Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

Mano neįdomios pabaigtuvės

user posted image Pasta kaip pasta. Atgaiva po neputojančios Weledos.

user posted image Labai geras, išskyrus sintetinį šlykštų kvapą. Bet kojos labai gerai nusišveitė.

Skin Therapy vatos diskeliai. Šiaip visi man jie vienodi, perku, kas būna su akcija.

Ir dar išmečiau Colgate šepetuką, gavau profesionalesnį. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jearmaine: 12 rugpjūčio 2012 - 20:27
QUOTE(_chance_ @ 2012 08 12, 09:10)
Veet debut depiliacinis kremas
user posted image

Ir kaip jums? Nes šian pabandžiau ir napatiko man unsure.gif Net Eveline geresnis pasirodė. Bet, bent jau nesmirda
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2012 08 13, 00:34)
Ir kaip jums? Nes šian pabandžiau ir napatiko man  unsure.gif  Net Eveline geresnis pasirodė. Bet, bent jau nesmirda

man veetiniai nepakeičiami blush2.gif 4u.gif dabar jau nepasakysiu seniau ką dar bandžiau bet po įvairiausių paraudimų, pabėrimų nusprendžiau neeksperimentuot ax.gif 4u.gif
Atsakyti
šiaip ne taip pabaigiau doh.gif biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Dedu prie grožio produktų:
Vitovit maisto papildas odai, plaukams ir nagams. Šiaip labai akivaizdaus poveikio nepastebėjau, bet nagai tikrai tvirtesni pasidarė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kissable_lips: 13 rugpjūčio 2012 - 13:40
QUOTE(SaiMita @ 2012 08 13, 13:40)
šiaip ne taip pabaigiau  doh.gif  biggrin.gif

nepatiko ? unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
Tigi S glotinanti plaukus priemonė
user posted image
man patiko, kažkiek glotnino plaukus, bet neriebino, su akcija tikrai kartosiu kada nors smile.gif
Atsakyti
user posted image
valomoji nulupama kaukė. Ne pirma ir tikriausiai ne paskutinė.
user posted image
šampūnas - kremas. Labai patiko, išplovus plaukučiai švelnūs, nesiveliantys, net būtinybės kondicionierių naudot nebuvo.
user posted image
plaukų kaukė. Savo darbą atliko gerai, bet norėtųsi išbandyti kažką naujo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(drieziuxx @ 2012 08 12, 21:10)
kiek laiko naudojot?

Bijau sumeluoti bet kokius 4 mėnesius tai tikrai, gal net daugiau smile.gif
Atsakyti
Clinique Stay Matte
user posted image
buvo like jau tik kraštelis, o darbe iškrito doh.gif ir visai sudužo.
Buvo jau ne pirma ir mėgiama, bet kolkas ką kitko bandysiu.
Atsakyti
1) Margarita ekologiškas šampūnas su linais ir kviečiais. Nepaliko jokio įspūdžio, nežadu kartoti tikrai, nes įjautrindavo galvos odą, niežtėti pradėdavo juo kelis kartus iš eilės išplovus- teko naudoti pakaitomis su kitu šampūnu. unsure.gif

user posted image

2) Clinique 7 Day Scrub veido šveitiklis. Jis kreminis, gan švelnus, grūdeliai labai smulkūs ir jų daug, bet pašveisdavo gerai. thumbup.gif Labai patiko, norėčiau kada nors dar kartą jį įsigyti. cool.gif

user posted image

3) Himani Boro Plus tepaliukas. Universalus, bet nelabai radau, kur jį pritaikyti, tai sutepliojau po depiliacijos, sausesnėms kūno vietoms... Kvepėjo aštriai, stipriai, bet gana maloniai. Pabandžiau iš smalsumo, bet nemanau, kad kada kartosiu.

user posted image

4) Babuška Agafija servetėlės su rugiagėlėmis veido makiažui valyti (neradau foto). Išmečiau nebaigusi naudoti- man jos erzino odą, graužė. doh.gif Tikrai labai nepatiko.

5) Faberlic Renovateur priemonė plaukų galiukams. Nelabai patiko, kažkiek paglotnindavo plaukus (padauginus- riebindavo), bet daugiau jokio poveikio galiukams nejutau. Nekartotina.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(_chance_ @ 2012 08 13, 14:51)
nepatiko ?  unsure.gif  4u.gif

tikrai nekartosiu blush2.gif visiškai nieko ypatingo 4u.gif
Atsakyti