Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

Kvapų namų YLANG YLANG eliksyras
user posted image wub.gif
Atsakyti
Pasibaide:
Dr.organic lip balm serum http://www.google.co...i...tx=62&ty=91, neypatingai drekino, bet skonis wub.gif bet vien del skonio nekartosiu, kai darba atlieka vidutiniskai. I jo vieta now foods lupu balzamo likutis granatu kvapo.
Andalou naturals duso gelis citrus verbena kvapo,
user posted image patiko, bet kito kvapo (mandarin vanilla) man labiau patiko ax.gif Dabar naudosiu giovanni winter raspberry miniuka.
Aubrey organics GBP
user posted imageplauku balzamo miniukas- patiko, normalus balzamas. Naudosiu alba botanika nenuplaunama plauku balzama.
Barry m lupu blizgesys nr 11 coral http://www.google.co...s:0,i:74-laabai patiko, grazi spalva, malonus ant lupu, skaniai kvepia, nelipnus. Kartociau, bet nzn, kada tai bus, nes turiu daaaug blizgesiu lupoms. doh.gif
Pearl drops party sparkle dantu pasta
user posted image-nepatiko, bet sunaudojau, dziaugiuosi, kad pasibaige. Truko svaros pojucio dantims, prastokai vale. I jos vieta pearl drops tooth polish, irgi ne kas ax.gif
Handmade naturals veido putos
user posted image -patiko, ne pirmos. I ju vieta cattier.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatinha2: 21 rugsėjo 2012 - 16:00
user posted image

Labai patiko,bet atitarnavo vos menesi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2012 09 21, 17:29)
Labai patiko,bet atitarnavo vos menesi  doh.gif

trumpokai, taip greit pasibaigė ar kas kitas nutiko? ax.gif
Atsakyti
Jungiuosi prie jūsų ir rodausi ką sunaudojau smile.gif) 4u.gif

user posted image

Patiko labai šitas kuno sviestas, oda švelni labai ir kvapas labai geras:)
Atsakyti
John Frieda Sheer blonde šviesinantį purškalo likutį baigiau. Pirmą buteliuką sunaudojau greitai, patiko, nusipirkau antrą, bet tingėjau naudot, tai sesuo sunaudojo, o aš pribaigiau. Gal ateitį dar pirksiu, nes plaukus tikrai šviesina ax.gif
user posted image
iš čia foto
Atsakyti
Gathina o man kaip tik labiau patiko citrus verbena kvapas is Anadou, tas kitas man per saldus, ypac dabar negaliu pakesti visko saldaus nestuke.gif nestuke.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2012 09 22, 12:34)
Gathina o man kaip tik labiau patiko citrus verbena kvapas is Anadou, tas kitas man per saldus, ypac dabar negaliu pakesti visko saldaus nestuke.gif  nestuke.gif  blink.gif

na, visiems skirtingai, o man pilvas itakos nepadare tongue.gif , kaip megau saldesnius kvapus, taip ir tebemegstu. Aisku, priklauso ir koks tas saldumas.. Nesakau, kad citrus verbena blogas kvapas, bet anas man labiau patiko, o antroj vietoj su levandom. 4u.gif
I tema, metu lauk une 3 in 1 tusa.
user posted image tik mano buvo rudas. Patiko, pailgindavo, patankindavo blakstienas, labiau i naturalesne puse atrodydavo (ne barbisku blakstienu efektas). I jo vieta traukiu is sandelio maybeline volume one by one.
Atsakyti
Vitacare dantu pasta - patiko ir net labai. thumbup.gif Sandeliuke dar trecio skonio yra, tai reikes ja isbandyt, bet jau bandyti 2 skoniai labai labai patiko.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2012 09 21, 16:52)
trumpokai, taip greit pasibaigė ar kas kitas nutiko? ax.gif

Tiesiog baigesi doh.gif Faux cills tai uzdziuvo,nors koses dar daug buvo,o sito beveik sausas sepetlis liko.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 09 21, 20:54)
John Frieda Sheer blonde

Ar labai nesausino?

Vakar pribaigiau Aroma Natural Jojoba aliejuka, veidui panaudojau vos kelis kartus - vistik nepatiko, riebino oda, siek tiek naudojau paakiams vakarais - puse velnio, didziaja dali sutepiau kojoms po depiliacijos vasku.
Atsakyti
Essence nude serijos lūpų blizgesys, spalva Nude kiss
user posted image
Labai patiko, nes labai graži spalva. Ngesina lūpas ir jos tampa vos rožinės. Nesubėga į raukšles. Tik vienas minusas, kad gan greitai dingdavo nuo lūpų. Šita spalva man labiau patiko nei pure beauty. ax.gif
Atsakyti