su migdolais, bet man dar kažkodėl priminė mėtas, Puikus, nes skystas, gerai įsigeria ir nereikia ilgai maliavotis kai kažkur skubi smile.gif Nors skystas, užteko pakankamai ilgam, tgalpa 236 ml. Pakankamai drėkino, kartočiau jei būtų proga po kurio laiko.
user posted image

Garnier mineral rutulinis dezodorantas. neblogas, kartoju, tik truputi kitokį.
user posted image

Aussie miracle moist balzamas. Labai patiko kaip sušvelnina plaukus, tik galėtų būti tirštesnis ir skalsesnis, bet manau kartočiau jei rasčiau smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(just_angel @ 2012 08 07, 08:41)
Sveika, o kur perkate si sampuna?  Tokio kvapo nesu macius  bigsmile.gif

Superdrug arba Boots parduotuvėse unsure.gif Tai čia UK arba ROI smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2012 08 06, 23:09)

Kaip patiko prausiklis? 4u.gif
Atsakyti
"Avon Vanilla Peach" vonios putos. 500ml. Tikrai bus kartojamos, tik gal kito kvapo, nes norisi išbanyti ir kitus kvapus. smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 6Combo9: 07 rugpjūčio 2012 - 14:56
user posted image
nekartosiu, spontaniškas pirkinys ir tiek...
Atsakyti