suoptimizavau šepetėliams makiažo plauti, nes išbėrė veidą nuo jo. Margaritos prausiklis su ramunėlėmis

Shamanuti veido serumas - vyras parsinese ivairiu produktu miniuku, bet jam kremai per riebus pasirode, tai naudojima peremiau as. Beje, man labai patiko kremai ir visa kita (prausiklis, tonikas, aliejukas) - na ir pradejau pastaruoju metu seruma subaiginet. O oda kaip tik pabere ir nemazai, visa veida spuogiukais, tai galovju netepsiu kremu, o tik tuo serumu, jis gi lengvesnis ir pan. Tai ir sveiciau, ir kauke dejau, ir prausikli kita rinkausi, bet kaip spuogiukai dygo kasdien taip dygo
O svarbiausia jie ne tokie spuogiski, bet mazulyciai lyg dar neprasikale i pavirsiu ir skaudus. Tai po kokiu 4 kankynes dienu sumasciau, kad gal nuo serumo cia ir pasitikrinau sudeti - pasirodo roze pirmoj vietoj
Tai tik meciau seruma ir oda per 1-2 dienas susitvarke. Man nuo Weleda roziu serijos irgi buvo, kad vietom isbere spuogiukais veida, vietom issausejo iki pleiskanojimo. Nors kai rozes tik truputi sudetyje kazkur yra, tai man nieko, bet kai ji pagrindas odai nepatinka.

Kvapas pabodo , odą sausino - nekartotina

RICH drėkinantis šampūnas - visai patiko , manau ateityje pakartosiu

RICH drėkinantis šampūnas - visai patiko , manau ateityje pakartosiu

Aubrey Organics 'blue camomile' sampunas - mano plaukams netiko, atrodydavo kaip neplauti iskart po plovimo, todel kaip ir kitus netikusius plaukams sampunus sunaudojau kosmetiniu sepeteliu plovimui ir koju vonelems.

Tom's of Maine 'clean confidence' kvapo vyriskas dezodorantas - maniskiui nepatiko, tai peremiau naudojima as (kvapas svelnus, gaivus, lyg citrusu turi, nera grynai vyriskas). Deja, man irgi nepatiko, nes visai nesaugojo nuo prakaito kvapo
Nors tom's of Maine rutuliniai dezodorantai man vieni is paciu paciausiu.

Tom's of Maine 'clean confidence' kvapo vyriskas dezodorantas - maniskiui nepatiko, tai peremiau naudojima as (kvapas svelnus, gaivus, lyg citrusu turi, nera grynai vyriskas). Deja, man irgi nepatiko, nes visai nesaugojo nuo prakaito kvapo

The body shop mandarininis kūno šveitiklis, man toks pošvelnis pasirodė

Maybelline bb kremukas-riebokas,bet neblogas pirkinys tikrai

Subaigiau Weleda krema su roziu aliejum normaliai- misriai odai. Labai patiko, nes nesausino, neriebino. Kada nors gal kartosiu. Artimiausiuose planuose Weleda granatu dieninis kremas

Po keliu kartojimu kolkas nebekartosiu Burberry 'london' - man visdar patinka, o vyrui jau atsibodo juos ant manes uzuost
Be to, reikia apmazint kitus turimus kvapus.

Guerlain 'rose florida' spalvos blizgis - vasarai tobula spalva
As nemegstu labai ryskiu, tai si buvo tas aukso viduriukas kai norisi ryskiai, bet ne per ryskiai. Nors ir minusiuku izvelgiu - pradzioj pasidazius lyg persimato lupu pigmentas, nera, kad idealiai lygiai spalva pasiskirstytu, ypac jei mazai tepi, bet paskui kazkaip susiguli ir viskas gerai. Skonis kiek erzina mane ir jei daugiau uztepi blizgio, tai labai i burna lenda (bet su mazai spalvos neisgaunu grazios), na ir pakuote - man nuolat sunku siuso blizgius dorai isbaigt, vis lieka, nes nepasiekia sepetelis.
(vidurine spalva)

O va ka turiu omeny apie uztepima mazai - as uztepdavau kelis sluoksnius, kad man spalva gautusi kaip tubelej (na del spalvos juk ir perku tam tikra produkta ir noriu, kad butu kaip pakuotej), o cia pvz parodyta ant lupu, nu neisivaziduoju kam tada tokia spalva pirkt, jei tik tiek tepi, kad kaip su bet kuriuo blizgiu minimaliai butu FOTO

Guerlain 'rose florida' spalvos blizgis - vasarai tobula spalva

(vidurine spalva)

O va ka turiu omeny apie uztepima mazai - as uztepdavau kelis sluoksnius, kad man spalva gautusi kaip tubelej (na del spalvos juk ir perku tam tikra produkta ir noriu, kad butu kaip pakuotej), o cia pvz parodyta ant lupu, nu neisivaziduoju kam tada tokia spalva pirkt, jei tik tiek tepi, kad kaip su bet kuriuo blizgiu minimaliai butu FOTO

Pabaigtuvės: TBS migdolinis rankų kremas - paprastas, normalus kremas
ir TBS greipfrutų dušo želė - patiko ir tiko, į jos vietą mango kvapo.
KN'ų laukinių levandų vanduo - kvapas man
, bet kažkaip susidraugavo su mano mišria oda
, bus kartojamas vėliau, kai išbaigsiu kitus turimus.
Eucerin tonikas problemiška veido odai (žalias) - manau, kad labiau tinkamas normaliai odai, mišriai galbūt šaltuoju metu, kada oda pasausėjusi, o šiaip paprastas, pliusas, kad nealergizavo
ir toks

SMOOTHING CREAM plaukus glotninantis kremas - kvapas prastų vyriškų kvepalų, pakuotė
, bet poveikis visai neblogas, tikrai paglotnina, patiesina

KN'ų laukinių levandų vanduo - kvapas man

Eucerin tonikas problemiška veido odai (žalias) - manau, kad labiau tinkamas normaliai odai, mišriai galbūt šaltuoju metu, kada oda pasausėjusi, o šiaip paprastas, pliusas, kad nealergizavo

SMOOTHING CREAM plaukus glotninantis kremas - kvapas prastų vyriškų kvepalų, pakuotė

n-tasis jau daugelį metų į jo vietą toks pats 

t.p. n-tasis, jis visada pas mane

keliauja šiūkšlėn

t.p. n-tasis, jis visada pas mane

keliauja šiūkšlėn