mano paskutinioji meile - alyvuoges is TBS

Dar nenusprendziau grazinsiu ar sutepsiu rankom (ismest visgi gaila) Crazy Rumours 'crazy rumours orange bergamot' ir 'spiced chai' lupu balzamus - kolkas visi CR balzamai baisiai patiko, turejau ir limonadiniu skoniu, ir vaisiniu, ir ledu, ir kavu skoniu ir visi visi labai patiko. O vat siuos dalykus realiai labai megstu, bet siame lupu balzame skonis visiskai nepatinkantis - kaip muila valgant

QUOTE(Vitulka @ 2012 07 01, 21:24)
na kažkas netinka, jei problemų nesusitvarkot
jei šitas kremas nekemša, kodėl oda probleminė? 

man labiausiai įtakos turi maistas. jeigu valgau viska ka noriu,jokia kosmetika nepadeda. Padaugėja spuogu nuo šokolado,kavos,sausainių,kečupo, majonezo,citrusinių vaisių,limonadų. kai viso šito nevalgau oda pagrazeja,nauju spuogu atsiranda tik vienas kitas. kosmetika man nlb padeda.as turejau beveik viska ka galima LT nupirkti. laikausi dietos, tai labiausiai padeda.kremus naudoju drekinančius, daugiausia sausai odai. nuo rudens iki pavasario nuperku ir naudoju ka nors probleminei odai,bet efekto nėra. truputi man padeda uriage hyseac serija. buvau baltijos amrikos klinikoje,sugihoros klinikoje ir žvėryno natūralios medicinos centre, poliklinikoje,pas 4 skirtingus kosmetologus. Rezultatas- tuščia piniginė,po vienos kosmetologės valymo veidas gijo 1,5 men. ir liko daug randu. gydytojai siūlė antibijotikus, bet tai nepadėjo. dabatr niekur neinu ir man geriau. sprendžiu pati kaip tvarkytis, ka pirkti ir nevalgau blogo maisto. Situacija pagerėjo.
Blistex lūpų balzamas, nu nepatiko man tas šaldantis efektas, nekartosiu

QUOTE(shemsa @ 2012 07 01, 23:09)
is kur pirktas? su aliuminiu?
is Eurovaistines
sudetis :
Aluminum Hydroxide
Benzalkonium Chloride
Perfume
Triethylene Glycol
Water Demineralized
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 07 03, 09:56)
Nivea mėlynių dušo želė
Kvepia skaniomis mėlynėmis ar neskaniomis?

Kažkaip pamačiau ir užsinorėjau mėlynių kvapo duše

Pasibaigė spiritinis bičių pikio tirpalas. Aij, net nežinau, ar patiko. Spuogų stebuklingai nenaikino, o daugiau paskirties rasti sekėsi sunkiai.
QUOTE(smaggiuke @ 2012 07 03, 15:24)
Pasibaigė spiritinis bičių pikio tirpalas. Aij, net nežinau, ar patiko. Spuogų stebuklingai nenaikino, o daugiau paskirties rasti sekėsi sunkiai.
pati darėtės ar pirkot? jei pirkot kaip atrodo

Salerm plaukų kaukė su kviečių gemalais sausiems plaukams. Jokio žadėto efekto, ir dar itin nemalonaus kvapo

Rene Furterer extreme shine šampūnas (n-tasis) puikiai atlieka savo darbą, plaukai minkšti, blizgantys, lengvai šukuojasi.

Rene Furterer extreme shine šampūnas (n-tasis) puikiai atlieka savo darbą, plaukai minkšti, blizgantys, lengvai šukuojasi.

QUOTE(smaggiuke @ 2012 07 03, 15:24)
Kvepia skaniomis mėlynėmis ar neskaniomis?

Kažkaip išvis ne mėlynėmis kvepia

QUOTE(Bonifacija @ 2012 07 01, 20:29)
labai patiko, lygiai pasidengia pudra ant jo, gerai issilaiko. I jo vieta dabar photo finish light, bet visgi skaidrusis buvo labiau megiamas.
As turiu zalia, manes jis kazkaip nesuzavejo

QUOTE(Juxt @ 2012 07 03, 18:19)
zalias man rodos kaip ir baltas yra kitokios konsistencijos. skaidrus toks kaip silikoninis, o va baltas daugiau kaip kremukas. Man ant balto ne taip lygiai pudra dengiasi, kaip kad ant skaidraus.