Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

user posted image
puiki priemone nuo prakaitavimo , kartojamas n-taji karta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noraeleo: 01 liepos 2012 - 18:08
QUOTE(style18 @ 2012 07 01, 18:21)

Jau gal 5-ą sunaudojau biggrin.gif

user posted image

nepagalvojat, kad oda probleminė, nes kremas netinka?
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 07 01, 19:27)
nepagalvojat, kad oda probleminė, nes kremas netinka?

tinka jis man, poru nekešma.iš kur žinot, kad mano oda probleminė? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(No_Angel* @ 2012 07 01, 18:51)
Man irgi sitas labiausiai patiko, bet LT jo neberandu  unsure.gif

yra, vakar maciau TBS pardutuvėj išpardavimas. Migdolinis sviestas atsiranda tik per išpardavimą smile.gif mačiau atsirado avietinių sviestų ir scrabu, jie buvo dinge kažkur g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 01 liepos 2012 - 19:15
QUOTE(Juxt @ 2012 07 01, 17:34)
Kaip patiko sis primeris?  biggrin.gif

labai patiko, lygiai pasidengia pudra ant jo, gerai issilaiko. I jo vieta dabar photo finish light, bet visgi skaidrusis buvo labiau megiamas.
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2012 07 01, 20:14)
tinka jis man, poru nekešma.iš kur žinot, kad mano oda probleminė? biggrin.gif

kažkaip iš žinučių tokią nuomonę susidariau smile.gif klaidinga? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 07 01, 20:33)
kažkaip iš žinučių tokią nuomonę susidariau smile.gif klaidinga?  ax.gif

teisinga verysad.gif sitas kremas man nieko blogo nedaro.turejau anksciau kitokius, tai tikrai poras kimso. Jeigu naudoju gelius kremus riebiai odai, tai truksta drekinimo.tikriausiai mano oda nėra labai riebi. drekinancius kremus daugiausia naudoju sausai normaliai odai, tai šitas vichy vienas iš nedaugelio kuris nekesma poru.
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2012 07 01, 20:37)
teisinga verysad.gif sitas kremas man nieko blogo nedaro.turejau anksciau kitokius, tai tikrai poras kimso. Jeigu naudoju gelius kremus riebiai odai, tai truksta drekinimo.tikriausiai mano oda nėra labai riebi. drekinancius kremus daugiausia naudoju sausai normaliai odai, tai šitas vichy vienas iš nedaugelio kuris nekesma poru.

na kažkas netinka, jei problemų nesusitvarkot smile.gif jei šitas kremas nekemša, kodėl oda probleminė? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 07 01, 21:24)
na kažkas netinka, jei problemų nesusitvarkot  smile.gif jei šitas kremas nekemša, kodėl oda probleminė?  ax.gif

Trumparegiškas požiūris, kad dėl odos problemų kaltas kremas. Gali būti, kad alergizuoja maisto produktai, moteriški hormonai, skydliaukės hormonai ir t.t. Kartais per visą gyvenimą neišsiaiškinama, nuo ko odą beria.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jearmaine: 01 liepos 2012 - 21:27
QUOTE(jearmaine @ 2012 07 01, 22:26)
Trumparegiškas požiūris, kad dėl odos problemų kaltas kremas. Gali būti, kad alergizuoja maisto produktai, moteriški hormonai, skydliaukės hormonai ir t.t. Kartais per visą gyvenimą neišsiaiškinama, nuo ko odą beria.

bet tai vienas iš variantų, kurį verta patikrint, nusipirkus lengvesnės konsistencijos priemonę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2012 07 01, 19:07)
user posted image

Gerulis šis, esu ne vieną sunaudojus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2012 07 01, 19:07)
user posted image

is kur pirktas? su aliuminiu?
Atsakyti
Aubrey Organics avietinis lupu balzamas - visai patiko, nors nera labai drekinantis, o siaip skanus labai 4u.gif
user posted image
Atsakyti