Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

The Natural Dentist burnos skalavimo skystis - nuolat kartojamas sitas ir butent sio skonio pats paciausias man. thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2012 09 18, 19:00)
n-tasis jau daugelį metų į jo vietą toks pats smile.gif
keliauja šiūkšlėn  unsure.gif

kuo žalioje pakuotėje geresnis už kitus? Ar esate kitus TAFT bandžiusi?
**
Catrice pudra keliauja šiukšlėn? unsure.gif
Atsakyti
Juxt, kuo nepatiko catrice pudra? Man ji labiau patiko nei visu isgirta borjois HM. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 09 18, 21:05)
Juxt, kuo nepatiko catrice pudra? Man ji labiau patiko nei visu isgirta borjois HM.  ax.gif

man irgi geresnė nei HM.
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2012 09 18, 20:59)
kuo žalioje pakuotėje geresnis už kitus? Ar esate kitus TAFT bandžiusi?
**

bandžius ko gero visus, o gal ir ne g.gif
nžn tų naujovių veisiasi vos ne kasdien blush2.gif šiaip lyginant su youtobe išgirtu lorial'iu man jis nepakeičiamas, nepaveda manęs g.gif

QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 09 18, 21:05)
Juxt, kuo nepatiko catrice pudra? Man ji labiau patiko nei visu isgirta borjois HM.  ax.gif

QUOTE(xde @ 2012 09 18, 21:11)
man irgi geresnė nei HM.

OoojjjJ... mergaitės, aš nesakiau kad man nepatiko unsure.gif
tiesiog pamiršau kad ją turiu (buvo ne mano makeup stalelyje... o ir šiaip pas mane krempudrų kiekis kaikurias net įžeistų - " KAIP GALIMA TIEK TURĖTI ax.gif ) verysad.gif ir tiesiog galiojimas pasibaigė, kiek ją atsimenu, man patiko, ir tikrai net nedrįsčiau jos lyginti su borjois HM doh.gif (pastaroji niekam tikusi)
Atsakyti
Jūs čia rimtai? Catrice pudra geresnė nei Bourjois HM? Pastaroji mano viena mylimiausių. Dabar ssigundžiau Catrice išbandyti doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
-Avene prausiklis misriai odai. Nekartosiu, greit pabaigiau (pati kalta, pilu negailedama biggrin.gif ) ir nepigus.
-Loreal professional absolut repair kauke. Nekartosiu, nebloga, bet efektas panasus i garnier nutri repair, kuri pigesne.
Atsakyti
Screen Smooth kondicionierius. Pirkau Baltic hair parduotuvėje, kaip suprantu jų jau nepardavinės...O gaila, nes koncidionierius puikus, puikiai drėkino, glotnindavo plauką, yra tirštas ir buvo sunaudotas iki paskutinio lašo.

user posted image
Atsakyti
Ismetu treciadali Bourjois HM pudros, nes tik vieta uzeme mano kosmetineje.nenaudojau
Atsakyti
Marlies Moller plaukų kremas, labai patiko, bet pasipainiojus akcijai, nusipirkau Tigi, tai Tigi labiau patiko, tai turbūt nebus kartojamas rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2012 09 18, 23:03)
Jūs čia rimtai? Catrice pudra geresnė nei Bourjois HM? Pastaroji mano viena mylimiausių. Dabar ssigundžiau Catrice išbandyti  doh.gif  biggrin.gif

Rimtai rimtai ax.gif Dabar naudoju HM, tai man ji šiaip sau tokia. Turėtų tau ir catrice patikti, nes ji irgi drėkinanti, nepalieka visiškai matinio veido, bet kažkaip gražiau gula ir labiau išlygina veido spalvą. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 09 18, 18:43)
The Natural Dentist burnos skalavimo skystis - nuolat kartojamas sitas ir butent sio skonio pats paciausias man.  thumbup.gif
user posted image

Kur pirktas? ax.gif
Atsakyti