Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

suoptimizavau šepetėliams makiažo plauti, nes išbėrė veidą nuo jo. Margaritos prausiklis su ramunėlėmis
user posted image
Atsakyti
Shamanuti veido serumas - vyras parsinese ivairiu produktu miniuku, bet jam kremai per riebus pasirode, tai naudojima peremiau as. Beje, man labai patiko kremai ir visa kita (prausiklis, tonikas, aliejukas) - na ir pradejau pastaruoju metu seruma subaiginet. O oda kaip tik pabere ir nemazai, visa veida spuogiukais, tai galovju netepsiu kremu, o tik tuo serumu, jis gi lengvesnis ir pan. Tai ir sveiciau, ir kauke dejau, ir prausikli kita rinkausi, bet kaip spuogiukai dygo kasdien taip dygo doh.gif O svarbiausia jie ne tokie spuogiski, bet mazulyciai lyg dar neprasikale i pavirsiu ir skaudus. Tai po kokiu 4 kankynes dienu sumasciau, kad gal nuo serumo cia ir pasitikrinau sudeti - pasirodo roze pirmoj vietoj doh.gif doh.gif doh.gif Tai tik meciau seruma ir oda per 1-2 dienas susitvarke. Man nuo Weleda roziu serijos irgi buvo, kad vietom isbere spuogiukais veida, vietom issausejo iki pleiskanojimo. Nors kai rozes tik truputi sudetyje kazkur yra, tai man nieko, bet kai ji pagrindas odai nepatinka. schmoll.gif
user posted image
Atsakyti
Kvapas pabodo , odą sausino - nekartotina
user posted image
RICH drėkinantis šampūnas - visai patiko , manau ateityje pakartosiu ax.gif
user posted image
Atsakyti
Witch maskuojantis pieštukas

user posted image

foto iš čia
Atsakyti
Aubrey Organics 'blue camomile' sampunas - mano plaukams netiko, atrodydavo kaip neplauti iskart po plovimo, todel kaip ir kitus netikusius plaukams sampunus sunaudojau kosmetiniu sepeteliu plovimui ir koju vonelems. 4u.gif
user posted image

Tom's of Maine 'clean confidence' kvapo vyriskas dezodorantas - maniskiui nepatiko, tai peremiau naudojima as (kvapas svelnus, gaivus, lyg citrusu turi, nera grynai vyriskas). Deja, man irgi nepatiko, nes visai nesaugojo nuo prakaito kvapo schmoll.gif Nors tom's of Maine rutuliniai dezodorantai man vieni is paciu paciausiu. thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
The body shop mandarininis kūno šveitiklis, man toks pošvelnis pasirodė
user posted image
Atsakyti
Maybelline bb kremukas-riebokas,bet neblogas pirkinys tikrai
user posted image

Atsakyti
Subaigiau Weleda krema su roziu aliejum normaliai- misriai odai. Labai patiko, nes nesausino, neriebino. Kada nors gal kartosiu. Artimiausiuose planuose Weleda granatu dieninis kremas blush2.gif blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Tonizuojantis šampūnas

user posted image
Atsakyti
Po keliu kartojimu kolkas nebekartosiu Burberry 'london' - man visdar patinka, o vyrui jau atsibodo juos ant manes uzuost biggrin.gif Be to, reikia apmazint kitus turimus kvapus.
user posted image

Guerlain 'rose florida' spalvos blizgis - vasarai tobula spalva wub.gif As nemegstu labai ryskiu, tai si buvo tas aukso viduriukas kai norisi ryskiai, bet ne per ryskiai. Nors ir minusiuku izvelgiu - pradzioj pasidazius lyg persimato lupu pigmentas, nera, kad idealiai lygiai spalva pasiskirstytu, ypac jei mazai tepi, bet paskui kazkaip susiguli ir viskas gerai. Skonis kiek erzina mane ir jei daugiau uztepi blizgio, tai labai i burna lenda (bet su mazai spalvos neisgaunu grazios), na ir pakuote - man nuolat sunku siuso blizgius dorai isbaigt, vis lieka, nes nepasiekia sepetelis.
(vidurine spalva)
user posted image

O va ka turiu omeny apie uztepima mazai - as uztepdavau kelis sluoksnius, kad man spalva gautusi kaip tubelej (na del spalvos juk ir perku tam tikra produkta ir noriu, kad butu kaip pakuotej), o cia pvz parodyta ant lupu, nu neisivaziduoju kam tada tokia spalva pirkt, jei tik tiek tepi, kad kaip su bet kuriuo blizgiu minimaliai butu FOTO doh.gif
Atsakyti
Pabaigtuvės: TBS migdolinis rankų kremas - paprastas, normalus kremas smile.gif ir TBS greipfrutų dušo želė - patiko ir tiko, į jos vietą mango kvapo.
KN'ų laukinių levandų vanduo - kvapas man schmoll.gif, bet kažkaip susidraugavo su mano mišria oda rolleyes.gif, bus kartojamas vėliau, kai išbaigsiu kitus turimus.
Eucerin tonikas problemiška veido odai (žalias) - manau, kad labiau tinkamas normaliai odai, mišriai galbūt šaltuoju metu, kada oda pasausėjusi, o šiaip paprastas, pliusas, kad nealergizavo smile.gif ir toks
user posted image
SMOOTHING CREAM plaukus glotninantis kremas - kvapas prastų vyriškų kvepalų, pakuotė schmoll.gif, bet poveikis visai neblogas, tikrai paglotnina, patiesina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aveiieva: 18 rugsėjo 2012 - 17:31
n-tasis jau daugelį metų į jo vietą toks pats smile.gif
user posted image

t.p. n-tasis, jis visada pas mane
user posted image

user posted image

keliauja šiūkšlėn unsure.gif
user posted image
Atsakyti