Ismetu daugiau nei puse likusio (isvis gal tik 1/3-1/4 isnaudojau)
Givenchy 'fleur de frangipanier' bronzato - nebeiseina man juo graziai pasidazyt, nesusimaiso spalvos graziai ir tokia plemuota spalva gaunasi uztepus

Zodziu, kai tik nusipirkau suzavejo ir spalva (man baltaodei nebuvo ji per orandzine ar per tamsi), ir universlaumu (galima tiek visa veida, tiek tik skruostus tept), tiek kvapu. Bet as bronzatu isvis nelabai naudoju, tai ir sis stovejo praktiskai be darbo, tik pradzioj kelis kartus panaudojau visam veidui. Na paskui vis prisiminus pasiimdavau skrusotams vietoj skaistlau, nes susimaisius rozine su ruza labai grazu atspalvi duodavo. O kuo toliau naudojau, tuo daugiau to ruzavo atsidengdavo, tuo maziau visam veidui tinkamas jis tapo (nebent nuo krasto imt ruda spalva). Pries koki gera menesi pasiemiau si bronzata vel ir pasiryzau sunaudot iki galo, tai praktiskai kasdien ji naudojau, jau ir dugna per viduri pasiekiau bei isdinau plota, bet naudot sekasi vis sunkiau ir sunkiau. Neislieka jis graziai dienos eigon, nusitrina, o ir vien pasidengia nelabai lygiai, tai ir nusitrina nelygiai spalvyte, o ir siaip nebepatinka kazko, be to ir kvapo skanaus nebeliko. Jau kelis kartus po pasidazymo norejosi ji mest lauk, bet vis pagailedavau, kita kart vel pasidazau ir vel tos pacios mintys. Tai siandien pagaliau pasiryzau ismest - na kam man likt nepilnai patenkintai savo makiazu ir per prievarta naudot nepatinkanti produkta....