Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

QUOTE(Aguonytė @ 2012 09 25, 10:25)
PHYTO 7 DAILY HYDRATING CREAM (50ML) - pinigai į balą , jokio poveikio , nieko  schmoll.gif
user posted image

As turiu Phyto 9, tai man visai nieko, dienai normaliai padrekina plauku galiukus, o paskui jau nakciai aliejukai blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Man visai patiko, kada nors pakartosiu smile.gif bet į jo vietą keliauja sebamed, nes susigundžiau akcija biggrin.gif user posted image
Atsakyti
Attirance Cherry Blossom rankų kremas

user posted image
Atsakyti
Margaritos drėkiklis su linų ekstraktu, vasarą buvo labai naudingas, pakankamai atgaivindavo, kažkiek padrėkindavo, gal kartosiu kitais metais biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Sviesinantis serumas

user posted image
Jei koks poveikis ir buvo tai labai minimalus,bet naudoti buvo smagu,labai skaniai kvepejo.
Atsakyti
ir toliau tustinu kosmetine, gerai, kad "sandely" nemazai gerybiu, kol kas pirkti nedaug tereikia biggrin.gif :
Pacifica california star jasmine kvepaliukai, patiko. gal kita vasara ir pakartosiu. Noreciau isbandyti kitu sio brand'o kvapu.
user posted image
Avene vanduo, patiko, gal kada kartosiu.
user posted image
Naked blinking lovely eye make up remover
user posted image-nei labai blogas nei labai geras. I jo vieta traukiu is sandeliuko living nature akiu makiazo valikli.
Metu lauk maybeline colour sensation serijos lupdazi galactic mauve
user posted image-pakito kvapas ir siaip kazkoks neualonus pasidare, nors spalva visai nieko rudeniui -ziemai, nors mazokai naudojau.
Ren kaukes miniukas is miniuku rinkinuko riebiai odai user posted image-gal ir nieko, smagu pabandyt, bet tiek nesuzavejo, kad noreciau pilnos pakuotes. Dabar naudosiu juodaji molio likucius is eurokos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatinha2: 28 rugsėjo 2012 - 00:47
Lavera apelsinų rankų kremas. Lengvas, greit susigeria, bet žiemą trūko drėkinimo. Skaniai kvepia, nekartojamas, per daug rankų kremų, kad tą patį pirkt:
user posted image
Atsakyti
Live Clean plaukų kaukė sy argano aliejumi

My Webpage
Atsakyti

user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
user posted image
Nekartojamas, nes nieko gero mano odai nepadarė smile.gif Oda mišri.
Atsakyti
Mr.Pumice pemza - labai labai patinka, turiu dar kelias:
user posted image

Mill Creek 'fantastic silver' pilkinantis sampunas - poveikio nemaciau, o ir sampunas toks permatomo baseino zydrumo, tai labai abejoju pilkinimo galimybej (o ir kvapas mane nepatiko). Buvo sunaudotas koju vonelems. Dar turiu toki pat kondicionieriu, tai ten bent spalva alyvine - bandysiu naudot ir ziuret kiek veikia.
user posted image

Kuumba Made 'shea butter' lupu balzamas - nepatiko nei skoniu, nei poveikiu, o ir kietokas buvo, isvis lyg sausino lupas... g.gif Nors sitos firmos kokoso aliejus (turi ivairiu kvapu) ir aliejus su blizguciu labai patinka.
user posted image
Atsakyti
john frieda frizz ease kaukė plaukams, viena mano mėgstamiausių, ir dar bus kartojama smile.gif
user posted image
Atsakyti