Atsikraciau CoverGirl 'lashblast 24h' tuso - CG tusus labai megstu, dabar turiu 'professional', 'lashblast' esu naudojus orandzini, violetini ir raudona, bet sitas '24h' kazkoks nesusipratimas. Padazo graziai, gan i naturalia puse, bet jau nuvalyt, tai neimanoma
Mano prausiklis man tobulas, nes nuprausia net atsparu vandeniui tusa, o sito nenuprause, dar aliejum tirpdinau ir tai teko pagramdyt gerokai, bet pilnai nenusivaliau

QUOTE(buda @ 2012 08 16, 20:08)
Kur pirkote?
anskciau pirkdavau eurokos,bet jie,zarazos,nustojo vezti aussie produkcija,o man ju sampunai buvo PA-SA-KA.
anskciau pirkdavau eurokos,bet jie,zarazos,nustojo vezti aussie produkcija,o man ju sampunai buvo PA-SA-KA.

eurokos ir pirkau, bet tikrai daugiau nei prieš gerą pusmetį

QUOTE(FrostyFrosty @ 2012 08 17, 12:04)
Rimmel tusus megstu ir dauguma patinka, bet sitas, tai fe buvo

QUOTE(buda @ 2012 08 16, 20:08)
Kur pirkote?

gal galima placiau? kokie Jusu plaukai? kuom taip patiko? koki naudojote?

QUOTE(shopingas @ 2012 08 17, 12:36)

QUOTE(shopingas @ 2012 08 17, 05:52)
Atsikraciau CoverGirl 'lashblast 24h' tuso - CG tusus labai megstu, dabar turiu 'professional', 'lashblast' esu naudojus orandzini, violetini ir raudona, bet sitas '24h' kazkoks nesusipratimas. Padazo graziai, gan i naturalia puse, bet jau nuvalyt, tai neimanoma
Mano prausiklis man tobulas, nes nuprausia net atsparu vandeniui tusa, o sito nenuprause, dar aliejum tirpdinau ir tai teko pagramdyt gerokai, bet pilnai nenusivaliau

Šitą kaip tik naudoju, na nesuper, bet kasdienai sueis

O valau su Lancome dvifaziu - per porą braukimų "nuima ore" ir net labai švariai, nereik trint nei grandyt....

Su meibilino valikliu tekdavo paplušėt, sunkiai nuvalydavo tikrai

pasibaige

labai patiko kvapas, gerai isigeria, gerai drekina.Kas nepatiko tai buteliukas, nes kai pompa nebeispaudzia dar vistiek viduj daug like, teko pjaustyti
i jo vieta andalou naturals mandarin vanila
taip pat baigesi barry m blizgis nr 11, labai patiko

labai patiko kvapas, gerai isigeria, gerai drekina.Kas nepatiko tai buteliukas, nes kai pompa nebeispaudzia dar vistiek viduj daug like, teko pjaustyti

taip pat baigesi barry m blizgis nr 11, labai patiko

QUOTE(RainyDay @ 2012 08 18, 12:36)
kur perkate, kiek kainuoja ?

QUOTE(RainyDay @ 2012 08 18, 11:36)
Kaip šis?

Pabaigiau Natura Siberica prausimosi putas. Šiaip visai patiko ir ilgam užteko

Ir pasibaigė balzamas plaukams. Plaukai tapdavo švelnesni, maloniai kvepėdavo
Bet kol kas nekartosiu, nes norėčiau kažko su labiau matomu poveikiu

Ir pasibaigė balzamas plaukams. Plaukai tapdavo švelnesni, maloniai kvepėdavo