Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

QUOTE(delamorte @ 2012 09 09, 22:30)
Mavala 74 Los Angeles, tikrai pirksiu dar kartą, nes man tobula raudona spalva.

o kaip pats lakas ? Gerai tepasi, normaliai laikosi ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 09 05, 06:56)

Kokia kainyte gaunasi sios pudros? Pigiausia is drugstore?
Jusu oda riebi ar ne, jei taip tai kaip greitai islenda blizgesys? Neisryskina paserpetojimu? 4u.gif
Beje koki nr naudojate?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FoxLady: 10 rugsėjo 2012 - 09:38
QUOTE(FoxLady @ 2012 09 10, 09:38)
Kokia kainyte gaunasi sios pudros? Pigiausia is drugstore?
Jusu oda riebi ar ne, jei taip tai kaip greitai islenda blizgesys? Neisryskina paserpetojimu? 4u.gif
Beje koki nr naudojate?

Nepamenu kokia kaina, nes perku daug ka is drugstore, tai tarpininke bendrai paskaiciuoja. Mano oda misri, ziema truputi i sausuma. Kol kas serpetojimu neturiu, tai negali atsakyti . Spalva - natural ivory.
Atsakyti
INM nagų lako pagrindas - Clear bond. Naudojau prieš kiekvieną lakavimą, užteko man jo nepilniems metams, sunaudojus apie 2/3 buteliuko labai sutirštėjo ir pradėjo burbuliuotis ant nago. Savo darbą atliko puikiai, labai patiko, nes tikrai padėdavo nagų laką išlaikyti iki savaitės, greitai džiūdavo, saugodavo nuo skilinėjimo, gal tik ne visiškai apsaugojo nuo nagų geltonavimo, bet aš matyt per dažnai mėgstu lakuotis tamsiais, raudonais ir ryškiais lakais smile.gif
user posted image

Tigi bad head foxy curls šampūnas. Iš pradžių labai patikos, jau vien kvapas pasakiškas, kvepia vaikiška kramtoma guma wub.gif Labai skalsus, ne per skystas, puikiai putojo, suglotnindavo plaukus (skirtas garbanos patieisnti, o mano plaukai ir taip tiesūs, bet kažkaip visai tiko, sumažindavo pasišiaušimą), bet...įtariu, kad nuo jo man galvos skalpą palaipsniui pradėjo niežėti ir erzinti, ypač pakaušyje todėl bus nekartotinas schmoll.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image
"Gaia" plaukų kremas su avižomis. Naudojom kartu su mama. Abiem patiko, manau bus kartojamas ateityje. Labiausiai tai man patiko kvapas wub.gif nu taip gardžiai kvepėjo. biggrin.gif
Atsakyti
maloniai pasidengia ant veido, nude atsapalvis tobulai tiko thumbup.gif bet mano mišri oda po poros valandų pradėdavo blizgėt. Nekartosiu. Ai, ir dar buteliukas stiklinis nepatiko, kai pradėjo baiginėtis sunku išspaust pudrą buvo, vieną kartą taip neatsargiai ir rūbus apsitaškiau, o dabar likučius reikia jau atsukus krapštyt, nes nebeišbėga doh.gif
user posted image
Kvapas ir konsistencija malonūs, nei gero nei blogo poveikio nepastebėjau, gal kada nors ir bus kartojamas
user posted image
Atsakyti
100% Pure skaistinanti kauke-sveitiklis - geris wub.gif wub.gif wub.gif Turejau maza pakuote, bet tikrai ateityje pirksiu dideli kieki. Oda po jos labai svelni ir grazi lieka, kauke labai skaniai kvepia, grudeliai ne per astrus, maloniai jauciasi ant odos, pati kauke per buvimo ant odos laika beveik susigeria, bet prausiant jauciasi 'slydimas'.
user posted image

QUOTE(6Combo9 @ 2012 09 10, 18:52)
"Gaia" plaukų kremas su avižomis. Naudojom kartu su mama. Abiem patiko, manau bus kartojamas ateityje. Labiausiai tai man patiko kvapas wub.gif nu taip gardžiai kvepėjo. biggrin.gif

Dar mokyklos laikais buvau ja pirkus - takart be galo patiko. Tai po kurio laiko vel nusipirkau, bet jau nebepatiko, visai savo stebuklingumo neturejo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 10 rugsėjo 2012 - 22:41
user posted image

Daugiau nepirksiu, nes man per riebus. Sunaudojau kaklui. Be to kvapas mane kiek erzino.
Atsakyti
TBS moliugine duso zele - atidaviau, nes del kvapo negaliu naudoti doh.gif
user posted image
Atsakyti
Lentynos namie atlaisvintos biggrin.gif

Subaigtas Vagisan int. higienos prausiklis. Ir į vietą toks pat smile.gif
user posted image

Essence nagų lako valiklis
user posted image

Sante Brilliant care plaukų balzamas. Poveikis vidutiniškas, tikrai ne prasčiausias kondicionierius, bet pakuotė tai siaubingai nepatogi, sunku būdavo išspausti balzamą. Nebekartosiu.
user posted image

Rasos priemonės probleminei veido odai. Abi geros ir patinkančios, bet su mažu likučiu išmečiau, nes galiojimas pasibaigė g.gif

Kremas
user posted image

Tonikas
user posted image

Bourjois Healthy Mix pudra. Labai patiko, ateityje kartosiu, bet šiuo metu odos būklė pasikeitusi, tai ši negražiai ant veido atrodo. Džiaugiuosi, kad laiku ją subaigiau.
user posted image

Oriflame šveičiamoji dušo žele. Labai patiko, kiek turėjau iš naujesnių Oriflame dušo prausiklių, tiko mano odai, skaniai kvepėjo, gerai prausė.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2012 09 11, 08:33)

Bourjois Healthy Mix pudra. Labai patiko, ateityje kartosiu, bet šiuo metu odos būklė pasikeitusi, tai ši negražiai ant veido atrodo. Džiaugiuosi, kad laiku ją subaigiau.
user posted image

O kaip jums tas maskuoklis HelthyMix?
Ar jis tik man toks sausas ir vos ne trupantis atrodo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinelez: 11 rugsėjo 2012 - 08:39
QUOTE(kristinelez @ 2012 09 11, 09:38)
O kaip jums tas maskuoklis HelthyMix?
Ar jis tik man toks sausas ir vos ne trupantis atrodo?

Gerai, kad turiu ir naudoju tą maskuoklį tai galiu atsakyti biggrin.gif (kažkaip nepagalvojus įkėliau tokią foto kur abu produktai, nors subaigiau tik vieną)

Man jis nėra sausas. Jokiu būdu. Tik nepatinka man jo pakuotė, nes visada per daug išspaudžiu, nors realiai šio produkto man tik mažiausio lašelio reikia g.gif
Jūsų gal pasenęs, kad sausas?? g.gif
Atsakyti